- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- listopad 2015
listopad 2015
- patruska91
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Mama Zosi
Moja córcia też ma taki album do 3 roku życia dostała na chrzciny .
Oglądam sobie już różne rzeczy dla maluszków ,tylko szkoda że za dużo ich nie moge kupić bo prawie wszystko mam po córci. Ale taki zestawik do wózka sobie kupie allegro.pl/komplet-minky-do-wozka-kocyk-...zka-i5342875598.html super są

A mam takie pytanie piszecie na jakimś jeszcze forum czy tylko tu ?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Patrizia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 3

Kocyki sa przesliczne tez musze kupic

A jesli chodzi pytanie to ja tylko tu pisze a Ty patruska?
- patruska91
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Mama Zosi

- iwkaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kocham moją księżniczkę

Patruska nie martw sie u Ciebie napewno tez plamienia w koncku ustopia ale dziwne ze nie wiedza z kąd one są. Byłaś może u innego ginekologa moze warto to z kims innym skonsultować.
Dzieki patrizia jestem dumna z mojej damy zreszta chyba jak kazda mama ze swojego dziecka. A ty pisałaś kiedys że to twoja druga ciąża masz córkę czy syna bo nic nigdy nie piszesz ???
- Patrizia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- agadzie84
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 1
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Byłam dziś z mężem na małym rajdzie po lumpeksach i w efekcie kupiłam sobie 2 pary spodni ciążowych - jeansy i takie białe na lato:) zapłaciłam niecałe 30 zł za obie pary a stan jest niemal idealny i jeszcze jedne są od Esprita

I wygodne!!!
Też nie piszę na żadnym innym forum, ani też nie śledzę innych, natomiast czasem podczytuję na fb "Bekę z mamuś na forach" - niektóre uważam są dodawane niesłusznie, ale z innych naprawdę nie wiadomo czy śmiać się czy płakać

Wstawiam ostatnie zdjęcie Małego Żubra, w powiększeniu więc widać dość ładnie:)
- Patrizia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Własnie jak siedziałam w PL to kupilam tylko jedne spodnie ciazowe w sklepie h&m bardzo je chwale sa super ale pozniej znalazlam wlasnie w lumpku oryginalne fajne spodnie ciazowe i dawalam za nie moze gora 20zl wiec naprawde sie oplaca, a co do mamu na fb to fakt jest sie czasem z czego posmiac

Wy tez macie ostatnio skleroze??? boze musze cos wymyslec na obiad bo zapomnialam odmrozic mieska coraz czesciej mam glowe w chmurach i o wszystkim zapominam
- agadzie84
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Te jedne co kupilam to tez h&m i mega wygodne, teraz mama mi tylko skróci i powoli mogę zacząć nosić

U mnie z gotowaniem to dalej nic, ale fakt ze teraz w domu to moja mama nawet mnie nie wpuszcza do kuchni;) bo chce sama

- patruska91
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Mama Zosi

Patrizia ja też często o czymś zapominam tak jak ty

- Patrizia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ja juz na nogach jakos spac nie moge ostatnio obudzilo mnie slonko w koncu pare dni deszczu wystarczy musze cos ogarnac mieszkanko i dzisiaj zabieram sie za pierogi tatus moj mi z PL przywiozl ser bialy wiec do dziela

- iwkaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Patrizia bardzo mi przykro i przepraszam że zapytałam.... nikt nie wie co ty czujesz
agadzie slodkie to twoje malenstwo moj gin nie umi robic ladnych zdjec zawsze sie spieszy mimo to ze to prywatna wizyta ale ogolnie jest bardzo dobry nie bede go zmieniac ze wzgledu na zdjecia

Powiem wam ze tez juz mam problem ze spodniami tylko 2 pary na gumce dzinsow ubiore reszta za ciasna nie chce brzucha meczyc a legginsy kupic teraz jakies fajne to tragedia musze wybrac sie do wiekszego miasta bo w tej mojej miescinie nic nie ma fajnego a spodnie typowo ciazowe tez mam ale to chyba za wczesnie bo maja wysokie pasy jeszcze na nie przyjdzie czas
Jutro ide na wesele i mam problem bo sukienki kie kupowalam a te co mam nie wiem czy sie zmieszcze wszystkie mam u mamy i dopiero dzisiaj wieczorem pojade to przymierze gorzej jak okaze się ze zadna nie bedzie to będą mnie czekac szybkie zakupy z rana
Patrizia pierogi robisz.... ja tez uwielbiam i jade do mamy na pierogi przyznam sie że sama jeszcze nie robiłam

- Patrizia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

jeszcze nie zaczelam tych pierogow uwielbiam je jesc ale robic juz nie tak bardzo jak robie to kuchnia w mace ja we wlosach ciasto nie wiem taka jakas rozczepana jestem

- agadzie84
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Patrizia też mam dziś pierogi, z tym że mama robi;)
Rany mamy iść dziś z mężem do moich znajomych a mi tak niedobrze dziś...ale idziemy, bo spotkania sobie nie odmówię, zresztą Juan jutro już wraca do domu, a ja jeszcze zostaję

Iwkaa pewnie że bez sensu zmieniać gina, moja tu akurat ma też dobry sprzęt no i małe się dość ładnie ustawiło;) Ale na pęcherz dalej naciska.
Powodzenia z sukienką, obyś nie musiała kupować

- iwkaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Patrizia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ja wczoraj z mezem i znajomymi pojechalismy do parku rozrywki Bayern park bardzo fajny duzo dla dzieci atrakcji ja niestety nie moglam wsiasc na ani jedna karuzele ale bylam na to przygotowana a chociaz nie byla jedna na łabędziu sie przejechalam

No wlasnie gdzie sie dziewczyny podzaly slonko wyszklo i juz nikogo nie ma