- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie październikowe ;)))
Mamusie październikowe ;)))
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)

Karo ale Ci się trafiło, nie dość że super rzeczy to jeszcze nowa, obiecująca znajomość

A oni też są Polakami?
Kochane nie ma się na prawdę co nakręcać na tą płeć bo liczy się tylko i wyłącznie to by było zdrowe. Ja mogłabym mieć teraz synka, bo byłaby parka i mąż miałby radochę chociaż z córki będzie się cieszył równie mocno. Córkę zaś tak samo bardzo chcę mieć bo dziewczynki są super, no i Paulina miałaby siostrę, a siostra dla dziewczynki to zawsze siostra, wiem bo sama mam i nie zamieniłabym jej na brata. Jedyne co to obie zawsze chciałyśmy mieć starszego

Natomiast wiem, że często reakcje innych bywają denerwujące. Np. ja zdaję sobie sprawę że u mnie każdy oczekuje chłopaka, no bo córa już jest. I chociaż na drugą pewnie będą cieszyć to założę się że od kogoś na pewno usłyszę coś w stylu: no trudno, szkoda, ale najważniejsze że zdrowe i takie tam

Ala mam to w nosie a takie teksty głęboko w d...to moje dziecko i ja już się bardzo cieszę i płeć nie ma żadnego znaczenia

Buziaki

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- myszka85
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Wróciłam z moich górskich wyjazdów. Wyjazdy oba udane, pogoda nienajgorsza, uczestnicy - super, miejsca też cudowne.
Dzisiaj u mnie taka szaro-bura pogoda, że się nic nie chce i weekend, więc jednocześnie nic nie trzeba.

- Groszek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Michaś - nasze małe wielkie szczęście

- Karo290392
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Vivienne <3 Nasz cały świat!
tak, sa Polakami

A u mnie kochane pogoda tak piękna , ze pomimo ze zasnelismy koło 3 nad ranem to o 7 rano juz wstalismy bo sloneczko piekne było

Udanej reszty dnia kochane

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

myszka witaj z powrotem

Karo to czekają Was duże zmiany widzę.
A pisałaś że dziecko tych nowym znajomych ma 3 miesiące, tak? i już sprzedają po nim wózek?
My byliśmy u kuzynki męża i było super, dzieciaki się wybawiły a my nagadaliśmy się za wszystkie czasy

Jutro odwiedziny u moich dziadków no i Dzień Matki oczywiście

Spokojnej nocki

- Karo290392
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Sprzedali, ponieważ przyjechała babcia tej małej z Polski i kupiła im taki hmm... do jazdy po górach bardziej przystosowany a nie maja miejsca na dwa to aby im cokolwiek pieniedzy sie zwrocilo to postanowili sprzedac:)
- nuśka09
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

no co to płci ja też uważam że nie ma co się nakręcać, ja mam podświadomie przeczucie chłopaka, ale jak będzie dziewczynka to też super, najważniejsze żeby zdrowe było i żebyśmy szczęśliwie do końca ciąży dotrwali

Ja wczoraj poszłam do mamy z moim D. tylko na kawę i mojej siostrze prezent urodzinowy dać, mój pojechał na noc do pracy, a ja się tak zasiedziałam, że zostałam na noc

Dziś na meczu byłam i miłe wieści bo okazuję się że rozpoczęłam sezon na ciężarówki

A jutro idę na torcika do siostry no i oczywiście na Dzień Mamy

Karo ale Wam się trafiło! superancko:) a co do zmiany pracy mój D. niecały miesiąc temu też zmienił, na szczęście na lepszą i z dużym zapleczem socjalnym także od razu inna perspektywa:) za 2 tyg. czeka nas remont;/ ehh nie lubię tego

a się rozpisałam... Dobrej nocki kochane :*
- alutka1011
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Maja i Dawid
Z plcia ja sie zbytnio nie nastawiam fajnie jakby byl syn bo by byla parka ale z corci tez sie bardzo uciesze!Ubranka jak bede dokupywac to i tak unisex.Znajomi tak kupili wszystko pod dziewczynke a tu po porodzie niespodzianka drugi chlopak....
- myszka85
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Ja to nie wiem czy w tym roku świętować czy nie no bo w końcu przyszłą mamą jestem ale niektóre z Was to już od dawna mają ten status, więc na pewno mogą

Przeprowadzki nie zazdroszczę, sama miałam niedawno i jeszcze do tego 2 remonty z czego jeden robiłam samodzielnie łącznie z wierceniem dziur w betonie - bleee :/ A teraz mam duuuże mieszkanie, drugie wynajęte, więc już prawie zapomniałam jak ciężko było.
Żeby nie było nudno staram się ogarnąć ślub a konkretne siedzę nad zaproszeniami i zastanawiam się na czym je drukować bo treść już ułożona (są całe napisane wierszem mego autorstwa) i projekt graficzny zrobiony. Właśnie wzbogaciłam swoją wiedzę dotyczącą rodzajów papieru ozdobnego. Ślub bierzemy tylko cywilny, więc odpada mi większość spraw organizacyjnych ale i tak trochę czasu trzeba na to poświęcić.
Życzę miłej, leniwej niedzieli!
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Wszystkiego najlepszego dla nas wszystkich bo wszystkie jesteśmy już mamusiami od momentu poczęcia bobasków

Myszka a kiedy ślub bierzecie?
Pewnie nie możesz się doczekać?
Ja też nie znoszę remontów i przeprowadzek ale jakbym teraz miała wyprowadzać się na swoje to bym na skrzydłach leciała.
nusia no widzisz, krąg znajomych ciężarówek się powiększa i zawsze będzie się z kim nagadać

Najlepsze życzenia dla siostry

My po obiedzie jedziemy do moich dziadków i mam nadzieję się nieco zrelaksować

Miłej niedzieli

- Karo290392
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA MATKI !!!!!!!
nuska
Widzisz, my tez przeczucia na chłopaka mielismy i naokoło wszyscy ze chłopak a tu sie dziewczynka pokazała

A no i oczywiście życzonka dla siostry

Agusiak
Powiem szczeze ze ja to sie strasznie ciesze na mysl ze niedługo przeprowadzka nas czeka na domek i lepsze zycie

U nas pogoda dzis przepiekna tak jak i wczoraj to sie mega ciesze i mam nadzieje na długi spacer, jutro jakies festyny u nas takze tez ciekawy dzien sie bedzie szykowac

Udanego dzionka kochane :*
- Moner
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

Ja jutro mam kontrole, nie moge sie doczekac!

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Moner trzymamy kciuki za wizytę i oczywiście czekamy na wieści

Karo bardzo się cieszę, że tak Wam się wszystko fajnie układa

Ja marzę o własnym eM ale to na razie bardzo odległe marzenia

U dziadków było jak zawsze super, objadłam się pysznościami a Paulinka wybawiła się z kuzynką

Padam i zaraz idę spać.
Spokojnej nocki

- nuśka09
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Spełnienia marzeń Mamusie

ja dziś miło spędziłam popołudnie u mamy, na spacerze z dzieciakami się wyszaleliśmy wszyscy ;)objadłam się ledwo dotarłam do domu

dziękuję w imieniu siostry za życzenia

Moner czekamy na informację

Dobrej nocki ;*
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

kochane mogę oficjalnie powiedzieć, że czuję malucha

Już od dłuższego czasu miałam takie dziwne "zamieszki" w brzuchu, ale teraz już nie ma wątpliwości, że to bobas

A ja się cieszę jak świnka w deszcz bo w sąsiednim mieście otworzyli Pepco a tak to tylko w Siemianowicach było i trzeba było kawał drogi jeździć

Miłego dnia i udanych wizyt