- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie październikowe ;)))
Mamusie październikowe ;)))
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
Jak Wam kochane nocka minęła?
U nas całkiem dobrze.
Pokazywałam dziś Dosi o 4 nad ranem po karmieniu pierwszy śnieg za oknem
Czy Wasze dzieciaczki też się tak kręcą podczas karmienia?
Miłego dnia
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- myszka85
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Agusiak - widzę, że karmienie o 4 to dość powszechna rzecz Adaś się kręci strasznie, muszę go kilka razy odstawiać i przystawiać ale tylko w dzień. W nocy je bardzo ładnie, bez wiercenia się i bez popędzania. Jak dla mnie to za krótko bo coś czytałam, że trzeba 20 min co najmniej no ale jak idzie spać to co ja mam zrobić?
Nuśka - dzięki za info o tym USG, zapiszę się na koniec stycznia w takim razie i nie będę się stresować.
Tośka - mam nadzieję, że Alanek przynajmniej w nocy dał odpocząć.
U mnie śliczna pogoda, aż chce się żyć! Dziś wielki dzień cioci (mojej siostry), bo zostaje sama z Adasiem na 3 godziny, mam nadzieję, że będzie miała taki spokój jak ja w nocy. Chyba skok rozwojowy się dzisiaj jednak nie zacznie.
Miłego dnia!
- nuśka09
- Wylogowany
- gadatliwa
u nas noc koszmar! już dawno takiej nie miałam;/ Maks budził się co 2h! od 20 z zegarkiem w ręku. Ale się prężył strasznie i kupki raczej nie mógł zrobić, bo nad ranem wyszło z niego i się uspokoił.Tu moja wina bo wczoraj skusiłam się na 2 kawałki ciasta czekoladowego -
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Rano poleciałam z Maksem na badania, pogoda idealna na spacer- zimno, wieje, pada śnieg z deszczem. Na szczeście przychodnia blisko. Przychodzę do domu a tu kurde słonko wyszło padać przestało!!
Agusiak super lampka my przy karuzeli mamy taki projektor z gwiazdkami
Maks ogólnie je bardzo ładnie, jak się przyssa to tylko sobie lekko nóżkami rusza- taki totalny chillout ale jak coś mu nie pasi to masakra
Myszka trzymam kciuki za Adasia żeby się z jak najlepszej strony cioci pokazał
Miłego dnia! :*
- Edzia04
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Największe Nasze szczęście - ZOSIA !
Kochane u mnie noc wspaniała. Zosia po kąpaniu zjadła o 20 i wstała dopiero o 2, a następne karmienie dopiero o 6 po prostu idealnie. Nie chce zapeszać, ale i w dzień jest sto razy lepiej, tylko od czasu do czasu ją tam coś z tym brzuchem pokręci, zmieniłam butelki na dr browna takie jak Agusia kiedyś pokazała, może to one pomogły. Zobaczymy, żebym sobie w zła godzinę nie powiedziała.
Agusia lampka super, ja mam karuzelę z takim projektorem i to jest super sprawa. Jeśli chodzi o mikołaja, to ja Zosi sprezentowałam nowe butle:P i to tyle, jeszcze za mała na prezenty, na następny rok to już na pewno coś super dostanie. Moja Zosia kręci się przy jedzeniu jak ma zrobić kupę, a tak to w miarę spokojnie je. Ja Zośce dziś o 6 pokazałam śnieg:P
Nusia to pewnie niestety wina tego ciasta czekoladowego, bo kurde po czekoladzie zazwyczaj jest problem z zatwardzeniem, na drugi raz będziesz mądrzejsza. A co do pogody ja już nie raz tak miałam, wyszłam jak wiało i było cholernie zimno, a jak wróciłam to słońce.
Myszka oby właśnie wszystko się normowało i więcej takich nocy było:)
Miłego i spokojnego dnia papa
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nusia to pewnie przez tą czekoladę i dziś już będzie lepiej
Ja karmiłam małą ok północy, nagle oko mi się przymknęło i obudziło mnie jej stękanie, zerwałam się na równe nogi, myślę sobie że zrobiłam mleko i zapomniałam małej dać, patrzę na zegarek a tu już 4 i to kolejne karmienie
- Tośka27
- Wylogowany
- rozmowna
A POWIEDZCIE CZY WASZE DZIECI CZESTO KICHAJA MOJ Z 8 RAZY NA DZIEN I BOJE SIE CZY SIE NIE PRZEZIEBIL :*(
- Edzia04
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Największe Nasze szczęście - ZOSIA !
Tosia Moja Zosia też kicha, cięzko mi określić ile razy ale pewnie koło 5 będzie.
- ewe88
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Tosia kochana trzymam kciuki aby wszystko było ok! Mam nadzieję, że szybciutko Alankowi wszystko się unormuje Moja kicha cały czas! Nawet kilka razy dziennie!
Agusiak tak, ja też czekam na te 3 miechy! Już się doczekać nie mogę mam nadzieję, że moje dziecko po tym okresie będzie kochaniutkie!
My dzisiaj po "bioderkach" i wszystko ok Ale się cieszę.
Kochane czy wasze maluszki często sikają? Bo moja malutka dziś w nocy mnie zmartwiła. Całą noc miała suchą pieluszkę! Zasiurała ją dopiero po 9 godzinach.
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A powiedz mi czy jak córcię miałaś na pepti to robiła normalnie kupki czy miała z tym problem?
Dośka po wcześniejszym piękne kupki robiła a teraz ma problem, robi dopiero po herbacie koperkowej albo uciskaniu nóżek do brzuszka, do tego troszkę zielonkawe i puszcza meeeega śmierdzące bąki
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U nas nocka super
Mała wieczorem marudziła więc myślę sobie że nocka z głowy a tu obudziła się na karmienie o 2 a potem o 7
Chociaż nie liczę że to się szybko powtórzy.
Czytałam w necie że po bebilonie pepti właśnie tak jest z tymi kupami :/
Co mi to tym że buźka może i nieco ładniejsza, chociaż bez rewelacji, jak mi się dziecko z kupką męczy i stęka przez większość dnia :/
Miłego dnia dla Was
- ewe88
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Kasiaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Wojtuś jest z Nami :) (17.09.2013r)
My juz po chrzcinach i juz Aniołek malutki jest:)
W kościele był taki grzeczny i póżniej w restauracji, kurcze caly wyjazd do dziadków był grzeczny spał nawet 5,5 godz w nocy byłam taka szcęścliwa :)Trwało to 2 dni.... i bańka prysla dziś w nocy juz w domu i pobudka co 2 lub1,5 godz... masakra....
Uciekam odezwe sie pozniej...
- Groszek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Michaś - nasze małe wielkie szczęście
- Tośka27
- Wylogowany
- rozmowna
Kasiu widze mamy doslownie identycznie wspolczuje chyba Mamy My tylko Łobuzow takich a karmisz Piersia bo tu czytam dzieci na modyfikowanym to spia jak Susly a te na Piersi zas Niekoniecznie ???
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa