BezpiecznaCiaza112023

listopad 2015

9 lata 6 miesiąc temu #984967 przez agadzie84
Patuśka ja mam powalone sny od zawsze, czasem wręcz jestem pełna podziwu dla swojej podświadomości co ona potrafi wykombinować;)

Wreszcie odespałam wszystkie trudy podróży:p
Wstawiłam 2 pralki, i nic więcej. Stopniowo będę sprzątać :p
A póki co dzielnie szukam jakiegoś sensownego mieszkania w sensownym miejscu za sensowną cenę.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 6 miesiąc temu #984984 przez Patuśka
Agadzie84 To cieszę się że nie jestem sama :P ja czasami aż się boję tych snów haha :)
Powodzenia w szukaniu mieszkania :)

9 lata 6 miesiąc temu #985113 przez patruska91
Mi tez się ostatnio jakieś dziwny sny śnią :) dziś na przykład śniło mi się że kupiłam sobie takie wymarzone mieszkanko nad morzem ... aż poszłam lotka pocić bo dziś 30mln jakbym wygrała to bym sobie takie kupiła :lol: :lol:

9 lata 6 miesiąc temu #985168 przez Patuśka
Oooo :) 30 mil mi też by się przydało :D I mieszkankiem nad morzem też bym nie pogardziła :P
A jak się czujecie w taki upał ? :)

9 lata 6 miesiąc temu #985172 przez agadzie84
Ja mam upały w zasadzie cały czas, dobrze że jak byłam w Polsce to było chłodniej.
Zresztą teraz jak wróciłam to nie ma tragedii, jest gorąco, ale na szczęście jest też wiatr, a wiatr przy takich upałach to błogosławieństwo (pod warunkiem, że nie jest gorący, a i taki się zdarza i wtedy to jest koszmar)
Ehh 30 milionów... też bym chciała... a nad morzem mieszkałam w Polsce, mieszkam i tu:)

9 lata 6 miesiąc temu #985296 przez iwkaa
widze że marzy wam się wygrana :) też bym chciala no ale kto nie gra to na pewno nie wygra :)
ja na wizyte ide w czwartek wlasnie dzwonilam sie umowic juz nie moge sie doczekac tej wizyty :)
a tak wracajac do tematu snów to ja w poprzedniej ciazy miałam dziwne sny i wogóle codziennie mi sie coś snilo nie koniecznie cos glupiego ale teraz mam spokój z tego co pamietam to takie sny czeste w ciazy to normalne duzo wtedy o tym czytałam bo mnie to męczyło

9 lata 6 miesiąc temu #985328 przez Patrizia
Hej mamuśki :)

Ale miałam udany długi weekend :) cały czas na basenie a wczoraj pojechaliśmy do kolejnego Lunaparku :D ja oczywiście jako obserwator ale i tak sie wybawiłam i tak spiekłam chyba z 30 stopni było :)

Ja mam jutro wizyte :D :D czeka mnie glukoza aa i prosze trzymać kciuki żeby bylo widac co tam miedzy nóżkami sie kryje :D
Dziewczyny pokazujcie jakie macie brzuchy:) ???

Ksawerek(*)

9 lata 6 miesiąc temu #985332 przez patruska91
Hej dziewczyny :)
Ja dzisiaj byłam na krzywej cukrowej... oczywiście na początku musiałam się wkurzyć (mało powiedziane ) jeden dziadek stwierdził że się wpieprzam w kolejkę , a on tu już tyle siedzi . Jak to stwierdził młodym wszystko wolno, dobrze że mu pielęgniarka powiedziała że na krzywą cukrową to bez kolejki... mało mnie wzrokiem nie zabił ... okropne to było ... wypiłam to jednym duszkiem, aż się pielęgniarka zdziwiła że mi to tak szybko poszło .... W środę wizyta już się doczekać nie mogę :P

9 lata 6 miesiąc temu #985340 przez Patrizia
patruśka sorki za wyrażenie ale niech spada na drzewo stary dziad kobiety w ciazy maja pierwszeństwo!!!!!!! i niech sie faka te stare dziadki okopują przychodnie codziennie i jak normalny człowiek zachoruje to sie nie dostanie bo staruchy wszystko zajęły bo gazetke trzeba omówić z lekarka ehhh
A jak Ci wyszło wszystko w porządku??

Ksawerek(*)

9 lata 6 miesiąc temu #985346 przez iwkaa
patrizia ty tez pochwal sie brzuszkiem!ja juztro moze zrobie fotke
a z tymi starszymi ludzmi to tak jest siedza na emeryturze maja guzik do roboty a zawssze najbardziej im sie spieszy wiem cos o tym pracowalam jako fizjoterapetuta i wiem jak to z nimi jest

9 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 6 miesiąc temu #985347 przez Patrizia
hehe a mge wstawic bębola bo własnie rozbiłam zdjecie :) teraz mam wrazenie ze trszke mi sie uspokoil i w miare powoli rosnie albo i ja juz nie zauwazam :P

TERAZ WASZE BRZUCHY DAWAC !!!! :D

Ksawerek(*)
Załączniki:

9 lata 6 miesiąc temu #985353 przez Patuśka
Patrizia trzymamy mocno kciuki ! :) A brzusio super, ja jutro wstawię mój :)
A co do starszych ludzi to trzeba się przyzwyczaić :P ja też wiele razy się nasłuchałam :)

9 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 6 miesiąc temu #985355 przez Patrizia
Jeszcze udało mi sie umówic z położna na przyszły poniedziałek wiec jestem szczesliwa bede miala polke położną :) ważne że sie udało a bałam sie troche bo polozne sie załatwia juz na samym poczatku ciazy bo tu bardzo chodliwe sa te babeczki :) to czekam na Wasze brzuchy jutro :D :D
Teraz ide trszke ogarnac mieszkanko sama jestem cisza spokój wiec na spokojnie sobie posprzatam :)

Ksawerek(*)

9 lata 6 miesiąc temu #985389 przez agadzie84
Hej dziewczyny:)

Patruska niestety niektóre dziadki takie są...i babcie. Całe szczęście że moje nie;)
A najgorsze to są chyba te autobusowe... wiecie, siedzisz na jakimś miejscu, a taka babcia sapie nad Tobą że ona chce TUTAJ usiąść - oczywiście pół autobusu wolnych miejsc :p

Patrizia nooo, imponujący brzuszek masz :) ! No i trzymam kciuki żebyś płeć poznała!
Mój też już powoli rośnie, ale i tak mam chyba więcej wody niż dziecka w brzuchu :p

Dziewczyny a jak u Was wygląda...pępek? Bo np. mój zawsze ale to zawsze był wklęsły, a teraz tak jakby wychodził mi na wierzch.
Też tak macie?

9 lata 6 miesiąc temu #985392 przez Patrizia
Ja miałam bardzo wklęsły pępek teraz troszkę wychodzi i tak jakby go ciągło na dół tzn tak jakbym napięła skórę w dół napieła :) ale w poprzedniej ciąży nie wyszedł mi całkiem choć mało brakowało :)
agadzie84 dawaj brzucha ocenimy :P

Ksawerek(*)

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia