- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie październikowe ;)))
Mamusie październikowe ;)))
- Moner
- Wylogowany
- gaworzenie
Wczoraj bylam na kotroli 19 tydzien 250g ruchliwy wszystko wyglada dobrze lozysko tez w porzadku tak wiec to krwawienie co mialam to nic groznego chyba... Odpukac
Mamusia wyjechala teraz dopiero przed porodem przyleci, ale jutro wyruszamy nad morze na 10 dni to bedzie fajnie. Po powrocie ide na to expo dzieciecych firm a potem tapetujemy pokoj malego
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- alutka1011
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Maja i Dawid
Agusiak też mam dość tej pogody....
- P@ul@
- Wylogowany
- rozmowna
- 27.09.2013 :) Agatka w końcu z nami :)
Cały czas w myślach odliczam czas do wizyty u lekarza. Zostało 6 dni. Pierwszy raz nie moge się tak doczekać.
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
Ja właśnie posprzątałam obie łazienki i odkurzyłam na dole, padam. Ale cieszę się że udało mi przed drzemką Paulinki bo nie będę jej się trzaskać jak będzie spała no i mam teraz chwilkę luzu upragnionego
- P@ul@
- Wylogowany
- rozmowna
Zaczęłam znowu oglądać wózki i już sama nie wiem na co się zdecydować. Przez tyle wolnego czasu co chwila mam inne pomysły... Najlepiej to chciałabym mieć już wszystko w domku. Ludzie mówią, że zwariowałam, ale to moje pierwsze dziecko i ciesze się jak szalona
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Tylko mojej mamie to się chyba wydaje że jak wpracuje zawodowo a ja siedzę w domu i "nic" nie robię to chyba mogę posprzątać Owszem korona mi z głowy nie spadnie, ale ja też jestem w pracy i to 24h na dobę no i ja np. nie mogę odespać sobie w sobotę czy niedzielę, jak ona, bo od dwóch lat wstaję tak jak moja córka, czyli wcześnie Dopiero od niedawna śpi tak no do ok 8. A moja mama przez dwa lata jeszcze nigdy nie przyszła i nie wzięła rano Paulinki żebym mogła troszkę pospać. Dobrze, że jak mąż ma wolne weekendy to się młodą rano zajmie. Ja wiem, że jak się mieszka samemu to już w ogóle nie ma mowy żeby ktoś cię odciążył i trzeba sobie radzić, ale jak już jest ta babcia pod ręką to chyba by mogła.
Ech to sobie ponarzekałam do Was, haha
I ciesz Kochana, ciesz, masz do tego pełne prawo i nikomu nic do tego. Jak masz chęć to możesz już wszystko pokupować a nawet porozkładać i nie przejmuj się gadaniem.
- P@ul@
- Wylogowany
- rozmowna
A tak właśnie nawiązując do kosztów, to chciałam się was zapytać czy uważacie za konieczne kupno drogiego wózka czy ewentualnie można trochę przyoszczędzić? Znalazłam całkiem fajne wózki w bardzo przystępnych cenach, ale zastanawiam się dlaczego te ceny są tak niskie? Co może być nie tak z takim wózkiem? I jeszcze jedno pytanie. Co myślicie o wózkach głęboko-spacerowych? Czyli takich, które nie mają typowo sztywnej gondoli tylko wkłada się do środka takie nosidło(a'la gondola)???
Będę wdzięczna za odpowiedzi, bo niestety muszę szukać oszczędności wszędzie.
- nuśka09
- Wylogowany
- gadatliwa
Dopiero wstałam nie dawno, wczoraj z przyjaciółką do 3 w nocy gadałyśmy na zmianę z oglądaniem filmików z usg ;p
A pogoda dziś tylko na leniuchowanie,nawet mój psiak nie chce iść na spacer tylko śpi.
co do listy, ja wczoraj sobie zrobiłam i kurczę przeraża mnie to ;p ale co miesiąc po trochu i będzie ok
Dziewczyny jestem taka szczęśliwa że mam synka- oczywiście byłabym równie szczęśliwa jakby to była dziewczynka, ale zawsze marzyłam o pierwszym synku Cały czas mam przed oczami obrazy z usg lekarz powiedział że tak ruchliwego malucha dawno nie widział jestem przeszczęśliwa!
Wybaczcie ale no kurczę muszę!
- nuśka09
- Wylogowany
- gadatliwa
- P@ul@
- Wylogowany
- rozmowna
Mi się podoba, ale nie chciałabym kupić wózka, który będzie miał same wady.
- nuśka09
- Wylogowany
- gadatliwa
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- chivas
- Wylogowany
- gaworzenie
Normalny, fajny wózek
- P@ul@
- Wylogowany
- rozmowna
- Karo290392
- Wylogowany
- rozmowna
- Vivienne <3 Nasz cały świat!
Właśnie wrócilismy z mężem. I szykuje sie rozłąka na 3 tygodnie co strasznie przezywam, ale wiem ze tak trzeba ...
Widzę że za listę sie wziełyście. No ja taka zrobiłam jakis czas temu i juz jakas wieksza czesc na szczescie mam i nie zaluje ze w miare wczesnie zaczełam bo przynajmniej jak była proomcja to korzystałam a nie bede później płakać ze tyle zostało a pieniedzy brak.
A widze ze pogode macie tAKA typowa jak u mnie. ale pociesze Was - mozna sie przyzwyczaic