BezpiecznaCiaza112023

listopad 2015

9 lata 6 miesiąc temu #984802 przez Patuśka
Przeczytałam teraz wcześniejsze wątki :) widzę że rozmawiałyście o swoim wieku i stanowczo stwierdzam że ja jestem najmłodsza :P bo skończyłam 21 :P :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 6 miesiąc temu #984824 przez patruska91
Witaj Patuśka :) Widzę ze same Patrycje na tym forum przyciąga, ja też Patrycja:) Ja moją corcie urodziłam jak miałam 20 lat .
U mnie z jedzeniem tez kiepsko jakoś wszystko mi w gardle stoi , ostatnio to tylko świeże owoce zajadam truskawki nektarynki i zielone jabłka :laugh:

9 lata 6 miesiąc temu #984840 przez agadzie84
Ale fajnie, Wasze dzieci będą mieć młode mamy:)

Ja już wrócona, padnięta jak diabli, ale lot miałam bardzo dobry, no i tylko jeden, bo z Wwy leciałam bezpośrednio.
Ale smutno. Zawsze jak wracam z Polski tu to beczę.

Zabieram się za przegląd ogłoszeń z mieszkaniami.

9 lata 6 miesiąc temu #984844 przez Patuśka
:) super, cieszę się że mnie miło przyjęłyście :)
A co do jedzenia to u mnie na początku było tragicznie nie mogłam zjeść nic :P Ale teraz mogę wciągnąć dosłownie wszystkoo ! Aż za dużo bo nigdy tyle nie jadłam :) Ale tłumaczę sobie że teraz nie można sobie odmawiać :P

9 lata 6 miesiąc temu #984854 przez Patrizia
agadzie84 a tak narzekałaś ze nie lubisz latać a tu proszę jak gładko poszło :) szukacie mieszkania my mielismy to samo pare miesiecy temu na szczescie znalezlismy fajne mieszkanko tak na pare lat na pewno pozniej juz troche wieksze sie poszuka jak babel bedzie wiekszy :)

Patuśka no absolutnie nie można sobie odmawiać ja tez nie odmawiam oczywiście wszystko dla bąbla :P :P :P :P nie mam problemu z jedzeniem jem wszystko :D

Może na mojej wizycie uda sie w końcu podglądnąć co tam miedzy nogami ma mój bąbel trzymać kciuki :)
Aha............... uszyłam pierwszy raz w życiu coś i nawet jestem zadowolona teraz juz musi być tylko lepiej pochwalę sie bo ja antytalencie w szyciu więc jestem z siebie dumna :P :)

Ksawerek(*)
Załączniki:

9 lata 6 miesiąc temu #984855 przez agadzie84
Z jedzeniem u mnie to różnie bywa...mam dni, że wcinałabym wszystko jak leci, albo takie (jak dziś) że na nic nie mam ochoty, wszelkie zapachy mnie odrzucają, i jadłabym tylko fastfoody i inne świństwa (czasem sobie pozwalam), albo takie, że jadłabym tylko owoce, jogurty i nic poza tym.
Natomiast już zauważyłam, że np po kapuście jest mi okropnie ciężko na żołądku, że jeśli przed spaniem nic nie zjem to rano po śniadaniu mam okropne sensacje.
No i dużo dużo wody wypijam, czasem herbaty. Coli i innych gazowanych też sporo piłam ale zauważyłam że po tym robi mi się taki kwaśny posmak w ustach, a to jest upierdliwe;/ I już nie piję. Rzadko.

I jeszcze sporo by tego było :p

9 lata 6 miesiąc temu #984856 przez agadzie84
Patrizia ale fajny!! Słonik?:) Śliczny! Kto Cię okłamał że jesteś beztalencie??? :ohmy:
Heheh latać nie lubię, ale takie loty jak wczorajszy to mogę mieć cały czas;)
No właśnie tu z mieszkaniem jest tak o, niby jest dużo do wynajęcia ale wszystko stare. W starym już mieszkamy, nie mówię że jest złe, bo jest przestronne (ale tu same takie, 90 m i więcej, my teraz mamy 110 m), ale niestety zapach tego mieszkania po prostu mnie zabija :(

No i wysokie 3 piętro bez windy i bez możliwości zostawienia wózka na dole, bo drzwi od klatki się wiecznie psują i są otwarte.
Mamy na oku jedno mieszkanie, w stosunkowo nowym budownictwie - mieszka tam kolega męża, wykańcza swój dom i wszystko wskazuje na to że niedługo się wyprowadza stamtąd...i myślimy czy by z nim nie pogadać że my to mieszkanie wynajmiemy.
Ale póki co staram się na nie nie napalać ( a jest super... )

