- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie październikowe ;)))
Mamusie październikowe ;)))
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)

Karo jakoś pomożemy Ci przetrwać tą rozłąkę z mężusiem

U nas od rana poprawa pogody i piękne słonko, no ale żeby nie było zbyt miło to moje dziecię w nocy dostało gorączkę

Miłego i słonecznego dnia

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- alutka1011
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Maja i Dawid
Agusiak u nas też śliczna pogoda oby jak najdłużej....
Ja już mam problemy ze spaniem albo zgaga mnie męczy albo się nie moge ułożyć bo już ciężko

- nuśka09
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Karo dasz radę

dziś słonko w końcu wyszło:) mój cały dzień w pracy więc mam jeden dzień dla siebie przed malowaniem bo od piątku planujemy zacząć kuchnię. A musimy się wyrobić w 2 dni bo w niedziele mam rocznicę komunii brata...ehh nie lubię remontów;/
dziewczyny co myślicie o baldachimie do łóżeczka? ja wiem że się kurz zbiera itp no ale można prać przecież a mi się to bardzo podoba:) po za tym w jednym pokoju to lepiej dla maluszka jak ma taka osłonkę nad łóżeczkiem- takie moje zdanie. A jak Wam się wydaję?
- alutka1011
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Maja i Dawid
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ale wszystko jest dla ludzi więc jak Ci się coś podoba to kup

- Karo290392
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Vivienne <3 Nasz cały świat!
Dziękuje za wsparcie jakie mi dajecie, ale wczoraj cała noc nie spałam ino chlipałam na samą mysl jak ja zasne bez niego bo sie nauczyłam i dzien w dzien od przeszło 2 lat ze aby zasnac musi polozyc na mnie reke. inaczej nie zasne i boje sie ze moj S. znow schudnie. Dzis albo jutro bede szła do landlorda porozmawiac z nim jaka jest sytuacja i zrezygnowac z mieszkania. A chciałam isc do pracy ale uprzejmy menager mi powiedział ze niestety pracy nie znajde bedac w ciazy i nikt mi tego nie powie w prost ale na tyle dobra sytuacja ze ta znajoma z malenstwem jak sie tam wprowadzimy pomoze mi złożyć o benefit dla bezrobotnych i zawsze jakies 50 funtów tygodniowo bedzie .
U mnie problemy ze spaniem też są. nie moge się ułożyć w dobrej pozycji.Ale kazdy daje rade

A propo baldachimu to powiem szczeze ze sama sie nad nim zastanawiam, Ale chyba nie bbede go kupowac bo chyba starczy ochraniacz, chyba ze przyszły pokoik bedzie spory to wtedy znow wrocimy do myslenia na ten temat.
- P@ul@
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- 27.09.2013 :) Agatka w końcu z nami :)
A co do pogody, to u nas dziś ładnie, słonecznie, ale wiaterek lekki jest i dość chłodny. Jednak korzystając z pogody wybrałam się na spacer do miasta, tak więc 5 km już udało mi się dziś zrobić. Na samopoczucie nie mogę narzekać, jedynie bezsenność... I nie potrafię sobie miejsca w łóżku znaleźć. Zawsze spałam na brzuchu, a teraz ani na plecach nie mogę zasnąć, ani na żadnym boku. I tak się kręcę w tym łóżku...
Cały czas odliczam dni do połówkowego USG, nie mogę się doczekać. Zostało jeszcze 5 dni.
Ale się rozpisałam. Pozdrowienia dla wszystkich. Buziaki

- MartiO
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Czasem życie po prostu nas zaskakuje ;o)
a co do tego co sprawdzało się do spania... rożek chyba przez jeden dzień tylko używaliśmy... potem sporo w śpiworkach spał... ale czasem w nocy przesikiwał pieluchę (wylatywało gdzieś bokami) i czasem 3 na jedną nockę były (da tego czasem awaria z siusuaniem przy przewijaniu np...

- chivas
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Z tymi miśkami.. hmm... nie przesadzałabym z tym niebezpieczeństwem

- Groszek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Michaś - nasze małe wielkie szczęście

Łeb mi pęka, mam gotową tabelkę, tylko info mi brakuje bo od początku mnie nie było a chyba trochę dziewczyn ubyło.
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
no ale niestety tak właśnie może się stać, ale to indywidulany wybór każdego. Ja uważam że np. miśki są akurat w dziecięcym łóżeczku najbardziej zbędne a najmniej potrzebne.Z tymi miśkami.. hmm... nie przesadzałabym z tym niebezpieczeństwem
idąc tokiem myslenia ze dziecko moze sie udusic o misia, ochraniacz czy kołdrę to można zwariowac bo w takim razie moze sie udusic zupełnie WSZYSTKIM
Co do ochraniacza to założyłam dopiero jak młoda sama się przemieszczała i obracała. Wcześniej miałam łóżeczko przysunięte do naszego i uwierzcie mi że przez większość nocy patrzyłam czy mała oddycha

- nuśka09
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

pogoda dziś dopisała cały dzień spacerowałam, zahaczyłam o sklep dziecięcy i kupiłam małemu koszulę

- chivas
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

Pewnie ze noworodkowi miśki nie sa potrzebne do szczescia, ale często goście i rodzina która przychodzi przywitac sie z nowym członkiem rodziny przynosi tego typu zabawki, naprawde nie wiem dlaczego miałyby nie leżec w łóżeczku albo obok niego o.O
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
A miśki wiadomo, że ludzie przynoszą, ale nie muszą one zaraz zagracać łóżeczka. Można jest położyć gdzieś na półkach lub komodzie, no ale kto co lubi, jak to mówią, o gustach się nie dyskutuje. Ja jednak stawiam na bezpieczeństwo i higienę w otoczeniu malucha.
U nas wychodzi słonko ,ale rano oczywiście padał deszcz, więc Ci co szli w procesji nieźle byli przemoknięci.
- nuśka09
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

pogoda nie zbyt fajna, deszcz od rana ;/
Agusiak wierzę że takie rzeczy się zdarzają jednak ja osobiście zgadzam się bardziej z chivas a co do miśków to ja zapowiedziałam rodzinie już że jak coś to wolę bardziej praktyczne podarunki jeśli coś chcą dawać :)no ja poprostu nie lubię natłoku pluszaków, więc puki ja mogę decydować to mały nie będzie ich miał