BezpiecznaCiaza112023

listopad 2015

9 lata 9 miesiąc temu #986758 przez iwkaa
hehhe patrizia janie typuje bo na pewno znowu mi nie wyjdzie.... :/
Byłam w aptece po krem na i przeciw rozstępom bo zaczynaja mi wychodzic na udach bo to chyba nie stare :( no i jestem zaskoczona bo mojego kremu z pierwszej ciązy nie produkują i kompletnie nie wiedziałam jaki kupic jakis tam wziełam bo złuszcza mi sie skóra i musze miec na juz a jak bedzie głupi to kompletnie nie wiem co innego wybrać a tamten FISSAN był tak fajnie tłusty tylko smierdział ale działał

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 9 miesiąc temu #986762 przez charmingcandy
oj tak fissan byl cudownym kremem . Kochana podobną kosystęcje ma masło do ciała z hipp ja używam i chwalę sobie można go kupić np w rossman za 34zł około

Ja używam go na wieczór a rano używam nivea soft

I na zmianę z hippem na noc używam jeszcze bio oil

To taki mój must have dzięki któremu nie swędzi mnie skóra i narazie jest super i oby tak pozostało
Załączniki:

9 lata 9 miesiąc temu #986785 przez agadzie84
A u mnie cały czas oliwka w ruchu i dobrze mi służy:) słyszalam też ze krem z ziaja na rozstepy jest dobry, mamma mia się nazywa:)
Apropo swedzenia... Mnie strasznie swedza cycki :p

Patrizia zakład przyjęty;)
Daj znać jak u położnej!

9 lata 9 miesiąc temu #986791 przez iwkaa
czytałam dzisisj duzo czym sie smarowac i wyczytalam ze kremami masciami ale nie oliwkami tym bardziej nie dla dzieci one nie za szkodzą choc zatykają pory ale na pewno nie pomogą jak ktos po oliwce nie ma rozstepów to nie wina oliwki ale po prostu bardziej ma elastyczna skórę ja teraz tez smarowałam sie oliwka ale to po niej zaczęła mi schodzić skóra

9 lata 9 miesiąc temu #986924 przez iwkaa
co tu dzisiaj taka cisza nie ma nikogo.....

9 lata 9 miesiąc temu #986951 przez Patrizia
No to ja mam elastyczna skóre bo cały czas na oliwce :P :P no i balsamie z garniera czerwonym :) bio oila tez używałam ale okazalo sie ze ma szkodliwe substancje w składzie i odstawiłam

Wczoraj wizyta u położnej mineła ok mam sie stawić kolo 30tyg wtedy zacznie taka opieke nade mna badania itd akupunktury i inne duperele :P opowiedziałam wszystko o wczesniejszej ciazy wiec jest wtajemniczona

Mój bąbel tak fajnie już fika cieszy mnie to bardzo że czuje już codziennie jak sie wierci i broi :D :D

Ksawerek(*)

9 lata 9 miesiąc temu #986987 przez agadzie84
Hej dziewczyny:)

Iwkaa ja tam na oliwke nie narzekam, póki co tylko to mam i póki co działa. Ale już mamę poprosiła żeby mi przywiozła coś innego:)

Patrizia to fajnie że wszystko ok na spotkaniu z położna:)

9 lata 9 miesiąc temu #987155 przez iwkaa
dziewczyny to czy nasze smarowanie działa to sie najczęściej okaże po porodzie a wtedy to juz bedzie po zamiatane :)
Jak tam wasze samopoczucie??? U mnie ok tylko cały czas czekam na te wyraźne ruchy bo ciągle ich nie ma a powoli powinny sie juz pojawiać a tu cisza narazie A wasze maleństwa jak brykają??? :)

9 lata 9 miesiąc temu #987190 przez Patrizia
iwkaa mój bąbel daje już czadu :D codziennie go czuje ale też czekałam z utęsknieniem kiedy zacznę go czuć tak wyraźnie i dopiero od 19 tyg daje mi konkretne znaki o sobie (mam łożysko na przedniej ścianie wiec dlatego tak późno) a Ty który masz tydzień bo na suwaczku pokazuje mi że 16 :P :P :P
Ile wam przybyło kilogramów? bo ja jestem na półmetku i juz 7 na plusie :ohmy: :ohmy:

U mnie samopoczucie bardzo dobre słonko świeci dopiero wstałam :P no i dzisiaj jedziemy odebrać naszych gości :D :D :D już tak dawno się nie widzieliśmy bo z półtorej roku niestety oni w Szkocji mieszkają
Jak na razie nie ma nikt żadnej wizyty co nie??

Ksawerek(*)

9 lata 9 miesiąc temu #987219 przez iwkaa
na suwaczku 16 a mam 17 to różnica 3 dni chyba zmienia mi sie czwartek piatek a ja licze od poniedziałaku tak wychodzi z USG
Ja jeszcze nie przytyłam nic nawet pół kilo narazie wróciłam do swojej wagi ale przydało by się w pasie mierzyć.... :)
Ja mam wizyte za 2 tyg ide z badaniami i po L4
Patrizia no to będziesz nie dostępna jak będą gości.... i bedzie ciszzzaaa na forum

9 lata 9 miesiąc temu #987225 przez agadzie84
hej hej

Ja też jeszcze nic nie czuję, żadnych ruchów. Co do lekarza, to za godzinę mam konsultację apropo wyników badań, i pewnie skierowania na następne.

Od kilku dni samopoczucie super:) nareszcie!!! Właśnie kończę sprzątać naszą sypialnię, potem jeszcze za łazienkę się wezmę, w międzyczasie wstawiłam 2 pralki i 3 się zbiera :p Zaległości ;)

A przytyłam jakieś 4 kilo póki co, jak na mnie to wcale nie tak najgorzej, zważywszy na moje skłonności do tycia ;)

9 lata 9 miesiąc temu #987437 przez agadzie84
Hej dziewczyny, czemu taka cisza?

Miałam mieć wczoraj wyniki, ale pani doktor sobie nie przyszła i muszę powtórzyć, przy okazji dostałam skierowanie na tarczycowe.
A glukozę mam zrobić w Polsce. No to zrobię.

No i na 8 jutro na kłucie. Jupi jupi.

A teraz muszę wreszcie tą łazienkę posprzątać, wczoraj mój zapał skończył się na sypialni.

Co u Was? Jak samopoczucie?

9 lata 9 miesiąc temu #987510 przez iwkaa
hej a ja dzisiaj leniuchuje byłam z kolezanka u kolezanki 3 matki polki jedna z dzieckiem dwie z brzuchami tyle tylko ze ta druga to juz ciężarówka na wylocie taką ma banie żę mało jej nie przewróci jejku ile jeszcze przed nami zanim spotka nas taki stan :)
mnie tez łazienka już woła o posprzątanie ale jakoś brakuje mi natchnienia zaraz trzeba wyruszyć na plac zabaw tam nam zejdzie 2 godz może później... :)
co to za wyniki agadzie bo chyba mi coś umknęło?

9 lata 9 miesiąc temu #987511 przez Patuśka
Hej Dziewczyny :)
Dawno mnie nie było ale nadrobiłam zaległości :P Cieszę się ze u was i waszych maluszków wszystko dobrze ! :)
U nas bez zmian, dziś mamy lekarza na 16:30 więc po wizycie napiszę co i jak :)
Znowu mogłabym spać całymi dniami a w nocy budzę się co godzinę . Dziś wstałam o 4 bo już spać nie mogłam ale tak to u nas wszystko dobrze :)
Uciekam się szykować :)

9 lata 9 miesiąc temu #987519 przez agadzie84
Iwkaa, tylko siku do analizy. No i krew na tarczycowe. Powinno być wszystko ok.
Wyniki mam za tydzień, mam się do położnej zgłosić, no i kolejne skierowania penie będą.

Ja wreszcie posprzątałam WC bo już wołało o litość :p

Patuśka też jakaś senna dziś jestem, może przez te upały, bo w nocy ostatnio sypiam bardzo dobrze.

Mam nadzieję, że jutro po kłuciu nie będę do niczego...ostatnio po każdym tak miałam. Ale skoro już dobrze się czuję i wszelkie sensacje przeszły to może i nie będzie źle :)

Patrizia jak tam goście?:)

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia