- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- listopad 2015
listopad 2015
- agadzie84
- Wylogowany
- rozmowna
My dziś na plażę, ale wcześniej muszę kupić jakiś kostium kąpielowy, jednoczęściowy. Bikini mam sporo. Ale podobno niedobrze opalać brzuch w ciąży. No to nie będę
Patrizia widziałam tą ofertę lidla w PL, i już poprosiłam mamę żeby mi kupiła leginsy ciążowe:) Fajne mają te rzeczy.
I z tego co widziałam, niektóre sprzęty gospodarstwa domowego są też u nas - np. to coś do robienia smoothie:) Już jest od jakiegoś czasu, zastanawiam się czy nie kupić.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- patruska91
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Mama Zosi
- Otrzymane podziękowania: 2
Właśnie wróciłam z usg . Dzidzia ma się super.Lekarz nie mógł pomiarów zrobić bo mały miał czkawkę ale na szczęście wszystko jest na swoim miejscu, serduszko bije prawidłowo.W środe wizyta jeszcze.
Weekend udany pogoda nawet w miare była
- iwkaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kocham moją księżniczkę
Nawet nie wiedzialam ze dzieci tak szybo czkawke maja a wizyta w srode w jakim celu???
U nas weekend tez od sobota ladna niedziela deszczowa ale bylo fajnie
- patruska91
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Mama Zosi
Na 80% ordynator stwierdził ze chłopczyk będzie
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
My trochę zamieszania w weekend ciągle jeździliśmy oglądać auta i w końcu nam sie udało autko kupione teraz trochę było tych papierkowych spraw do załatwienia i jeszcze trochę zostało ale już bliżej niż dalej
Ja mam jutro wizytę na 8:45 od paru dni tak mnie ciągnie tam w środku w
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Jak tam brzuszki rosną??
- agadzie84
- Wylogowany
- rozmowna
Cieszę się że fajnie spędziłyście weekend:)
Patruska śliczne zdjęcie:) Ahhh ale fajnie, już mniej więcej znasz płeć
Patrizia super ze autko jest:)) Powodzenia jutro i koniecznie daj znać!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- patruska91
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Mama Zosi
My Patrizia auto w kwietniu kupowaliśmy więc wiem co przechodziłaś , a jakie autko kupiliście? I oczywiście daj znać jak tam po wizycie mam nadzieje że wszystko w porządku z dzidzią będzie
U mnie brzuszek już zaczyna coś tam dla mnie widać , ale raczej ten kto nie wie nie pomyślałby że w ciąży jestem
Pozdrawiam i miłego dnia
- agadzie84
- Wylogowany
- rozmowna
Z radością stwierdzam że wracają mi siły i zaczynam sprzątać
Może dlatego, że już za 4 dni będę w domu:) W nocy bo w nocy ale wyjeżdżamy w sobotę w ciągu dnia:) Rany, cieszę się jak głupia, już się tak stęskniłam za wszystkimi. W piątek mam dzień ostatnich drobnych zakupów (przyprawy i primark:p) i prasowania I dzień wolny od męża, bo ma jakieś szkolenie a potem musi pojechać na moment do swoich rodziców.
Patruska ja bym chciała dziewczynkę, może i jest na to szansa, bo ze strony mamy jako pierwsze zazwyczaj rodziły się dziewczynki;) A potem chłopcy. Zżera mnie ciekawość Ale...najważniejsze żeby było zdrowe.
W piątek mam też wyniki badań pappa, mam nadzieję że wszystko będzie ok, chociaż na ostatnim USG powiedzieli że wszystko dobrze. I tego się trzymam.
Patrizia pisz jak u Ciebie!
Iwkaa a Ty jak się czujesz?
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jestem po moja dzidzia ma sie świetnie nadal rośnie jak na drożdżach wszystko w porządku tylko mi hemoglobina spadła i dostałam żelazo ale ginka mówiła ze to normalne bo teraz potrzeba więcej krwi wiec wykupiłam receptę a na te moje ciągnięcia niby skurcze co pisałam to dostałam magnez bo to nic groznego wiec uffff nie mam teraz kiedy wrzucić zdjęcie ale moze pod wieczór wrzuce moja fasolke nogi zasłaniały co tam pomiędzy się kryje wiec kicha nie wiem kto rośnie
patruska audi a6 kupiliśmy
odezwę sie wieczorkiem sorka ze tak na szybko buziaki
- agadzie84
- Wylogowany
- rozmowna
Super że wszystko dobrze! hehhe a to się zasłoniło małe;) najważniejsze że te ciągnięcia to nic poważnego i że dzidzia zdrowa:)
Wstaw zdjęcie jak tylko chwilkę znajdziesz!
Nno, moja łazienka doprowadzona do porządku, i nawet się aż tak bardzo nie zmachałam.
Jutro kolej na salon i korytarz. Trzeba korzystać z odzyskanej energii.
- iwkaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kocham moją księżniczkę
Ja licze na kolejna córcie mążna syna mam tyle cudnych ubran po Mai ze zal mi bedzie ich nie zalozyc jeszcze raz jak bedzie chlop no ale jak bedzie to bedzie
U mnie jakos tak chyba te plamienia ucichly mam nadzieje ze na zawsze nie na chwile!!!!!! ale za to brzuch mnie czesciej pobolewa praktycznie codziennie zaczyna sie z rana i boli do 15-16 a potem cisza do rana no ale to chyba ta macica sie rozciaga mam nadzieje bo do lekarza ide za tydzien a jutro na badania ciekawe ile beda kosztowac bo ponoc sa bardzo drogie....
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
iwkaa u mnie to samo mąż że syn a ja córka ale jak cos mówie o mojej fasolince to tak jak do chłopaka więc chyba rozdwojenie mam a to badanie to masz na wady u maleństwa tak? trzymam kciuki &&&
agadzie84 Ty się lepiej tak nie rozkręcaj z tym sprzątaniem żebyś sobie nie zaszkodziła ale drugi trymestr wybił i można góry przenosić
a to moje maleństwo
- agadzie84
- Wylogowany
- rozmowna
Hehehe nooo, energii starczyło mi tylko na łazienkę a potem oklapłam. ale to i tak już super w porównaniu do ostatnich tygodni
Trzeba trochę odsprzątać przed wyjazdem;) Spokojniutko, na raty
Łazanki...ahh uwielbiam.
Mój mąż też chce chłopaka
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A w ogóle za miesiąc mam mieć glukoze nie wiem czy to czasem nie z wcześnie bo to 19tydz będzie hmm muszę to jeszcze obczaić
- agadzie84
- Wylogowany
- rozmowna
Ta glukoza to coś koło 20 tygodnia chyba nie?
Boję się trochę tego badania, ponoć to coś do wypicia jest ohydne.
Mam po raz pierwszy od x czasu migrenę dziś i już w łóżku jestem. Na szczęście nie jest tak masakryczna jak wcześniej, ale upierdliwa.
Trzeba przespać, bo tabletek tych co zawsze brałam teraz już nie mogę...