- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- listopad 2015
listopad 2015
- patruska91
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Mama Zosi
Dziś byłam na zakupach w lidlu kupiłam kilka ubranek mojej córci , oczywiście sobie nic.
Za tydzień wybieramy się na komunie do siostrzenicy mojego męża kupiliśmy jej łyżwo-rolki takie 2w1 i srebrną bransoletkę . Mam nadzieje że prezent jej się spodoba
Ja nie mogę sie już usg doczekać , moze w końcu w przyszłym tygodniu w końcu uda się je zrobić ...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- iwkaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kocham moją księżniczkę
mnie dalej boli brzuch co leki zadzialaj przestanie a za 4 godz znowu juz zjadlam3 tabletki na bol mam nadzieje ze do wieczora w koncu przejdzie nie jest to mocny bol ale leki biore zeby brzuch nie byl napiety bo nie wiadomo czy ten dziad miesniak to lubi
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
patruska91 fajny prezent przynajmniej taki "ruchowy" teraz dzieci to tablety itd a tak na świeżym powietrzu pośmiga i będzie zdrowsza my mamy podobnie wizytę więc trzymam kciuki żebyś miała to usg ja tez bym nie miała (bo tutaj mam tylko 3 darmowe usg w ciągu całej ciąży) ale ja na każdej wizycie robię odpłatnie dla swojego spokoju jak zobaczę jak fika moja fasolinka to od razu jestem spokojniejsza
- agadzie84
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
Teraz to i tak w ogóle nie wiadomo co dzieciom kupować, na szczęście najbliższa komunia będzie (mojej chrześniaczki) za jakieś 3-4 lata, mam czas na pomyślenie;)
Iwkaa może do lekarza? Jakby Ci nie odpuściło...
Patrizia ja mam niby też 3 (w końcu się dokładnie dowiedziałam co i jak!), ale chyba jednak będzie więcej. Na pewno będzie dodatkowe w Polsce, bo chcę, no i tu być może też. Póki co - cieszę się wynikami i czekam na następne.
Wzięłam się za szafę!!! I jestem zadowolona, nie jest tak źle jak myślałam że jest - ani nie muszę specjalnie niczego kupować póki co, ani też nie przytyłam aż tak, jak mi się wydawało:) Jupi jupi
- iwkaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dzisiaj jedziemy do mamy wiec sie troche po bycze na zielonej trawce bo juz mam dosc tych blokowisk i moja corcia tez. Wczoraj jej powiedzialam zemam dzidziusia w brzuchu to tak sie ucieszla ze szok tylko pytala z 10razy czy nie zartuje glaskala przytulala sie a rano jak wstala pierwsze co to zapytala sie czy juz mi brzuszek urósł i zapytala sie oczywiscie z kad ten dzidzius sie tam wzial to jej powiedzialam ze tatus wlozyl mi do brzucha zierenko i z niego rosnie dzidzia ale jak je wlozyl to sama sobie odpowiedziala ze przez pępek ja tak sie smialam ze az sie poplakałam takie to bylo cudowne
A co tam u Was???
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
iwkaa jak czytam to co napisałaś to sama sie cieszę dzieciaczki są takie kochane
od wczoraj testuje siemię zobaczymy czy cosik pomoże a tak to wszystko oki wczoraj wskoczyłam na wagę w aptece wiec mam na plusie 4kg brzuch rośnie, teraz robię listę na zakupy jak mąż wróci to śmigam do sklepu a no i już się nie mogę doczekać wtorkowej wizyty
- agadzie84
- Wylogowany
- rozmowna
Patrizia ja też zaraz na zakupy...spożywcze, do lidla:p
Może będą jeszcze te mega wygodne bluzki to sobie kupię jedną, a co;) mają też baleriny we wszystkich kolorach tęczy ale w buty akurat jestem zaopatrzona.
Ale mam dziś senny dzień, wstałam, zjadłam, poszłam zaklepać termin kolejnego kłucia...i znów chce mi się spać.
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- agadzie84
- Wylogowany
- rozmowna
Milutka w dotyku:) no i wzięłam już chyba standardowo nieco większą, żeby była na zaś
Dziewczyny, mam taką fazę na chipsy i inne paskudztwa że masakra Czasem ulegam, bo ogólnie staram się jeść w miarę zdrowo.
Niestety takie rzeczy zawsze mnie gubiły. Trudno. Będę równoważyć
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- iwkaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
miały byc od wczoraj w lidlu sukienki musze isc sprawdzic moze tez sie skusze choc tak bez mierzenia nie lubie a duzej tez nie chce bardzo brzuchol od wrzesnia sie zacznie wiekszy wiec nie moga szalec z rozmiarem
- agadzie84
- Wylogowany
- rozmowna
A pierwszy napój jaki sobie kupię w PL to będzie oranżada
Matko, jeśli będę jadła w domu tyle ile myślę o jedzeniu to się w drzwi nie zmieszczę po powrocie
Iwkaa te z lidla rzeczy są dość rozciągliwe, więc wystarczy że rozmiar większą kieckę kupisz i myślę że będzie służyła:)
Patrizia, Iwkaa, a na fast foody macie parcie? Bo ja okropne, ale na to pozwalam sobie naprawdę raz może na miesiąc, albo i rzadziej.
Najlepsze, że na tego typu rzeczy czyli fast foody, chipsy itd jakoś przedtem nie miałam szczególnej ochoty, za gazowanymi napojami też nie przepadałam. A teraz!? O masakro...
- iwkaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
agadzie no cos ty rozmiar wieksze nie wiem czy sie skusze albo aktualny rozmiar albo wcale nie kupie musze sie przyzwyczaic do wiekszych rzeczy choc w tamtej ciazy to nie mialam wiekszego rozmiaru jak MMMMMMMMMMMM i teraz mysle ze bedzie tak samo....
- agadzie84
- Wylogowany
- rozmowna
- patruska91
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Mama Zosi
Piszecie o jedzeniu fast food ja raczej też rzadko jadam , ale czasami mam smaka najczęsciej to z moją córcią w McDonald lądujem je to chodzi raczej o zabawke niż jedzenie
Jem teraz kanapkę i pepsi pije cały dzień wczoraj za mną chodziła
Iwka ja też tak jak ty większego rozmiaru niz M nie będę raczej mnie jeszcze w większość swoich ubrań wchodzę na szczęście
U nas na wsi dziś święto odpust więc po balona pójdziemy "moja Zosia już doczekać się nie może i goście do nas dziś zawitają to będzie wesoło