BezpiecznaCiaza112023

listopad 2015

9 lata 7 miesiąc temu #981986 przez Patrizia
Hej mamuski :)

wekend udny i pewnie z piekna pogoda bo tak tu cicho :P u mnie szybko zleciało maz przy aucie robil prawie cale wolne ale wazne ze juz na koncowce z tymi naprawami :) tatulek moj kochany juz do mnie przyjechal ale tylko do czwartku zganoł mi moje ciuszki dla malenstwa i w sumie nie wiem co jeszcze bo wszystko waucie zostalo a teraz spi bo przyjechal kolo 5 rano , bóle i ciągnięcia ustały wiec magnez pomaga :) no to chyba tyle u mnie a co tam u Was???

Pozdrowionka

Ksawerek(*)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 7 miesiąc temu #981995 przez agadzie84
Ja już w domu :D Loty przeżyłam, w sumie bez niespodzianek, może jedna mała turbulencja przy pierwszym locie, ale ogólnie spoko. Okropnie niedobrze było mi w sobotę, podróż autem na lotnisko masakra, cała z głową za oknem :p
Ale za to wczoraj miałam samopoczucie super, dawno tak dobrze się nie czułam jak wczoraj:) A dziś troszkę gorzej, ale nieznacznie.

Patrizia ale fajnie że tata przyjechał:)
Ja dziś zaczynam maraton spotkań;)

9 lata 7 miesiąc temu #981996 przez Patrizia
agadzie84 Tylko sie nie przeceniaj zebys miala sile do domu wrocic :P :P no widzisz podroz spoko zleciala a tak mowilas ze nie lubisz latac :) dawaj znaka jak bedziesz juz po wizycie u gina bede czekac z niecierpliwoscia :)

Ja jutro mykam do Lidla bo beda legginsy a w czwartek beda te poduchy podkowy do spania wiec sobie kupie bo jakos mi sie zaczyna rbic nie wygodnie :) ale zawsze spie na lewym boku lub na plecach i wyczytalam ze to dobrze :)

Ksawerek(*)

9 lata 7 miesiąc temu #982004 przez iwkaa
agadzie fajnie ze znalazlas czas zeby nas odwiedzic
patrizia no to czekaja cie porzadki w szafie jak masz nowe ciuchy
Ja po weekendzie ok nie wypoczelam a raczej sie tak umeczylam ze dzisisj wszystko mnie boli Wczoraj bylismy na komunii caly dzien za stolem wysokie buty i sa tego efekty dzisiaj mam zakwasy... :) ale fajnie bylo a w sobote idziemy na wesele no i tyle spotkan rodzinno towarzyskich w wiekszym gronie na ten rok zaplanowanych potem wracamy do rzeczywistosci i rosniemy brzuchami do góry :D

9 lata 7 miesiąc temu #982055 przez agadzie84
Zawsze się chwila znajdzie;)
Zaraz z mamą jadę do reserved, bo zapisałam się na newslettera i mam kupon -40% na wszystko, może coś fajnego wyhaczę:)
Empik zaliczony, gazety i upatrzone książki nabyte:)

Jak dobrze być w domu..
A mojego kota jak upasła rodzinka!;) Normalnie parówka się zrobiła.

Ginekologa mam jutro, to na pewno zdam relację:) Niby wszystko wiem itd ale chcę to usłyszeć w swoim języku. O!

9 lata 7 miesiąc temu #982066 przez Patrizia
iwkaa podziwiam w butach na obcasie caly dzien nie wiem czy dalabym rade ale wazne ze impreza sie udala a w sobote nastepna fajnie :) no chyba tak bedzie znow trzeba zrobic porzadek w szafie ale moja siostra wyprowadza sie od nas w przyszlym tygodniu znalazla mieszkanko wiec teraz przewozimy powoli cos sie da wiec po niej tez mi sie zrobi miejsce :D narazie nie otwieram tego wora prozniowego poczekam az mi sie ta szafa zwolni i wtedy zerkne co ja tam mam :)

agadzie84 z mama na zakupy :) tez bym polatala po sklepach z moja :) ja moje koty zostawilam pod opieka moich rodzicow i tez im troche za duzo pozwalali na szczescie po 4 miesiacach zgarnelam je tu do siebie :)

Ksawerek(*)

9 lata 7 miesiąc temu #982067 przez Patrizia
aha agadzie84 wez zdjecie niech ci zrobi !!!! bede czekac :)

iwkaa na zdjecie Twojego malenstwa tez czekam nie zapomialam :P :)

Ksawerek(*)

9 lata 7 miesiąc temu #982078 przez iwkaa
tak pamietam o zdjeciu ale chyba dopiero w srode uda mi sie je wstawic
reserved jak ja lubie ten sklep najczesciej w nim kupuje ubrania

9 lata 7 miesiąc temu #982279 przez agadzie84
Dobry wieczór:)

Ja już po badaniu (30 min!!) i pani doktor potwierdziła że wszystko w porządku:) Małe się ruszało wszystkim czym tylko mogło się ruszać;)
Termin mam na 22.11, więc 13 tydzień 2 dzień, zaraz zmienię suwaczek;) Małe ma 6.9 cm.

Cieszę się że wszystko ok.
I mam całą galerię zdjęć Małego Żubra, jutro będę miała chwilę to zamieszczę :)

9 lata 7 miesiąc temu #982315 przez iwkaa
agadzie super ze wszystko w porzadku ja potem tez postaram sie wrzucic fotki
dzisisj mam wielki dzien ide do mojej corci do przedszkola na dzien matki :D ciekawe jak to moje dziewcze sobie poradzi ma 2 wierszyki i duuuuzo piosenek ale wszystko nagram!

9 lata 7 miesiąc temu #982332 przez iwkaa
Mam nadzieje ze będzie cos widac dodaje zdj z tel
Załączniki:

9 lata 7 miesiąc temu #982361 przez Patrizia
Hej mamcie :)

agadzie84 suuuper ze wizyta dala tyle radosci maluszek dal popalic :) no i ze wszystko pieknie ladnie :D czekamy na zdjecia :)

iwkaa widac Twoje malenstwo ale pieknie te nasze dzieciaczki rosna :) to milego dnia w przedszkolu pochwal sie pozniej jak tam poszlo corci czy dala rade? ja nabardziej nie lubilam publicznych wystepow stresu kupe

U mnie dzisiaj caly czas pada :/

Ksawerek(*)

9 lata 7 miesiąc temu #982369 przez Patrizia
Mamuski moge Wam polecic piekny album i super pamiatke dla naszych dzieci www.google.de/imgres?imgurl=http%3A%2F%2...p=24&ved=0CE4QrQMwDw Mam ten album i sie zakochalam jest pieknie zrobiony i ma wspaniale zdjecia :)

Ksawerek(*)

9 lata 7 miesiąc temu #982390 przez iwkaa
o masakra jakie meeeeggggga zdjecie mi wstawilo i to z telefonu :) ono ma byc obrocone w lewa strone i wtedy widac maluszka bokiem nie wiem dlaczego tak je dodało!
A w przedszkolu super ja zawsze sie wzruszam takie to cudowne jak te dzieci sie staraja :) moja gwiazda oczywiscie dala rade i pieknie wystepowala chyba najladniej.... nie wyglupiala sie ladnie tanczyla i recytowala wiersze a na koniec dostalam loda i torebke oczywiscie zrobione wszytsko przez dzieci a za tydzien mamy piknik rodzinny to tez oczywiscie bedzie przedszkolne szalenstwo :0

9 lata 7 miesiąc temu #982449 przez Patrizia
iwkaa zdolna coreczka tylko pogratulowac :)

patruska daj znac co u Ciebie?? jakos sie nie odzywasz od paru dni wszystko w porzadku??

Ksawerek(*)

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia