- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- /
- listopad 2015
listopad 2015
- Patrizia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

agadzie84 ja w tym tyg co ty teraz tez byłam do bani słaba bez energii szybko się meczyłam więc bez obaw odpoczywaj ile możesz.:
Aha wszystkie badania synek ma ok no i miedniczka też spoko nie jest powiekszona ale do kontroli jeszcze za miesiac dla swojego spokoju

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Patuśka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 2

Ja cyckiem nie karmię przez ta sytuacje co mnie spotkała mały cały czas był dokarmiany i nie umiał nawet chwycić cycka więc jak wróciłam do domu kupiłam mleko i go nie męczę i mam chociaż pewność że się najada

I Wszystkiego Najlepszego

agadzie to normalne ja na końcówce na nic nie miałam siły .
No ja dziś tą bliznę siostrze pokazałam bo Ona jest po 2 cesarkach to mówi żeby nie panikować że to dopiero 2 tyg. musi się na spokojnie zagoić a brzuch pobolewa bo macica się pomniejsza . Oczywiście chodzę i co chwilę obserwuję w lusterku tą bliznę wygląda cały czas tak samo więc chyba nic złego się nie dzieje . No ale jak do poniedziałku będzie mnie ten brzuch pobolewał to pójde do gina pokaże mu niech powie czy wszystko okej jest .
- agadzie84
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 1

Ale chciałabym już mieć za sobą, mi się wydaje że max 3 tygodnie i będzie, bo brzuch coraz niżej, i jak na pęcherz mi naciska to trochę kłuje czasami
Niech ktoś weźmie ode mnie tą zgagę

ale i tak o milion razy wolę ten 3 trymestr niż 1

Patrizia i Patuska, śliczne Wasze bąbelki ! <3
- Patuśka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

A dla mnie ten dzień taki śpiący był że położyliśmy się we trójkę na łóżku i zasnęliśmy mały po 3 godzinach nas obudził

Mój pojechał do kolegów oglądać ta galę KSW przyjedzie koło północy więc jestem z małym sama narazie

- iwkaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kocham moją księżniczkę

Śliczne te wasze szkraby

Rozpisalyscie sie ale ja na tel wiec tylko po czytam was
Agadzie ja dzisiaj czuje się bardzo źle mam taki klujacy bol brzucha po prawej stronie nie wiem może to od kregoslupa boli okropnie isc nie mogę i do tego brzuch jak kamień twardy na faszerowalam się magmezem i no spa jak jutro dalej tsk będzie jade do szpitala choc lepiej zeby przeszlo Ruchy czuje to się nie martwię no i gdyby bolalo kolo blizny tez bym nie czekala a tak to zwlekam bo mam nadzieję że to miesnie
- agadzie84
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Patuska to pospaliscie;) też mam taki senny dzień, ale jakos daje rade, zaraz spać...zgaga mi troszkę jakby przeszła, oby się skonczyla
- Patuśka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
agadzie Mnie na sam koniec zgaga tak męczyła że nic mi nie pomagało .. także współczuję tej zgagi .
My już nie śpimy

A teraz staram się małego namówić na sen w wózku jak mi sie uda to troszkę ogarnę bo pewnie spotkam rodzinkę na cmentarzu to będą chcieli wpaść to żeby był porządek

Całe szczęście blizna przestała mnie bolec ufff.. bo wczoraj się już martwiłam .
- iwkaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kocham moją księżniczkę

Mi chyba dzisiaj lepiej brzuch miekki ale na razie jeszcze nie wstalam to nie wiem jak po chodze co będzie oby lepiej jak wczoraj!
Milego dnia

- Patuśka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

No to chyba z mojej winy przez tego pampersa bo teraz jest cały suchy więc muszę bardziej uważać jak zapinam

My się szykujemy i koło 12 będziemy spacerkiem wędrować na cmentarz, słonko świeci to się chce iść

I wzajemnie Miłego Dnia wieczorem się odezwę

- MoNiQa89
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Kocham moja ksiezniczke w brzuszku
- Otrzymane podziękowania: 0
Patrizia napewno jest twoj maluszek nakarmiony i nasycony nie przejmuj sie barwa mleczka ja na poczatku tez tak mialam a mala ladnie przybiera na wadze najwazniejsze jest to zebys wytrwala w karmieniu z piersi w koncu ta laktacja popusci i bedzie ci z czasem prosciej mleczko mamy jest najzdrowsze
Teraz czekamy na was kochane iwkaa agadzie84 no agadzie84wydaje mi sie ze to juz bliziutko hihi
Patuska rowniez i twoj maluszek przepieknie wyglada na zdjeciu az na wasze zdjecia nie umie sie napatrzec kazdy dzidzius jest wart wszystkiego

Mamma Mia moja malutka wazy juz 3200kg juz ladnie przybiera na wadze to co bylo a teraz to dzien a noc ale cwaniara chce juz nosic sie na rekach i rozgladac po swiecie no wie jak wykorzystac mamusie hihi;)

Pozdrawiam serdecznie zycze wam milego dnia
- MoNiQa89
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Patuśka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

My byliśmy na cmentarzu zeszło nam się 2 i pół godz. mały spał jak zabity przespał nawet porę karmienia

- agadzie84
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
A w pepco masz rację że są fajne rzeczy i niedrogie dla dzieci, jeszcze często w c&a są promocję różne, można małe niedrogo obkupic

Ja mam tu primarka i kiabi, błogosławieństwo, bo ogólnie dla dzieci takich malutkich jest strasznie drogo.
Patuska jej jak ją bym na cmentarz poszła... Tu są, też dziś u nich wszystkich świętych ale oni zniczy nie palą i to nie to samo...jak byłam w Polsce to chidzilam bardziej z obowiązku niż z potrzeby, ale teraz naprawdę chętnie bym się wybrała...w następnym roku na wszystkich świętych przyjade do Polski:) aa apropo siusiania małego, mi kiedyś koleżanką która ma synka powiedziała że trzeba zawsze
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Iwkaa dobrze że już lepiej:) ją mialam dziś rano skurcze przepowiadając znowu, jakieś silniejsze niz zazwyczaj miewam ale po chwili przeszly
- Patuśka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Ja chętnie poszłam ale powiem szczerzę że jeszcze dla mnie to za dużo ledwo doszłam do domu ciśnienie odrazu wyższe a kręgosłup i brzuch bolał .. Jeszcze z miłą chęcią poszłabym wieczorem żeby zobaczyć ten "efekt" zniczy ale nie mam z kim małego zostawić

- MoNiQa89
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

W sumie dla kazdego to dobra okazja by biznes prowadzic
Oj podziwiam ze dalas rade dzis z tym wozkiem wogole wejsc na cmentarz bo ja odpuscilam i pojde jak bedzie calkiem ciemno moje dzieci uwielbiaja ten blask zniczy sa zachwyceni

agadzie84 no nie umie wam tak dokladnie poprzez zdjecia przedstawic jak wyglada moja malutka ale ma juz 51cm i juz zaczyna mnie coraz bardziej reka bolec gdy ja duzej nosze ma rekach hihi:)

No no agadzie mnie sie wydaje ze twoj dzidzius do nas dobija sie drzwiami i oknami hihi tylko czekamy az ciebie ruszy informuj nas na bierzaco