BezpiecznaCiaza112023

Mamusie październikowe ;)))

10 lata 10 miesiąc temu #842464 przez Tośka27
to nie wiem nusia czemu tak jest a Agusiak zdrowka zycze dziewczynkom i tobie sil a jakie to etui szukalam okladki ale nie ma w tych wymiarach :( ty to zawsze cos ciekawego wynajdziesz :*

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu #842483 przez Kasiaa
Ja też byłam dzis na zakupach i też zapas słoiczkow zrobiłam :) niektóre dania bede robila sama np z królikiem czy z piersi kurczaka bo to mam od mamy takie swoje:)
Dzieki Nusia za info jeszcze raz:)

Spokojnej nocy:*

[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]

10 lata 10 miesiąc temu #842527 przez nuśka09
Kasia nie ma za co :) ja zawsze kukam na tą stronkę www.promobaby.pl/ tam są wszystkie aktualne promocje ze wszystkich sklepów :)

Tosia a jak mały śpi z tobą to też się tak często budzi?

10 lata 10 miesiąc temu #842610 przez P@ul@
Witam z rana :) Agata już rozbudzona i po jedzonku. Leży obok mnie w łóżku i gada jak najęta. Nocka już trochę lepsza. Płaczu nie było, ale kilka razy musiałam wstać bo coś się wierciła. Położyłam ją na boczku dałam smoka i szła spać dalej. Jadła o 22.00; 3.15 i 7.15.

Idę się jeszcze trochę położyć koło niej, może na chwile jeszcze przyśnie :)

A jak wasze maluszki dziś w nocy???

10 lata 10 miesiąc temu #842625 przez Tośka27
Kasiu ale zazdroszcze ze masz swoje miesko ja wyszukuje od znajomych i moi Rodzice mieska ze wsi... bo chcial juz zrobic kurczaka z marchewka i ziemniakiem ale zrobie indyczka.A Nusia Kochaniutka on nigdy ze mna nie spal.
Paula Kochana to super ci wstaje 3 razy to tak standardowo u nas 5x bylo nie mowiacjuz po 6 ze 3 x bo juz chyba szykowala sie pobudka a wtedy ja wyprawiam Corcie to tak latam do niego do corci.
Mamy dzis pogode brzydka deszczowa pochmurna az mnie glowa boli a musze isc do miasta ech

10 lata 10 miesiąc temu #842628 przez Tośka27
allegro.pl/etui-okladka-na-ksiazeczke-zd...nky-i3976485887.html
Kochana ja znalazlam takie sa cudowne ale hmmmm drogie a moze ty masz taniej to podziel sie chetnie kupie dzieciom

10 lata 10 miesiąc temu #842657 przez P@ul@
Tośka super te etiu :) Już się zakochałam w tym w duże sowy :)

10 lata 10 miesiąc temu #842695 przez Tośka27
wiem slicne ja Synkowi w turkusie chce cos a Corci w rozu

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #842699 przez Kasiaa
Hej!

Dziewczyny dzis była chyba najgorsza noc ze wszystkich do tej pory....
Wojtek co 1,5 h się budzil i co godzine a po północy co pół nawet... no masakra...
Dziś jak bedzie taka noc to umowie go do pediatry... ale co on mi powie ... ze badania robione były i usg i wszystko ok oprócz tego ze sie niby przejadał wczesniej... była dieta a tera,z juz jej nie przestrzaegam tak bo w dzień ze 4 razy ssie tylko i reszta to obiadek kaszka deserek, a w nocy przecież jak placze i chce jesc to nie moge mu nie dac... W dzień sie da oszukać ale w nocy jak jest zdenerwowany juz nie:/
I znowu wyjdzie ze ja przewrażliwiona jestem i ze przesadzam... :( :( Tylko ze ja nie mogę patrzec jak on budzi sie i płacze :( Dziś myśle ze przyczyną są i brzuszek i ząbki...

Paula
super ze u Was juz lepiej ze spaniem:)

Tosia super to etui:)

10 lata 10 miesiąc temu #842724 przez Agusiak
hej :)

My już po badaniu krwi, pobierali małej z żyły, a igła była grubsza niż żyłka :( Spociłam się jak mysz, biedna maleńka.

Wizyta u alergologa za tydzień w pt już z wynikami.

Tosia niestety te co znalazłam są droższe, ale przez 8 tygodni uzbieram ;)
Babeczka robi na zamówienie według własnego projektu albo można coś wybrać z tego co już robiła.
Muszę tylko coś fajnego wymyślić i cierpliwie czekać ;)
igusiowo.blogspot.com/2013/05/etui-na-ks...iabadaniarecept.html

Miłego dnia :)

10 lata 10 miesiąc temu #842740 przez nuśka09
hej kochane :)

noc nie ciekawa;/ mały budził się co 1,5-2 godz ;/ wzięłam go do nas bo mi się wstawać nie chciało co chwila;/ nie wiem o co mu chodzi. Dostaje kaszkę do mleka na noc i nic to nie pomaga. Mam nadzieję że minie to niedługo :)

Agusiakjej biedna Dorotka:( myślałam że taki maluszkom to tylko z piętki pobierają( przynajmniej u nas w przychodni dzieciaczkom do roku z piętki pobierają)
Fajne te etui, inne rzeczy też cudne, ta babeczka ma sklepik niedaleko mnie :) chyba się tam przejadę :P ale jak D. już do pracy pójdzie żeby mi nie marudził że znowu masę pierdół kupuję :P
Kasia współczuje nocki ...myślę że piediatra nie wiele Ci pomoże...a smarowałaś mu dziąsełka albo coś przeciwbólowego dawałaś? a może te nasze dzieci mają jakiś taki etap nie spania w nocy :P

Paulafajnie że dziś noc u Ciebie lepsza :)

U nas dziś wiosenna pogoda czekam aż Maksior wstanie i ruszamy w plener :)

10 lata 10 miesiąc temu #842831 przez Kasiaa
Agusiak biedna Dorotka..

Nusia biedne ta nasze dzieci spac nie mogą, męczą sie tak.. smarowalam dziaselka ale to na chwile pomagało... jak dzis bedzie plakal podam mu cos przeciwbólowego..

10 lata 10 miesiąc temu #842997 przez nuśka09
kochane moje :) dziś po tym jak przed południem Maks prawie wyrwał D. banana :P stwierdziliśmy że już nie czekamy i ruszamy z marchewą :) Tak więc po drzemce Maksio dostał 4 łyżeczki marchewki :) zjadł aż u się uszy trzęsły :) nawet śliniaczek nie był potrzebny bo nic nie wypluwał :P jak skończył marchewkę to szybko go musiałam do piersi przystawiać bo krzyk był straszny :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

10 lata 10 miesiąc temu #843050 przez Kasiaa
Nusia hehe tak myślalam ze szybciej dacie marchewkę :) Maksio duży chlopczyk już i jak pieknie wcina:)

10 lata 10 miesiąc temu #843073 przez Tośka27
nusia masz slicznego Syna ach te oczka na zdrowko zabko mala moj dzis jadl indycka z marchwia brokulem i ziemniaczkiem sama robilam i tej sinlac kasiu nie daje kolezanka probowaa mowi ze okrutnie slodkie.no te nasze maluszki nocne marki a u nas z paluszka pobieraja jak tylko chodzi o krew jak szersza diagnoza to z zyly.A ile Agusiak Twoje etui ???? ja dzis nalatalam sie ze szok

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka