- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- listopad 2015
listopad 2015
- Patuśka
- Wylogowany
- rozmowna
U nas gorąco a upały dają o sobie znać nogi to mi puchną jak balony .. dlatego jutro idę do lekarza na wszelki wypadek powiem mu o tym może coś mi poradzi .
A co do wyprawki to my mamy już większa połowę czekamy tylko do września z łóżeczkiem i wózkiem żeby nie leżały i się nie kurzyły No i wiadomo co i raz to się jakieś ubranko kupi to coś tam i się zbiera pomalutku
A w domu ostatnio nie robię nic bo mi się nie chce
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agadzie84
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
Ale upały potrafią dać się we znaki...
- iwkaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kocham moją księżniczkę
U mnie upałów nie ma 22-24 stopnie bez słońca dla mnie w sam raz bo w tamtej ciąży nogi tez mi puchły przez 2 miesiące to tylko leżenie tak jak agadzie pisze z nogami do góry ale to pomagało na chwile i kupowałam żele chłodzące ale to też na chwile i taraz też się tego boje żeby tak nie było bo nawet nie estetycznie to wygląda takżę nie tęsknie za latem ale córcia by chciala na basen a tu zimno ale ponoć idzie do nas to będziemy zwiewać do mamy bo jak grzeje to my w mieszkaniu mamy 30stopni i wtedy jest masakra
Patuska to widzę że ty szalejesz z wyprawką ale to pamiętam z pierwszym dzieckiem tak jest każda pierdołka cieszy tez tak miaalm
- Patuśka
- Wylogowany
- rozmowna
iwkaa a powiedz mi czy lekarz Ci coś poradził wtedy ? bo ja wyczytałam że to może być te zatrucie ciążowe i dlatego jutro idę do lekarza . Chociaż mi puchną nogi tylko w takie upały .
A co do wyprawki to odkąd się dowiedziałam że to synuś to tak kupujemy co i raz coś jak jedzie się na zakupy i się uzbierało
- iwkaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kocham moją księżniczkę
- Patuśka
- Wylogowany
- rozmowna
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
Ja jeszcze tydzien do wizyty ale nie robie teraz USG sprawdze tylko szyjke bo 11 jade do PL musze sie umówić na polówkowe i pewnie filmik na pamiątke wezme juz te nasze skarby takie duze
Korzystacie z jakiejś ściągawki jeśli chodzi o wyprawke ja mam taka, troche dodałam od siebie troche odjęłam ale jestem ciekawa czy Wy tez kożystacie z takiej?
- Patuśka
- Wylogowany
- rozmowna
A ja jeśli chodzi o wyprawkę to mi siostra powiedziała co i jak bo ma 2 dzieci więc już wie sama od siebie też troszkę dodałam chociaż to moje pierwsze dziecko to ja wszystko od zera muszę kupić
A maluszki coraz większe ja to mam brzucho takie że ojej Po wizycie wstawię zdjęcie
- agadzie84
- Wylogowany
- rozmowna
Patrizia no to idą takie upały jak u nas, z tym że u nas odczuwalna jest wyższa. Wczoraj była taka masakra, że co chwilę lądowałam w wannie z zimną wodą, bo naprawdę nie dało się wyrobić. Dziś zapowiada się na to samo.
Ehh zaraz kolejny pokój do sprzątnięcia, tak sobie rozplanowałam żeby w sobotę tylko odkurzaczem i mopem podłogi przelecieć.
no i na 16.45 mam konsultację wyników badań, i pewnie skierowania na następne.
- Patuśka
- Wylogowany
- rozmowna
Oczywiście jak zawsze jakaś Pani musiała mnie zdenerwować Przyszła z córeczką która miała ospę . Mówię jej że jestem w ciąży i nigdy nie miałam ospy ona na to no tak to niebezpieczne po czym posadziła te dziecko koło mnie.. Aż wstałam i czekałam na dworze na swoją kolej ...
- agadzie84
- Wylogowany
- rozmowna
Masakra, zanim przeszłam na dietę, to mi okropnie puchły bo miałam sporą nadwagę.
Kurczę no babka faktycznie nieodpowiedzialna... powinna iść z nią do przychodni dla dzieci chorych.
Ja na szczęście ospę przechodziłam w wieku 7 lat, ale faktycznie im człowiek starszy tym choroba niebezpieczniejsza, a dla kobiet w ciąży to w ogóle - dla kobiet jak dla kobiet, ale dla dziecka.
- Patuśka
- Wylogowany
- rozmowna
A ja nie przechodziłam i mam nadzieję że nie będę przechodzić już teraz a szczególnie w ciąży bo chyba bym rozszarpała tą kobietę .. No ale nie myślę o tym nie chce się denerwować.
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja mam taka sciagawke w plikach dodałam troche od siebie dopisałam jak min np tantum rosa dla mnie to było błogosławieństwo
- Patuśka
- Wylogowany
- rozmowna
A co z tymi brzuszkami ? pochwalicie się ?
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Teraz Wasze dawajcie