BezpiecznaCiaza112023

listopad 2015

9 lata 6 miesiąc temu #983200 przez agadzie84
Hej dziewczyny:) ja miałam weekend towarzysko relaksacyjny;) zresztą zaległości towarzyskie nadrabiam non stop i za dużo nie odpoczywam ale jak mi z tym dobrze;)!

Iwkaa ale fajnie ze wesele się udało:)

Patrizia ja kocham wszelkie parki rozrywki:) ale kręcić sie nie krece, raczej patrzę jak ludzie się bujaja i krzyczą i cieszę się ze to nie ja tam jestem ;)
Ale super ze poczulas!!!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 6 miesiąc temu #983202 przez patruska91
Cześć listopadówki :)
U nas niestety pogoda brzydka od paru dniu to co chwilę pada ...
A ja złapałam zapalenie zatok dziś byłam u lekarza dostałam jakieś psikanie do nosa w czwartek mam znowu iść się pokazać jak nie puści nic to antybiotyk mnie czeka :(
Oj normalnie zawsze coś nie tak :dry:

9 lata 6 miesiąc temu #983397 przez Patrizia
patruska91 jak tam Twoje zatoki lepiej chociaz troszke?

Miałam przed chwila jakiś napad głodu :P zjadłam pól ciabatty a teraz wcinam chipsy wiem nie ładnie ale miałam ochotę na takie solone mniam :D Boziu ile tych ciuszków jest w tym worku próżniowym nawet nie wiedziałam ze tyle kupowałam :) nie wiem kiedy sie zabrać za nie czyli pranie prasowanie ale chyba w sierpniu zacznę dopiero, zaraz nam minie polowa ciąży :woohoo: :woohoo: jak to zleciało D trzeba sie zacząć ogarniac :)

agadzie84 ja parki rozrywki kocham im bardziej extremalne tym lepiej nie omine żadnej karuzeli ahh po porodzie sobie odbije skoro teraz nie moge :)

A jak tam z naszymi wizytami?? kto kiedy??

Ksawerek(*)

9 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 6 miesiąc temu #983437 przez Patrizia
Zrobiłam przegląd ciuszków maluszka :) nie jest źle części pstrykam zdjęcie :) w lipcu jak się uda to zwieziemy z PL łóżeczko :) już można powoli zacząć wić gniazdko dla naszych bąbli :D

Ksawerek(*)

9 lata 6 miesiąc temu #983440 przez patruska91
Z moimi zatokami ciutkę lepiej, trochę puściło mi w nosie mam nadzieje że bez antybiotyku przejdzie ...
Ja zjadłam na kolację pastę jajeczną z świeżą sałatą i rzodkiewką prosto z mojego ogródka :) A na obiad miałam żurek którego osobiście nie lubie a dziś mi jakoś wyjątkowo smakował :)
Ja kolejną wizytę mam dopiero 10 czerwca i muszę na nią w przyszłym tygodniu glukozę zrobić (i nie wiem jak mi to przez gardło przejdzie :sick: )

9 lata 6 miesiąc temu #983442 przez patruska91
Patrizia powiem ci tak że jakbyś zobaczyłam moją ilość ciuszków po córci jaką mam na strychu to byś się mogła przerazić tak dużo tego jest :D

9 lata 6 miesiąc temu #983447 przez Patrizia
patruska na na pewno masz mega dużo po córci ja mam tylko te na start czyli 56 rozmiar, ważne że zatoki puszczają i jest lepiej :)
a wizyte masz dzien po mnie ja mam 9 czerwca i tez bedel wtedy robic glukoze

Ksawerek(*)

9 lata 6 miesiąc temu #983476 przez patruska91
Ja mam ubranek to co najmniej jak na trojaczki :laugh:
No ja już wizyty się nie moge doczekać czy z dzidzią wszystko jest w porządku :)

9 lata 6 miesiąc temu #983781 przez patruska91
Co tu taka cisza dziewczyny ? :)

9 lata 6 miesiąc temu #983816 przez agadzie84
Hej dziewczyny

Ale macie tych ubranek! Ja to ani pol spioszka nie mam;) byłam ostatnio u mojego kuzyna i jego zony, maja 3 miesiecznego synka, taki fajny maluch! Patrzył się na mnie przenikliwe a potem zaczął się śmiać w glos;)

Nie odzywam się bo nienajweselej, dziadek mi zmarł we wtorek, jutro mamy pogrzeb i jestem taka rozbita trochę... W sumie wiedzieliśmy ze to juz ostatnie dni, bo choroba bardzo ciężką i nieuleczalna ale wiedzieć a doświadczyć...
I tak dobrze wyszło ze tu jestem, bo jakbym była w Hiszpanii to bym się denerwowala ze nie mogę przyjechać. A tak się z dziadkiem przynajmniej pozegnalam.

W dodatku miałam dziś pobierana krew i znow jestem do niczego

9 lata 6 miesiąc temu #983864 przez Patrizia
agadzie84 współczuje dziadka jeśli mogę spytać idziesz na pogrzeb to zawsze duży stres? a ciuszkami sie nie martw szybko nadrobisz ale to leci za niedługo połówkowe będziemy mieć :D

Ja sie strasznie nudze wczoraj wszystkie szafki w kuchni posprzątałam czekam tylko az maz bedzie mial urlop 12 czerwca wiec cos sie bedzie dzialo bo tak to sama w domu siedze idze kota do glowy dstac :P

Ksawerek(*)

9 lata 6 miesiąc temu #983878 przez agadzie84
Patrizia, pewnie ze ide, stres nie aż tak duży, naprawdę o wiele większy bym miała jakbym nie mogła iść.
Pewnie, ciuszki się znajdą;) póki co jeszcze o tym nie myślę :p

9 lata 6 miesiąc temu #983922 przez patruska91
Agadzie współczuje dziadka , mi tylko babcia jeszcze została .
Z ciuszkami to na pewno nadrobisz jeszcze a zapewne każdy kto do maluszka w odwiedziny przyjdzie coś przyniesie. :)

A moge spytać ile macie dziewczyny lat?

9 lata 6 miesiąc temu #983954 przez Patrizia
Mi 31 października stukie 30 :blink: akurat bede mialam najlepszy prezent na urodziny :)

Ksawerek(*)

9 lata 6 miesiąc temu #983978 przez patruska91
Patrycja ja 8 pażdziernika będę miała 24 taka młoda mama zemnie jest :)

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia