- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- listopad 2015
listopad 2015
- iwkaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kocham moją księżniczkę
To dobrze że idziesz na obiad do teściowej przynajmniej nie musiasz gotować resztę jakoś przezyjesz. Maja teściowa jutro przyjeżdża ale za tydzień już wraca także malego zobaczy dopiero na Boże narodzenie
Agadzie musisz się upiększyć na sesję żeby była wyjątkowa!!!
Wczoraj koleznka położna mnie nastraszyła.... była akurat na oddziale jak przyjechała dziewczyna przeziębiona na KTG okazało się że tętno dziecka słabe i od razu na cc ją wzięli zrobili cc wody zielone z dzieckiem cos nie tak i od razu karetką do innego szpitala bo tutaj u mnie takimi dzieciaczkami się nie zajmuja dziecko było w tak ciężkim stanie że reanimowali je kilka razy w karetce ale na szczęscie je dowieźli co dalej nie wiem ale jednak przeziębienie w ciązy to nie taka prasta sprawa a mój mąż taki chory... uduszę go jak mnie zarazi!!!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Patuśka
- Wylogowany
- rozmowna
O matko !!!! przez przeziębienie ? o boze biedny maluszek
ciesze się że ja już małego mam obok siebie
Była położna wiecie ile siedziała ? 7 minut !!!!! jaja ... i to koniec spotkań . a ja wysprzatałam ogarnęłam się itd. ale mam juz to za soba
- iwkaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Patuśka
- Wylogowany
- rozmowna
zaraz zmienię bo w sumie nie wiem czy potrafię to zrobić więc spróbuję
- Patuśka
- Wylogowany
- rozmowna
- agadzie84
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
Tu położna w ogóle nie przychodzi, ja się stawiam z dzieckiem u niej, pierwsza wizyta do 5 dnia, a potem to już pewnie na bieżąco.
My z teściami gdzieś dziś też idziemy na obiad, jakoś specjalnie nie mam ochoty. Ale nic. Gorzej że oni chcą jakieś miasto zwiedzić , a ja się na żadne zwiedzanie nie nadaję, więc albo z moim pojedziemy później albo coś innego trzeba wymyślić.
- ElizaZ
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
sorki ale nie odp Wam i nie jestem na bieżąco pisze jedna reka wiec ciezko mlody zasnol na mnie hehe karmimy na zadanie bo nie mialam mleka obiecuje ze dzisiaj lub juto napisze konkretnie co tam u nas nocki takie sobie dzisiaj co godzine pobudka a ostatnie dwie nocki nawet oka nie zmrozylam ale synus jest tego wart napatrzec sie nie moge na te jego minki jutro wizyta poloznej zobaczymy ile u nas posiedzi
wiec dziewczynki powoli wracam do Was
- iwkaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Patrizia tak jak napisałaś maleństwo jest warte każdego poswiecenia fajnie ze juz się tulicie
Kurde ale juz was się duzo rozpakowalo!
Agadzie juz niedlugo my!
Czekamy na wiecej wiadomosci od was Eliza i Patrizia
- agadzie84
- Wylogowany
- rozmowna
Patrizia ojj to ciężko z nockami, współczucia...ale najważniejsze że malutki zdrowy czekamy na Twój powrót Ciekawa jestem jak u Ciebie wszystko się potoczyło
Iwkaa no w sumie jeszcze tylko Ty, ja i Mamma mia, chyba że już też ma małą przy sobie
- Patuśka
- Wylogowany
- rozmowna
Patrizia to czekamy na więcej wieści od Ciebie też jestem ciekawa jak się u Ciebie zaczęło itd .
iwkaa agadzie to teraz czekamy na Wasze maluszki
My dopiero do domu zjechaliśmy . Zasiedzieliśmy się u teściów a teraz karmimy sie zaraz kąpiel i spać bo padam już dziś ale pciesza mnie fakt że dziś mój na noc w domu jest to nie tylko ja będę wstawać
- Patuśka
- Wylogowany
- rozmowna
My dziś już po spacerku Nocka też była całkiem "niezła" bo mały obudził się tylko 2 razy więc nawet się dziś wyspaliśmy
Dziś co mnie pobolewa brzuch i blizna tylko w sumie nie wiem czemu bo ani nie dźwigałam ani nic mam nadzieje że przejdzie i nie będę musiała jechać z nią do szpitala pokazać . No ale staram sie jeszcze nie panikować
Dziś ogólnie jakiś śpiący ten dzień .
- agadzie84
- Wylogowany
- rozmowna
Patuska uuu ciekawe czemu tak Cię boli, może faktycznie lepiej to skonsultować?
fajnie że mały nockę przespał, jesteś mniej zmęczona A jak wózek się sprawuje?
Dziewczyny czy to normalne że jestem non stop senna i mega szybko się męczę? No coś okropnego, byle wyjście do sklepu, a ja padam z nóg...
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ja mam nocki nieprzespane co godzine pobudka na cyca i jeszcze jak na złość w nocy nie chce się zassać pręzy sie i męczy i tak się oboje denerwujemy w dzień nie ma tego problemu nie wiem dlaczego tak jest ?? dzisiaj jest jakiś dziwny w nocy udało mi się go wziąść do siebie do łóżka i pospałam pierwszy raz 3 godziny hurrrra a teraz w ciągu dnia spał już 3,5 godz i musiałam go budzić na jedzenie a i tak to nie było łatwe nie chciał się rozbudzić possał cyca 20mi i dalej w kimono położna przychodzi za godzinke więc się jej zapytam czy to noramlne
A to mój Jasiek moje największe szczęście jakie mnie spotkało
- agadzie84
- Wylogowany
- rozmowna
Ps: fejsbuk mówi że masz dziś urodziny tak więc wszystkiego najlepszego!!!