A płeć poznam mam nadzieję w lipcu;) i będzie Małe Żubr albo Małe Żubrówka (fascynacja Juana żubrami czasem mnie przeraża:p)

9 lata 6 miesiąc temu #984858 przez iwkaa
Zubr hehe dobre :) ja tez mam nadzieje ze za tydzień się dowiem choc moze nie koniecznie bo ostatnio mialam USG a nie pamiętam jak to bylo w poprzedniej ciazy czy robi na kazdej wizycie
Patrizia no swietny ten slon! :)
Ja pierwsza corke urodzilam jak mialam 23lata fajnie jest byc mloda mama mam nadzieje ze na 18 mnie nie wyprosi szybko do domu :)

9 lata 6 miesiąc temu #984878 przez Patuśka
Ja też jem wszystko :) czasami mam gorszy dzień i nie mogę patrzeć na jedzenie ale takich dni już coraz mniej :)
Dowiecie się na pewno :) chociaż mój maluch nie za bardzo chciał pokazać, lekarz musiał mu troszkę podokuczać :P
hehe ile to do 18stki :P chociaż podobno czas leci bardzo szybko :)
Patrizia słonik przepiękny ! :) :)

9 lata 6 miesiąc temu #984885 przez patruska91
Super słonik patrizia :) Ja mam nadzieje że co do płci mojego bobasa się potwierdzi i będzie chłopak do pary :) gorzej jak się okaże że z siusiaka nici to mąż zawiedziony będzie :lol:
A do 18 to zleci ani się obejrzymy , moja Zosia już 4 latka będzie mieć a dopiero co ją ze szpitala przywiozłam :laugh:
A jak tam wasze brzuszki bardzo już widać ?

A u mnie dziś leniwy dzień ... Siostry na strychu naszej kotki ,kociaki znalazły (z 2 tyg mają) i moja córcia teraz cały czas nudzi ze do małych kotków chce iść :)
Załączniki:

9 lata 6 miesiąc temu #984895 przez agadzie84
Ale cuda małe!!!! Uwielbiam koty, strasznie mi tu mojej Paskudy brakuje...
U mnie brzucha jeszcze nie widać aż tak bardzo ale już się powoli zaokrągla, podejrzewam, że jak wybije to wybije;)

9 lata 6 miesiąc temu #984902 przez Patuśka
Kociaki przecudne ! :)
A brzusio już widać i to spory wszyscy się dziwią że aż tak go widać :P Ale to zapewne dlatego że mój synuś to duży chłopak. Lekarz ostatnio mówił że wysoki będzie bo już długi jest i grubiutki :P 3 tyg temu ważył niecałe 200 gram :)
Teraz 10tego mam lekarza i USG więc znowu będę mogła się napatrzeć na niego :)

9 lata 6 miesiąc temu #984917 przez Patuśka
Kobitki mam pytanie :) czy macie dziwne sny ? Bo ja to czasami dziwię się że aż takie głupoty mi się śnią i to oczywiście odkąd jestem w ciąży :(

9 lata 6 miesiąc temu #984928 przez Patrizia
Hejka mamuśki :D

My wczoraj z moim wpadliśmy na baseny odkryte do nas przez przypadek miały być otwarte w lipcu a tu już wczoraj pełno ludzi wiec skorzystaliśmy dzisiaj też idziemy ale na cały dzień zrobimy grila a ja będę nogi opalać :) kąpać sie nie bede wole nie złapać jakiegoś cholerstwa nogi pomocze i tez bedzie dobrze :)

Ja mam wieeeelki brzuch strasznie szybko mi rośnie jutro Wam wstawię to zobaczycie jaki ze mnie wieloryb :P :P a co do kociaków to kiedyś nie byłam ich fanką aż do momentu kiedy w moim domu pojawiły sie moje ukochańce Teqilla i Afera i teraz juz bym ich na psa nie zamieniła :)

patuśka ja nie mam dziwnych snów, za to mam mega skleroze :/ ale ponoć to w ciąży normalne :P

Dziewczynki miłego dnia u mnie zapowiada sie 30 stopni wiec trzeba korzystac jutro ma padac :( bajjjo :D

Ksawerek(*)

9 lata 6 miesiąc temu #984935 przez Patuśka
Super :) piękna pogoda to trzeba korzystać :) My dziś też nie lenimy się tylko korzystamy z uroków pogody :)
A co do moich snów to może z czasem miną :P
I wzajemnie dla Was wszystkich miłego dnia :) :)

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia