BezpiecznaCiaza112023

listopad 2015

9 lata 7 miesiąc temu #981310 przez Patrizia
agadzie84 nie jest ohydna da sie wypić ja nie miałam problemu wiec Ty tez dasz rade :) tez chyba dzisiaj mialam migrene bo myslalam ze mi czache rozniesie ale na małą drzemkę sie udałam i bylo juz oki, zaczynaja mi sie zgagi a wam?

Ksawerek(*)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 7 miesiąc temu #981342 przez iwkaa
hej dziewczynki fasolinka juz bardzo dorodna!!! piekna jest :)
Ja juz zgage tyle mialam ze mam nadzieje ze nie wroci!!!! Patrizia migdaly pi pomagaly choc troche :)
A ja juz po badaniach to byly ogolne badania mocz morfologia HIV toksoplazmoza Kila i jeszcze kilka tam jakis w sumie chyba 8 i cena mnie przerazila bo prawie 170zl!!!
Ja pamietam tez ta glukoze z pierwszej ciazy chyba nie byla zla bo dokladnie smaku nie pamietam to sie udalo wypic pozatym ja zrobilam krew przyjechalam do domu wypic i pozniej wracalam na badanie bo to chyba po minimum godz sie robi po wypiciu a mam nie daleko

9 lata 7 miesiąc temu #981349 przez agadzie84
No to mnie uspokoiłyście co do tej glukozy;)

Oj tak, mam zgagi:( pomaga mi trochę mleko ale po mleku mam taki paskudny kwaśny posmak w ustach. Nie wiem czemu, ostatnio tak mi się zrobiło, bo wcześniej nic takiego nie miało miejsca. Może samo przejdzie.

Miałam się dziś za salon zabrać, ale jakoś mi się nie chcę. Niech Juan zrobi. Też potrafi...jak chce :p

9 lata 7 miesiąc temu #981409 przez iwkaa
ide jednak jutro na wizyte do doktora ten brzuch boli mnie coraz bardziej leki sa slabe i zaczyna mnie to martwic wyniki bede miec na jutro to akurat dobrze sie sklada tylko wizyta pozno bo o 19.30 ale wazne ze nie bede czekac tydzien na nia!

9 lata 7 miesiąc temu #981414 przez patruska91
Cześć dziewczyny Ja znowu od wczoraj plamie a już miałam nadzieje że jest lepiej . Akurat miałam dziś wizyta 2 tygodnie był spokój i znowu wróciło. Musze leżeć a przy mojej córci ciężko niestety,Luteinę dopochwową mam dalej stosować i się nie przemęczać Jakiś felerny model zemnie jest zawsze coś nie tak ;( Jutro jeszcze wizyta u alergologa bo moja alergia wróciła ledwo na oczy patrze i jeszcze ten przeklęty katar już go dość mam :(

9 lata 7 miesiąc temu #981418 przez patruska91
A i chyba pierwsze ruchu maleństwa dziś czułam tak mi się przynajmniej wydaje :)

9 lata 7 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #981421 przez agadzie84
Patruska a co ogólnie lekarz powiedział?
Kurczę, faktycznie, jeśli musisz leżeć to najlepiej jakbyś leżała, ale rozumiem że ciężko bo córcia...Ale bądź dobrej myśli! super że poczułaś pierwsze ruchy:) Musi być fajne uczucie:)

Iwkaa bardzo dobrze że idziesz. Lepiej szybko sprawdzić i działać w razie potrzeby.

A ja się dziś czuję jakby mnie czołg przejechał, chyba przez tą wczorajszą migrenę, no i źle w nocy spałam. Mam nadzieję że jutro się poprawi.
Odwołali mi piątkową konsultację w sprawach wyników prenatalnych, bo coś tam mają w piątek i nie będą mogli przyjmować, dokładnie nie zrozumiałam. Nie wiem czy w takim razie nie powtórzyć tych badań w PL. We wtorek mam wizytę już u swojej ginki więc dopytam.

9 lata 7 miesiąc temu #981422 przez iwkaa
patruska umnie ustapila to u ciebie sie zaczelo.... co za dziadostwo! Co u Ciebie zdiagnozowali krwiak czy mięśniak? Bardzo plamisz?

9 lata 7 miesiąc temu #981424 przez iwkaa
agadzie w Polsce takie badania robi sie po 35r. ż. nie wiem ile masz lat? :) ale moze to nie takie konieczne i moze poczekac

9 lata 7 miesiąc temu #981427 przez agadzie84
Iwkaa 30 skończyłam w listopadzie, ale skoro tu mi zrobili... zobaczymy co mi powie moja lekarka :)

9 lata 7 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #981435 przez Patrizia
iwkaa kurcze dobrze ze jutro idziesz z tym brzuchem moze tak jak u mnie okaze sie jakas pierdulka niedobor magnezu np dawaj znac jak cos jutro wieczorkiem :)

patruska nie nie ma mocnych MUSISZ zwolnic i odpoczywac teraz najwazniejsza jestes TY!!!!

agadzie84 ja tak jak iwkaa poczekałabym na wyniki nie wiem ile takie badanie w PL ale jak na wizycie Cie dobrze zbada i powie ze dziecko super sie rozwija to ja wiem czy jest sens robic drugi raz badanie no ale to Twoja decyzje :D

Ja na brak energii nie narzekam zabrałam sie dzisiaj za balkon wyczyscilam z tych pajeczyn chociaz niektore zostawilam bo zal mi bylo wciagnac pajaka :huh: (pająk to szczęście :) ) wiec wsysłam wszystkie stare i opuszczone :)

Ksawerek(*)

9 lata 7 miesiąc temu #981440 przez agadzie84
Nie no, pewnie, jeśli mi powie że wszystko jest ok i że się małe dobrze rozwija to nie będę robić znowu, bez sensu:)

Mnie energia dziś opuściła, ale mam nadzieję że jutro wróci :)

9 lata 7 miesiąc temu #981441 przez Patrizia
patruska zapomnałam ogratulowac ruchow :D ja wyczekuje ale jak narazie cisza w drugiej ciazy ponoc szybciej czuc

agadzie84 dasz znaka jak tam po wizycie w PL?? :)

Ksawerek(*)

9 lata 7 miesiąc temu #981459 przez agadzie84
Pewnie że tak:)Wszystko ładnie wyśpiewam;)

9 lata 7 miesiąc temu #981482 przez patruska91
Dziękuje dziewczyny za miłe słowa :) Nie jest tego plamienia dużo ale jest niestety.W sumie to nie wiadomo skąd się to bierze bo żadnego krwiaka nie widać.
iwkamam nadzieje ze wszystko u ciebie dobrze będzie, daj znać co i jak

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia