BezpiecznaCiaza112023

listopad 2015

9 lata 11 miesiąc temu #978293 przez Patrizia
patruska91 Witaj :) w koncu ktos do nas dolaczyl :)

agadzie84 to dawaj zdjecie brzucha :) ciekawa jestem czy nam sie potwierdza te nasze przeczucia co do plci :)

U mnie dzisiaj szarowka za oknem nie fajnie :/

Ksawerek(*)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 11 miesiąc temu #978299 przez agadzie84
Patrizia poczekam aż będzie go troszkę więcej i wstawię;)
Tu też, szaro buro i ponuro ale za to ciepło.

Patruska91 no patrz, to niemal tak jak ja:) Z tą różnicą że moja pierwsza ciąża ;)

9 lata 11 miesiąc temu #978314 przez iwkaa
Hej dziewczyny ja znowu do tylu..... mi ta ciąża chyba nie służy to jakaś porazka we wtorek znowy wyladowalam u gina bo dalej mam plamienia i prawdopodobnie to jakis krwiak i sie oczyszcza mam leżeć, leżeć i jeszcze raz leżeć i chyba szybciej zwariuje lekow mam worek masakra a pierwsza ciążą była ksiażkowa tylko nudności i nic wiecej
Teraz plamienia ból brzucha i meeeega nudności.
Narazie ciążą się nie ciesze bo nie wiadomo co bedzie.... zaglądam i czytam was ale nie nie bardzo mam ochote pisac puki co jestem z wami :)

9 lata 11 miesiąc temu #978318 przez patruska91
No ja niestety też w niedziele zaczęłam plamic i muszę leżeć i się nie przemęczać :/ A tu przy moim dziecku zbytnio sie nie da bo wszędzie jej pełno :)
Mdłości i wymioty mnie juz z miesiąc trzymają i przejść nic nie chce, ale w pierwszej ciąży też tak miałam do piątego miesiąca mnie męczyło.
Skąd jesteście ja mieszkam koło Oświęcimia,Chrzanowa

9 lata 11 miesiąc temu #978319 przez Patrizia
iwkaa bedzie wszystko dobrze trzeba myslec pozytywnie :* to teraz bedziesz miec duuuzo czasu wiec mozesz pisac z nami :) ktory tydzien u Ciebie?

patruska91 ja dzieki Bogu nie mam mdlosci i w pierwszej ciazy i teraz ale wiecej czuje w ten ciazy nie wiem taka bardzies swiaddoma jestem nie wiem.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Ksawerek(*)

9 lata 11 miesiąc temu #978323 przez patruska91
patrizia no widzisz to nie daleko, rodzinne nawet tam mam :) a ty na kiedy masz termin?
iwkaa nie martw się na pewno wszystko będzie dobrze i w listopadzie będziemy się cieszyć naszymi bąbelkami

9 lata 11 miesiąc temu #978336 przez iwkaa
na mdlosci polecam prevomit wczoraj kupilam z polecenia gina i zjadlam normalnie kolacje ostatnio meczy mnie najbardziej wierczorami w dzien chyba zaczelam sie przyzwyczajac troche jem a raczej zmuszam sie do jedzenia jak mi tylko bulgota w zoladku
Ja jestem z podkarpacia lezajsk

9 lata 11 miesiąc temu - 9 lata 11 miesiąc temu #978339 przez Patrizia
patruska91 ja mam termin na 2 listopada ( w suwaczku jest tez data porodu ) na ostatniej wizycie moja fasolinka tak urosla ze ginekolog powiedziala ze wskoczylabym na 25pazdziernik ale liczy sie pierwsze usg i tego sie trzymam czasem dzieci szybko rosna na poczatku a pozniej zwalniaja wiec zostaje 2 listopad :)

iwkaa u Ciebie ktory tydzien? kiedy masz kontrolna wizyte? ja z jedzeniem nie mam ploblemu na samym poczatku mialam bum na lodowke ale teraz juz mi sie unormowalo jem normalnie jak tylko wstane to odrazu musze sniadanie bo starsznie glodna jestem :)

Ksawerek(*)

9 lata 11 miesiąc temu #978340 przez iwkaa
u mnie 9 tydz wlasnie wstawilam suwaczek :)

9 lata 11 miesiąc temu #978343 przez agadzie84
Iwkaa, wszystko będzie dobrze, nie martw się, podobno mdłości i te inne to dobry znak, bo oznacza że płód rozwija się prawidłowo, głowa do góry:)

Ja teraz mieszkam w Hiszpanii, ale jestem z Trójmiasta, dokładnie z Gdyni :)

9 lata 11 miesiąc temu #978399 przez patruska91
Jak tam dziewczyny dzień minął ? Dziś super pogoda wysiedziałam się z moją Zosia na polu , az mi mdłości na chwile mineły ale już niestety wróciły :/

9 lata 11 miesiąc temu #978494 przez Patrizia
Czesc mamuski :)

Wczoraj u mnie tak ponuro i deszczowo a dzisiaj mnie slonko obudzilo :) moje kotki juz sie wygrzewaja :) Dziewczyny "juz mamusie"wiem ze to za wczesnie ale jakie macie wozki? albo jakies godne polecenia poogladalaby sobie tak powoli hihi

Ksawerek(*)

9 lata 11 miesiąc temu #978522 przez Panika992
Ja dla pierwszego syna miałam Adamex Senso. jednak to ogromny wózek, teraz coś mniejszego kupimy

9 lata 11 miesiąc temu #978545 przez iwkaa
ja jak posiedze na dworze to tez nie mammdlosci alejak wroce do domu to sie zaczyna wiec nie wiem czy to az tak namnie zle dziala... :)
wozek ja mam po corci juz bedzie mial 5 lat mysle ze nie bedzie wstyd nim jezdzic TAKO WARRIOR 3w1 i spacerowke parasolke ale rozowa jak bedzie chlop bedziemy szukac cos innego ja osobiscie chyba polecila bym teraz wozek x-lander fajne sa porzadne i ladne ja sie wtedy liczylam z kasa z tad ten TAKO tez jest fajny ale kosz mi nie odpowiadal bo duzy ale za to mial kiepski dostep

9 lata 11 miesiąc temu #978546 przez patruska91
Ja mam tako jumper po córci 3 w 1 ja z niego jestem zadowolona.Dla aktywnej mamy w sam raz... z nim nie ma przeszkod nawed po lesie :D bardzo zwrotny dostosowany do naszych chodnikow :D Wózeczek jest dość spory i raczej wnoszenie go po schodach odpada jak ktos w bloku mieszka

Reklama

Bestsellery

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia