- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- listopad 2015
listopad 2015
- agadzie84
- Wylogowany
- rozmowna
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- iwkaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kocham moją księżniczkę
- Otrzymane podziękowania: 2
Ja w lipcu skończę 28
troche tutaj nie zaglądałam tamten tydzien byl to dlamnie jakis koszmar dobrze ze juz się skończył pierwsze zmarł mój teść a później teściowa miała wypadek wracając z za granicy bo tam mieszkali moi teściowie ciągły stres ciągłe nerwy to było coś strasznego. Teść już po chowany a teściowa na szczeście cała i zdrowa tylko auto nadaje się na złom
Mam nadzieje że te całe emocje nie udzielą się dziecku
agadzie bardzo mi przykro z powodu twojego dziadka
a co tam u was dziewczyny jak wizyty kiedy macie ja ide za tydzien na razie bez badan
- agadzie84
- Wylogowany
- rozmowna
Jutro juz wracam do Hiszpanii, maz czeka;) ale leci ze mną mój brat, będzie 2 tygodnie, a na poczatku lipca będą moi rodzice:) tez 2 tygodnie, a potem na poczatku sierpnia znów tu będę, na miesiąc:)
- iwkaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
To planów masz duzo na najbliższy czas szybko ci ciąża minie ani się nie obejrzysz i bedzie wrzesien fajnie a ja siedze w domu i się nudze ale wole się nudzis niż mieć takie rozrywki jak ostatnio
Straszna tu cisza się zrobiła....
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
U mnie z czasem ciężko okazało sie ze nasi znajomi z PL wprowadzaja sie tera pietro nizej nas tu w DE bede mial gdzie na kawke chodzic i tak im pomagamy w tej przeprowadzce, w ten wekend znow czeka mnie park rozrywki tylko teraz juz bardziej dla doroslych a mi znow zostanie trzymanie torebki i robienie zdjec
Odczulam ostatnio tylko dwa ruchy gdzie wydawalo mi sie ze to moj babel ale teraz nie czuje go i tak sie zastanawiam czy faktycznie to byl on kurcze u mnie juz 18 tydz chcialbym juz go czuc codziennie
iwkaa wspolczuje tescia, ja moja tesciowa musialam pozegnac dwa dni po naszym weselu i w dzien wyjazdu na Majrke nasz miesiac miodowy to byly dopiero emocje ehhhh
agadzie o Ty skubańcu to załatwiłaś sobie do września obstawę rodziny super
Dobra co do wizyt to ja mam 9 czerwca i juz bzika dostaje czy tam wszystko dobrze no i glukoza mnie czeka
- iwkaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- patruska91
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Mama Zosi
A dziś ledwo na oczy patrze tak mnie oczy bolą od alergii , a na dodatek jeszcze mnie osa w palec u nogi użądliła i mam pół stopy spuchniętej i piecze strasznie .
Ja wizytę 10 mam . A jeśli chodzi o ruchu to też rzadko czuje zazwyczaj rano jak na łóżku leże to coś tam czzuć
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
patruska91 współczuje alergii bo ona chyba bardziej mecząca niż użądlenie osy poboli i zaraz przestanie a alergia troche potrwa :/
iwkaa a Twoja wizyta kiedy??
- agadzie84
- Wylogowany
- rozmowna
A z rodzina jakoś tak wyszło ze się zjeżdżają wszyscy, ale ja się cieszę
Patruska wspolczuje osy i uczulenia... Mnie uczulenia na szczęście omijają, ale mój tata ma i widzę co się z nim dzieje ;/
Iwkaa kurcze młody teść. Ale obys miała jak najmniej negatywnych emocji.
Teraz odpoczywaj, czytaj książki lekkie mile i przyjemne ( osobiście polecam wszystkie Izabelli Frączyk, babka ma rewelacyjne pióro, czyta się szybko i wciąga!)
Ja mam najbliższe USG w lipcu, 6 albo 9, nie pamiętam dokładnie, muszę spojrzeć.
Natomiast w czwartek mam tylko siku do analizy dac a potem w czerwcu jakoś 17 mam wizytę ale nie pamiętam co to:p
Jak u Was dziewczyny z sensacjami? Bo mi się utrzymują dalej, zelzaly, owszem, ale są cały czas. Juz się do nich przyzwyczailam, dobrze ze chociaż energia mi wróciła. Przynajmniej część.
Moja mama i babcia miały mdłości i sensacje do 5 miesiąca wiec pewnie mnie tez to czeka 3 tygodnie jeszcze jakoś wytrzymam
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
agadzie84 ja na szczescie nie mialam problemow z sensacjami tylko tym moim jednym problemem juz jest troszke lepiej ale zeby normalnie to nie moge pwiedziec
Tak mi sie nudzi ze chyba cos spróbuje uszyc dla bąbla nie wiem czy dam rade ale spróbuje naigladalam sie na necie tych pierdulek ze az mnie krci tylko ze ja jestem beztalencie ale sie postaram
U mnie 27 stopni teraz wiec ide umyc wlosy i mykam do sklepu moze po jakis material albo filc hihihi
- Patuśka
- Wylogowany
- rozmowna
Chciałabym dołączyć do waszego grona . Mam na imię Patrycja to moja pierwsza ciąża, będzie synuś
Termin mam na 2 listopada więc mam nadzieję że zostanę mamą listopadową
- iwkaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja wizyte mam za tydzien ale nie wiem kiedy sroda albo czwartek w pon bede dzwonic do mojego gina i sie umówie.
Moje sensacje mineły jem dużo ale w małych ilościach bo po wiekszych porcjach mnie mdli miesa nadal nie jem ogiadowego tylko wędliny sam zapach mnie rozwala takie pieczone czy smożone bleee na obiad sa zupy zmieniaki jajko i brokuł tyle tylko jest w moim jadłospisie
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- agadzie84
- Wylogowany
- rozmowna
Ahh ja czekam z utesknieniem kiedy mi płeć podadza. Jakoś jeszcze nie chcą
Iwkaa tez jem male porcje i w sumie nieduzo, mdłości jak mdłości, ale bardzo często mam odruch wymiotny:/ jajek w dalszym ciągu nie dotykam, ale jak ktoś mi zrobi to zjem.
U mnie awersja na mięso gotowane, natomiast o ile wczesniej byłam za kapusta tak teraz nie ruszam.
A ogólnie jest mi smutno bo czas w Pl się skończył. Tak długo czekalam i strasznie szybko zlecialo.
Ale z drugiej strony stesknilam się za mężem
- Patuśka
- Wylogowany
- rozmowna
Ja się dowiedziałam w 16-tym tygodniu jak to lekarz powiedział " widzę fistaszka" Ale szczerze mówiąc odkąd się tylko dowiedziałam że jestem w ciąży to czułam że to synuś