- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- listopad 2015
listopad 2015
- Patuśka
- Wylogowany
- rozmowna
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
- ElizaZ
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
A druga opcja która pomaga się uporać to zamiast olejku do wody wsypuje garść majeranku.. podobno pomaga na zapalenia i szybciej wszystko znika.. jest też maść w aptece pod nosek.
Teraz u nas to jest inna bajka bo od 3 lat leczymy się tylko lekami homeopatycznymi... nie dawaliśmy sobie rady z antybiotykami tyle ich było...poszłam za nawową p.stomatolog która leczy tak swoje dzieci u homeopaty i mamy trzy lata bez antybiotyków...
inhalatora SOHO nie polecam... jest doby ale warczy tak że później w uszach szumi.
Patrizia cieszę się bardzo że napisałaś o tych bólach.. ja wpadłam w panikę bo bolało mocno.. dzisiaj nie do południa za to później zaczęła mi znowu noga drętwieć a po tym to miejsce boli... z tym że dzisiaj to czułam jak mała się przy tym rusza... nie mogłam dodzwonić się do dr. a ja się boje tych przepływów i nie wiedziałam czy to się może łączyć ze sobą. Jutro mam KTG i wizytę to zapytam jeszcze ale dzięki bardzo bo się trochę uspokoiłam.
No i mam jeszcze jedno pytanie czy maluchy też napinają Wam się parę razy dziennie tak że o mało brzuch nie pęknie (takie wrażenie) .
Mnie to własnie tak boli że promieniuje na kręgosłup... niby to ćwiczenie macicy ale ja czuję np.dwie górki tarde coś ja np pupę lub ramionka.
- iwkaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kocham moją księżniczkę
Fride tez mam pamietam jak przed zastosowaniem zawsze brało mnie na wymioty bllleeeee mój brat stosuje coś co montuje się do odkurzacza brzmi to drastycznie ale dobrze ciągnie i oczywiście nie tak mocno jak odkurzacz ale sobą nie trzeba ciągnąć to taki plus
Eliza o maści majerankowej też mam dobre zdanie choć samego majeranku nie nawidzę!
Mój maluszek tak cały czas się napina czasem aż za krzyczę tak boli lekarz mówił ostatnio że ma mało miejsca mało macica się rozciągnęła i jak tu ma jeszcze urosnąć no nie wiem może moim kosztem będzie bardziej bolało
- agadzie84
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
Ja dziś dzień aktywny, bo jakieś zakupy do domu trzeba bylo zrobic, pojechalismy też zobaczyć podłogę do łazienki bo ta co jest to tragedia, naprawde.. Matko ja nawet nie pomyslalam o inhalatorze, chyba bede musiała się rozejrzec.
Mi się też mały wygina, też mam górki na brzuchu, w ogóle jak się rusza to brzuch takie kształty śmieszne przybiera czasem no i też zaczyna bolec przy ruchach, ale najbardziej cisnie na pęcherz..
Wciągnął mnie ten haft krzyżykowy, ale jeszcze cwicze literki jak się uda to efekt pokaze później
A już jutro USG!!
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dawaj znać jak po KTG jutro
agadzie84 super jutro USG ja ostatnie usg miałam w 29tyg i ostatnio jak byłam się zameldować w szpitalu ale to musiałam się mocno powyginać żeby go zobaczyć bo to takie badanie dla nich zerknęli ile wazy czy wszystko ok i tyle, zazdroszcze energii
JA po zakupach i siostra na kawke przyjechała miałam robić tą świeczkę ale po pierwsze: nie kupiłam kawy w ziarnach bo znalazłam jedna i to mega drogą a po drugie głowa mnie cos zaczyna boleć ............ nie wiem czy to pogoda bo od wczoraj zaczęło się mega nieprzyjemnie temp po 3-4 stopnie i leje
- iwkaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Patuśka
- Wylogowany
- rozmowna
- agadzie84
- Wylogowany
- rozmowna
Nie wiem czy kota nie będziemy mieli, Juan przyniósł na chwilę od teściowej, a teściowa powiedziała że jeśli chcemy to może zostać u nas fajna taka, pers ale umaszczenie wielokolorowe, wysyłam fotkę
A u nas znów ma się ocieplić, ja już mam dosyć, ja chcę zimno!!!!!
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- agadzie84
- Wylogowany
- rozmowna
A o to jak koty zareagują nic się nie martw Na pewno będzie dobrze, na początku pewnie będą oswajać a potem zobaczysz że będą nierozłączni, Jaś i koty
- Patuśka
- Wylogowany
- rozmowna
- iwkaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Patuśka diete sobie zrobiłąś w szpitalu??? Chudniesz a jeszcze nie urodziłaś A noc odeśpisz w dzień w końcu w szpitalu tylko się leży i śpi
Ja ostatnio tez w nocy bardziej się wiercę jak śpię nie mogę znaleźć wygodnej pozycji
- agadzie84
- Wylogowany
- rozmowna
Miałam USG, mały waży 2300 g, rozwija się prawidłowo i wszystko ok, i szacowana data porodu to jednak 25.11
W sumie to myślałam że będzie mniejszy, szacowaną wagę przy porodzie pani doktor powiedziała że ok 3500 g i zdecydowanie siłami natury, ale nie ma żadnych przeciwwskazań do podania znieczulenia jeśli będę chciała
Dziwi mnie trochę że tu nie robią ktg ani nic takiego, ale mam 28.10 wizytę u matrony, więc może u niej.
Mam nadzieję że już ostatni raz zmieniłam ten suwaczek
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.