- Otrzymane podziękowania: 153
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopadówki 2013
Listopadówki 2013
- natB
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
no to zaczynam tydzień urlopu, z dala od pracy ach

Dzisiaj zabieram się za porządki, pranie i prasowanie, bo w końcu mąż zostaje w domu, a w czymś chodzić musi

Będę miała dostęp do internetu cały czas, więc będę ze wszystkim na bieżąco

A mojego S. siostry dojechały dzisiaj z rodzinkami rano do Chorwacji

Miłego dnia ciężarówki :* :* :*
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- małopolanka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 0

Gravity już się poprawiam tylko nie jestem pewna czy Ty wysyłałaś mi swoje dane. Napisz proszę date porodu bo resztę wiem z pamięci.
aaaaale jestem gapa tak teraz patrze w kalendarzu że jest 13 dzisiaj a ta wyprzedaz miała być 13 ale myslalam ze w niedziele ???? no to pięknie pewnie już guzik będzie jak tam dotrę. Olśniło mnie teraz bo NatB miałam Ci właśnie pisać że mnie też czeka pranie i prasowanie i że musze się z tym dzisiaj uporać żeby wiedzieć co jutro na wyprzedaży kupić. No to pokupione. No nic pojadę tam później bo i tak mąż w pracy ale na szczęście rano tylko i zobaczę co zostało.Buuuu ;-( ;-( ;-(
- moniczka8401
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

wczoraj mialam jeszcze jeden zawrot glowy ale jak poczułam ze mnie bierze polozylam sie biegiem do lozka... nie dalam rade pojechac do szpitala poniewaz moja mama chodzic wczoraj nie umiala lezala w lozku < choroba ojca tak na nia chyba wplywa > wiec nie mialam z kim dzieci zostawic. ale rozmawialam z kolezanka i miala takie same objawy jak ja i powiedziala mi ze to moze byc nagla burza hormonow. pol dnia przelezalam w lozku dzieci moje musialy sobie jakosc poradzic

dowiedzialam sie tez ze niektore kobiety I trymestr przechodza ciezko a reszta trym przechodzi im latwwiej. ale sa tez takie co I i II np przechodza super ale za to III maja to samo co inne w Iszym... moze akurat ja mam to teraz w II..

Milego dnia wam zycze dziewczyny

- [email protected]
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Ja w wtorek ide na wizyte zobaczymy co powie czy bede mogła już brac jedna nospę dziennie i kiedy wreszcie bede mogla nie brać luteiny ehh dosyć mam tych leków
Mój mąz dopiero co wraca z pracy a jutro zapowiedział córce że wreszcie z nią pójdzie do kina bo oddawana sie wybierali ale nie było czasu.
- iwonta_kg
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
- suzi001
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

A dziewczyny jakie kupujecie kombinezony dla maleństwa? Ja sie zastanawiam i juz sama nie wiem w sumie w irlandii nie ma jakiejś bardzo mroźnej zimy jest wietrznie przede wszystkim i nie wiem czy kupować kombinezonik polarkowy czy taki mieciutki a pod spodem polarek nie mam pojęcia i nie wiem tez czy rozmiar na 56 czy 62 heh dylemat troche,może któraś się wypowie?
moniczka8401 moze masz takie zawirowania przez pogode,ja np dzisiaj jestem nie do zycia chodze jak ćma i mumia jak sie zmienia pogoda z deszczowej na slonce to glowa chce mi pęknąc i tez mam zawroty ;/ wypiłam sobie kawe zbożową z mlekiem i widze ze powoli przechodzi

Natb tez sie nie przemeczaj za duzo

- nefretete666
-
Autor
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Suzi co do kombinezonika to ten polarowy na wiatr sie nie bardzo sprawdzi bo bedzie przewiewny,te z polarku to raczej na wiosne sa,rozmiar to lepiej kup 62 bo zima jest dluga a rozmiar 56 to dziecko bardzo krotko nosi.Mozesz kupic jakis z innego materialu niz polar takiego bardziej chroniacego przed wiatrem ale bez zadnych misiow w srodku zeby sie dzieciatko nie zagotowalo i tyle:)Witam nowe kolezanki:)Małopolanka amma taka propozycje co do tabelki ze mozna by ja zrobic chronologicznie zgodnie z data porodu,to bedzie nam szczegolnie przydatne na koniec ciazy jak sie bedziemy w kolejki porodowe ustawiac hehehh:)W piatek wracamy na reszcie do domku,stesknilam sie juz za mezem.
- iwonta_kg
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2

- małopolanka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Nefretete z tą tabelką to całkiem niezły pomysł tylko z wykonaniem gorzej bo musiałabym ją pisać od nowa... w sumie będę miała teraz więcej czasu więc mogłabym to zrobić. Nie wiem sama czy to potrzebne. Może niech inne dziewczyny się wypowiedzą czy chciałyby mieć ta tabelkę ułożoną wg daty porodu czy może zostać tak jak jest.
Suzii co do momentu przysięgi to fakt ta chwila jest najbardziej wzruszająca i ja chociaż jestem twarda

Co do kombinezonu to ja mam 3 w roznych rozmiarach bo mam po siostrze ale gdybym miała kupować sama to wybrałabym raczej większy rozmiar bo niestety rodzimy dopiero na początek zimy ;-(
Moniczka8401 miejmy nadzieję że wszystko będzie ok. Daj znać jak się czujesz i czy udało Ci się pójść do tego szpitala dzisiaj.
Udało mi się dotrzeć na tą wyprzedaż większość rzeczy była wykupiona ale znalazłam parę rzeczy których mi brakowało

- moniczka8401
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Ale nius jest taki, ze sie okazalo EUREKA!!!!

ostatnim razem widzialam jak cos odstaje jednej z corek ale lekarze stanowczo: nie nie ma pani dwie coreczki dwoch lekarzy to potwierdzilo.
a dzisiaj mowi mi: ma pani syna wie pani o tym?? a ja SZOK

a drugie dziecko bylo tylem i nie dal rady sprawdzic...

a ja wszystko na roz kupuje podwojne hehehhehe
dal mi zdjecie siusiaka na potwierdzenie hahaha
oczywiscie dr kazal mi zero stresu i wysilku co ja akurat mam przy moich chlopakach non stop..
- moniczka8401
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

- pani_p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 24
Ja tez bym kupila wiekszy kombinezon. Mam też taki zamiar jak już wezmę się za zakupy

U nas jakoś przysięga poszła gładko

Malopolanka super, że zakupy się udały

Moniczka cieszę się, że to nic poważnego

U nas weekend taki se. Pogoda niezaciekawa. Zagladalam na forum ale tu ciszaaa jak makiem zasiał

NatB dojechalas?
Buziaki
- natB
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153

Tak tak dojechałam

Poniżej nasz bolid dla Władka... super się prowadzi, leciutki, pięknie wykończony i SUPER cena

W ogóle jak weszliśmy do salonu to głowa PEŁNA XD wszystkie były ładne, ale po chwili oglądania wahaliśmy się między x-landerem, a Bebetto Luca no i wybór stanął na Bebbetto Luca

W internecie w ogóle się ładnie nie prezentuje, ale na żywo CACY

oto nasz bolid

Moniczka a to Ci niespodzianka

A nasz ślub był idealny

Pani_P nic mi nie mów o pogodzie, bo zaraz usiądę i zacznę płakać, albo jeść ze stresu :/... pada pada pada pada i pada... GDZIE TO LATOOOOOO??????!!!!!!!!
Byłam przed chwilką na mieście troszkę obkupić dla małego co nie co i wyhaczyłam body w H&m za 10 zł. ROLLING STONES

- pani_p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 24

My chyba też zdecydujemy się na ten model. Chyba najbardziej mi się podoba

- oki222
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-