- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- listopad 2015
listopad 2015
- iwkaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kocham moją księżniczkę
Jestem wściekła bo wyskoczyła mi dzisiaj opryszczka na ustach to juz trzecia! pierwsza miałam 3 tyg temu tydzien miałam spokoju i potem znowu i teraz jeszcze ta druga mi sie nie skonczyla i już mam następna! ja nie wiem co jest ze mną nie tak jakie witaminy brać zęby sie tego pozbyć a wyczytałam ze przez slonce możne się przenosić a tu jak uniknąć słońca na ustach i czym to smarować jedni lekarze zabraniają inni pozwalają smarować do swojego jeszcze nie dzwoniłam będę pytać na razie położnej
Patrizia u mnie tez duszno niby maja być burze ale pewnie grzes bokiem przejda deszcz juz tak dawno byl. A ja mam slonce od 12 do 21 i swieci mi we wszystkie okna
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- patruska91
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Mama Zosi
Moje dziecko to już takie opalone , bo non stop z ciotkami na basenie a ja biała bo jak trochę dłużej na słońcu posiedzę to mi się w głowie kręci .
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
Udało mi sie zapisac do mojego starego ginekologa w PL we wtorek miedzy 17-18 mam przyjsc i zrobi mi połówkowe ale mam pytanie bo wczesniej chodzilam prywatnie do niego i nie placilam nic dodatkowo za takie badanie a teraz tak jednorazowo nie orientujecie sie czy zrobi mi to w cenie wizyty czy musze cos ekstra placic kurcze nie zapytalam sie i nie wiem czy sie placi cos za takie badanie kolezanka co mieszka teraz tu w Niemczech mi pwiedziala ze 400zl na pewno ale mi sie nie wydaje jak sądzicie??
aaaa no i dobijam sie do fryzjerki zeby mnie jakos wisnela na obciecie bo ja dzwonilam do salonu to mnie na polowe sierpnia dopiero chcialy wcisnac wiec zagadalam na FB do znajomej co tam pracuje po cichutku licze ze cos sie uda
- agadzie84
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
Rany ale Wam zazdroszczę chłodniejszego dnia który na bank nastąpi, bo tu na to nie ma szans
Ja durna byłam dziś na Gibraltarze w najgorszej fazie dnia, o 15 tu jest najgorsze słońce i teraz chłodzę się wentylatorem.
W międzyczasie u lekarza i podwyższyli mi tyroksynę, ze 175 na 200, nie wiem po jaką cholerę, no ale ok.
Patrizia robiłaś zupę? Jak wyszła?
Patruska91 super że potwierdzony chłopak:)
A ja wyglądam i czuję się jak skwarek, niby siedziałam w cieniu wczoraj na plaży, niby się filtrem smarowałam, ale i tak mnie przyjarało zdeka. Brzuch nie, brzuch zakrywam mokrym ręcznikiem
Jezu na nic siły nie mam. A jeszcze jakieś mieszkanie jedziemy oglądać koło 21... Help
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja dzisiaj tez umieram duchota straszna ehhhh nie ma czym oddychac
- iwkaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Patrizia zależy jaki lekarz jeden robi w cenie wizyty inni doliczaja ja płace 100zl za każdą wizyte i w tej cenie mam wszystko tzn moja wizyta trwa 10-15min cisnienie waga i USG albo badanie ginekologiczne zleca badania co drugą wizyte no i wywiad ale jak narazie na każdej wizycie miałam USG tylko on tak dokładnie nie mierzy dziecka za kazdym razem tylko właśnie na połówkowym bedzie i ok 12 tyg tak robił nie wiem jaki inni to robią bo druga ciążę prowadzi mi ten sam dr Pierwsza ciążę zaczęłam chodzic do innego i go zmieniłam w 17 tyg bo wogóle nic nie robił ani badańnie zlecał ani nie badałkompletnie nic!
A pastę na opryszczkę kiedys próbowałam to tylko mi ją obkleiła i nic nie pomogło byłam w aptece dostałam maś na bazie wit C i B zobaczymy a przezd wyjściem przeczytałam o czosnku przylożyłam i faktycznie zaczęła mi ta nowa przysychac także mam nadzieje że coś zacznie działać!
Agadzie to co z twoja tarczyca nie tak że masz tyroksyne?
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Bo ta teraz moja Pani ginekolog to ona nawet nie powiedziała na ostatniej wizycie ze zrobila mi połówkowe i ja tam nie zauważyłam żeby coś wiecej sprawdzała niż zawsze na wizytach dopiero jak wróciłam do domu to widzialam w ksiazeczce ze mam wypisane ze wszystko oki serce kości i takie tam kregosłup ale juz mam jej powoli dość leci na kase i na ilosc a nie na jakosc jutro ostatni raz ide do niej pozniej juz wizyty u poloznej
Czosnek?? nawet nie wiedziałam że pomaga
- agadzie84
- Wylogowany
- rozmowna
No ale ponoć normalne że w ciąży te wyniki mogą być różne. Zakładam że oni się na tym znają bardziej niż ja
Mieszkanie do chrzanu. Ciemne, dzielnica taka o, w łazience okno wychodzące na patio, po którym łażą ludzie a do którego jednocześnie my nie mamy dostępu. Szukamy dalej.
- iwkaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja w dzieciństwie tez chorowałam na tarczyce ale ok 15r.ż leczenie się skończyło i do tego czasu wszystko jest dobrze
Niby dzisiaj miało być chłodniej ale jakoś tego nie czuć. Moja panna zasnęła wczoraj przed telewizorem po 20 a zawsze chodzi spac po 21 a wstała dzisiaj o 5!!!!!! i od tamtego czasu cały czas na nogach jest i się bawi no zwariuje a miałyśmy isc do kina na 16 ale chyba odpuscimy bo ona mi zasnie na tej bajce także mamy dzisiaj długi dzień
Oprycha mi się taka zrobiła że aż mi wstyd wyjść na ulicę ;(
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- iwkaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U nas dzisiaj znowu grzało. My zaliczyłyśmy dzisiaj kino oglądnęłyśmy Minionki i po całym długim dniu wkońcu odpoczynek
- agadzie84
- Wylogowany
- rozmowna
Iwkaa ja też zaraz do łóżka, bo też cały dzień w ruchu... w sumie głównie na plaży, ale dużo w wodzie byłam, no a poza tym słońce jednak męczy. Ale przynajmniej już jakąś opaleniznę widać
- patio
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Kombinezon
olx.pl/oferta/kombinezon-rozmiar-56-CID88-IDaO9dd.html
Butelka
olx.pl/oferta/butelka-antykolkowa-tommee...s-CID88-IDaOa3r.html
Antoś 05.04.2014
Link - tabela Luty 2015 docs.google.com/spreadsheets/d/1ggTDIhF6...ldX8v_MCU/edit#gid=0
Link - przydatne rzeczy docs.google.com/spreadsheets/d
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U mnie w końcu popadało wczoraj na noc była burza chyba z dwie godziny same grzmoty i zero deszczu dopiero później zaczęło padać jaka ulga teraz 23 stopnie i bardzo delikatne słonko aż przyjemnie
Mój bąbel przed chwilą tak się przeciągał że aż takie dziwne uczucie trochę nawet bolało taki dyskomfort bo kopniaki sa super cały czas nie możemy wpaść na imie dla naszego synka jak na razie sa Leon i Damian nie wspominając Eustachego