- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Grudnióweczki 2013 :)
Grudnióweczki 2013 :)
- Agacior
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Cieszę się, że wszystko ok, aby tak dalej było u każdej
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Rybcia
- Wylogowany
- gaworzenie
- jeta
- Wylogowany
- rozmowna
- Dziecko to uwidoczniona miłość.
- Otrzymane podziękowania: 1
Witam nową grudnióweczkę - Rybcia
Kurcze, tylko ja i Paradise będziemy tak długo czekać na wizytę? Mi zostały równe 3 tygodnie... Nie ma sprawiedliwości
Ja dziś mam wolne - jak zwykle w piątki i prawie cały dzień na dworku. Taka super pogoda!
U mnie dziś nic ciekawego. Oprócz tego, że chętnie bym się zdrzemnęła...
Zmykam, bo jak wspominałam mam małego łobuza dziś na przechowaniu
Zaglądam do Was na bieżąco!
- jeta
- Wylogowany
- rozmowna
- Agacior
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Pewnie, że będzie wszystko dobrze. My bardzo mocno będziemy trzymały za Was kciuki
Zawroty głowy też mam, ale dobrze mi robi świeże powietrze. Teraz co raz więcej słoneczka mamy to i lepsze humory będą. Dbaj mocno o siebie a wszystko ułoży się pięknie
- Nutka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Rybcia w takim razie idziemy łeb w łeb ja też dziś zaczęłam 6 tydzień
Agacior już nie mogę się doczekać tego serduszka.. Mój M był dzisiaj zawiedziony że nie mógł być ze mną, ale następnym razem za pewne nie odpuści
Jeta mam nadzieję że teraz zaliczamy właśnie wspinaczkę na sam szczyt tak właśnie musi być, nie ma innej opcji kiedyś ktoś podpowiedział mi trzy mądre przysłowia:
- Pozytywne myślenie jest drogą do sukcesu,
- Najciemniej jest zawsze przed wschodem słońca,
- Po burzy zawsze świeci słońce
Staram się ich trzymać
- mefiana
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Rybcia- witam w naszym gronie. Sporo masz za sobą, ale teraz wszystko już będzie dobrze na pewno
Jeta- jeszcze ja planowo mam wizyte 23 maja, ale pójde wcześniej gdzieś prywatnie, bo nie wytrzymam a to prawie 5tyg czekania
Słuchajcie dziewczyny zrobimy jakąś ramkę, która jaki termin i podstawowe dane? Bo wiem, że tak dziewczyny robią, ale nie wiem jak się do tego zabrać
- mefiana
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- monisia100100
- Wylogowany
- budujemy zdania
Witam nową grudnióweczkę. Rybcia gratuluję.
- jeta
- Wylogowany
- rozmowna
Mefiana - ja też prywatnie. Proponowała mi wizytę na 26 kwietnia, ale nie miała pewności czy będzie słychać już serce, bo na pierwszej wizycie niewiele było widać i nie potrafiła określić który to tydzień. No i proponowała też 10 maja - wtedy powiedziała, że na bank będzie serducho, o to wybrałam 10, bo sobie myślę po co będę chodzić co dwa tygodnie i zostawiać po stówce. Ale teraz to bym chyba chciała..
O jaką ramkę Ci chodzi? Podeślij coś lub napisz gdzie można zobaczyć.
Monisia - nie martw się. Każda ciąża inna. Zaczynasz mieć huśtawki nastrojów co jest całkiem normalne. Nie zostaje nam nic innego jak przeczekać. Myśl o tym, że ten kto jest odpowiedzialny za te wszystkie przypadłości po pojawieniu się na świecie będzie miłością Twojego życia
- Agacior
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Najgorsze jest to, że to nie są poranne mdłości, tylko całodniowe a nawet czasami wieczorem ciężko mi zasnąć bo mdli.
Dziś też się bardzo kiepsko czułam. Tak jak piszesz, bezsilna a jak tylko wstaje to zawroty głowy ale to chyba od tego leżenia ciągłego. Jakby nie było organizm przyzwyczajony jest do ruchu, świeżego powietrza. Czasami miałam takie dni, że całkiem wszystko mnie przygnębiało i potrafiłam płakać bez powodu, także to chyba normalne w ciąży
Jak jest ładna pogoda staraj się wyjść na dwór, na leżaczek jak masz możliwość.
Ja na brzuchu już nie daje rady leżeć, bo mnie kręgosłup boli. Staram się chociaż spać na brzuchu.
W takie dni zawsze sobie tłumacze, że i tak jestem wielką szczęściarą, że mam drugie serduszko w sobie Wokól mnie są osoby które już ponad 6 lat się starają o ciąże i wiem, że nie jedna mimo tego kiepskiego samopoczucia, chciałaby być na naszym miejscu. Głowa do góry jutro będzie lepiej
- mefiana
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Jeta- Ja w pierwszej ciązy byłam na usg w 7tyg i 2dni i widzialam juz serduszko. Lada dzień kończe 8tydzień i może we wtorek lub w środe się umowie.
nie wiem jak to wytłumaczyć z tą ramką, ale chodzi o taki podgląd by wiedzieć która w jakim tygodniu jest i na kiedy termin. Może starczyłby suwaczek jeśli kazda by założyła
- monisia100100
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kaś_O
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jestem bogatym człowiekiem bo posiadam diamenty :)
Strasznie fajnie ze się was tyle tutaj zameldowało później sobie was poczytam i zobaczę co będę mogła napisać.
Powiem od razu mam termin na 30 października ale coś czuję że grudnióweczką będę jak nic.. To moja 2 ciąża a teraz jest już 8 a w sumie 9 tydzień leci. Wczoraj byłam na USG i w piątek miał mi minąc 8 tydzień a na USG stwierdziła wiek 8 tyg i jeden dzień wiec w sumie kalendarzowo idealnie.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Nutka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Co do USG 3d i 4d to ja chcę bardzo widziałam zdjęcia takie mojego M chrześniaka i powiedziałam że nie odpuszczę chociaż u mnie cenią się gabinety za takie badania od 300 zł, ale to taka słodka pamiątka no i jedyne zdjęcia których nawet mój mąż fotograf nie będzie w stanie wykonać