BezpiecznaCiaza112023

listopad 2015

9 lata 7 miesiąc temu #979393 przez patruska91
Mam nadzieje patrizia że tym razem szybciej mnie mdłości opuszczą.
To czekamy na zdjęcie agadzie84 to na długo do Polski przylatujesz ?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 7 miesiąc temu #979394 przez agadzie84
Na 2,5 tygodnia :D zazwyczaj byłam tydzień - 10 dni i było mi mało, to teraz na trochę dłużej :)
A w sierpniu na miesiąc wybywam, między innymi dlatego że tu są straszne upały, a w sierpniu będziemy już bardziej zaawansowane ciężarówki;)

9 lata 7 miesiąc temu #979403 przez patruska91
To fajnie pewnie rodzinka stęskniona za tobą :) a skąd z pl jesteś ?

9 lata 7 miesiąc temu #979407 przez Patrizia
Jak sie u mnie wsystko dobrze ulozy to w lipcu bede w PL a wtedy mi wypada polowkowe ciekawe wlasnie czy jak zrobie polowkowew PL to tu juz chyba nie bede musiala robic? nie wiem ale to jeszcze tyyle czasu juz nie moge sie doczekac az do PL zawitam wezme rzeczy z pierwszej ciazy juz chyba tak powolutku mozna troszke zaszalec w tym temacie :) :silly:

Ksawerek(*)

9 lata 7 miesiąc temu #979439 przez agadzie84
Patruska z Gdyni:)
Ojj tak, i ja steskniona i rodzinka tez;) no i ponadrabiam zaległości towarzyskie;)

Patrizia ja w sierpniu z kolei jakieś na żelazo muszę zrobić, i tez mi w Pl wypada;) jak juz zrobimy raz to chyba nie trzeba powtarzać...
Ale fajnie ze masz cos juz skompletowanego:)
Ja nic, totalnie... Ale jak znam moja mamę to juz pewnie cos dla pierwszego wnuczecia kupiła;)

9 lata 7 miesiąc temu #979447 przez patruska91
Ja prawie wszystko mam po córci , chyba że chłopczyk się udał to wtedy jakieś ubranka kupie :lol: Po córci to mam tyle ciuszków że trojaczki by się odchowały :laugh:

9 lata 7 miesiąc temu #979472 przez agadzie84
Uwielbiam Primarka pod względem ubrań, mają super rzeczy dla dzieci w każdym wieku, od niemowlęcia, do tego są niedrogie i dobrej jakości :)
Póki co, muszę kupić coś dla siebie, nie mieszczę się w żadne swoje spodnie, a dziś w lidlu mają jakieś bawełniane sukienki, a tu coraz lepsza pogoda się robi:)
Na ciążowe jeszcze przyjdzie czas :p

9 lata 7 miesiąc temu #979482 przez patruska91
Szkoda że w Polsce nie ma primarku :( bo słyszałam że ciuszki dla dzieci mają bardzo fajne . A rodziny zagranicą też nie mam, więc musz się zaspokoić tymco w Polskich sklepach jest.

9 lata 7 miesiąc temu #979485 przez iwkaa
a ja na wizyte mam isc za 3 tyg ale pewnie pojde za dwa bo mi sie laki skoncza zle wyliczylismy z dr pozatym ciekawa jestem jak ten moj krwiak czy sie wchłania czy nie a moze rosnie bo z tym plamieniem jest roznie czasem nie ma czasem jest mniej lub wiecej juz sama nie wiem co myslec
Mnie ostatnio wieczorami meczy bol i ciezkoscna zaladku nie wiem z czego wczoraj nic nie jadlam na kolacje a czulam sie taka pelna ze zasnac nie mogłam
Wogóle to dzisisj mialam bezsenna noc pomimo ze w dzien nie spie townocy jak wstane siku nie moge zasnac i taka meczarnia
Ja tez mam wszystko z pierwszej ciazy ciuszki co prawda na dziewczynke ale licze ze bedzie druga córcia a jak nie to z bratowa zrobimy wymiane bo ona miala chlopca a teraz ma corke.
Ja wiekszosc ubrzn mam niemieckich tesciowa mi przywozibo tam pracuje (ktoras z was tam mieszka ale nie pamietam która?) te Polskie ubrania to straszne szmaty po jednym dziecku nadaja sie do wyrzucenia.

9 lata 7 miesiąc temu #979493 przez agadzie84
Patruska C&A Ci polecam:) Też mają fajne ciuszki, dobrej jakości, ceny przystępne:) Wiem, bo kupowałam kiedyś coś dla mojej chrześniaczki, tak na wyrost, to wynosiła a stan cały czas bardzo dobry:)
Natomiast czego tu nie ma - to ciuchlandów. a szkoda, bo ja tak strasznie lubię w nich grzebać, zawsze coś fajnego się znajdzie.

Iwkaa też mam tak, wieczorem strasznie ciężko mi na żołądku, a na rumianek i miętę już patrzeć nie mogę, a tylko to łagodzi...i też jak się przebudzę w nocy to potem ciężko zasnąć. Trzeba będzie spróbować słabej herbaty z mlekiem.

9 lata 7 miesiąc temu #979498 przez iwkaa
ja miety czy rumianku nigdynie lubilam a na herbate z mlekiem tez sie nie skusze :) wiec pozostaje mi tylko się męczyć :)

9 lata 7 miesiąc temu #979501 przez patruska91
Byłam ostatnio w katowicach c&a i kupiłam mojej córci sweter za 20zł przeceniony był fajny, niby rozm.104 a bardziej na 110 wpada bo troszkę duży na nią, ale na jesień jak do przedszkola pójdzie to w sam raz powinien być.
W Oświęcimiu mamy mega duży ciucholand tylko jak jest minus 50% to się opłaca coś kupić, bo tak to dość drogo maja .
iwkaateż się budzę w nocy i zasnąć nie mogę. Nie wiem czy ty też tak miałaś przy pierwszym dziecku ale ja zauważyłam po urodzeniu córci że budziła się na karmienie o tych samych godzinach co ja w nocy się budziłam w ciąży.

9 lata 7 miesiąc temu #979518 przez agadzie84
Iwkaa podobno ssanie migdałów jest dobre na mdłości, ale czy na ciężkość w żołądku...chyba nie.

Patruska oni potrafią mieć ładne przeceny w C&A:) zawsze coś dla siebie tam znajdę.
Oj tak, ciucholand ciucholandowi nierówny, są takie że i bez przeceny ceny są super a są takie że nawet i w tych najtańszych dniach nie opłaca się za bardzo.
U siebie mam kilka sprawdzonych i zawsze sobie robię mały rajd, lubię zwłaszcza takie, w których oprócz rzeczy można dostać jeszcze książki, płyty...czasem się takie perełki trafiają że wow:)

9 lata 7 miesiąc temu #979522 przez iwkaa
w perwszej ciazy tez wstawalamw nocy ale jakoś MAJA spała cała noc tylko raz budziła się na jedzenie no a teraz ja czasem raz albo 2,3 wstaje zalezy jak sie przebudze to lepiej zeby to nie byla prawda bo nie ma dla mnie nic gorszego jak wstawanie w nocy do rozdartej dzidzi :)
Ja nie chodze po ciucholandach moze ze 2, 3 razy bylam nie lubie takich miejsc bolimnie glowa od tego zapachu i nie umiem szukac choc Majka w wiekszsci rzeczy ma uzywane no ale z niemiec i ja na szczesci ich nie musze szukac :)

9 lata 7 miesiąc temu #979562 przez patruska91
Iwka moja córcia też spała mi całą noc jak było malutka wstawała tylko ok 1 w nocy i 5 rano na jedzonko.
Do półtora roku to było dziecko aniołek a później to jakby w nią jakiś diabełek wszedł taki urwis się zrobił.

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia