BezpiecznaCiaza112023

listopad 2015

9 lata 10 miesiąc temu #982514 przez patruska91
U mnie Patrizia po staremu wczoraj znowu plamiłam :/ Jeszcze moja alergia mnie wykańcza a tu żadnych silniejszych środków nie mogę pić ... Pogada brzydka cały czas pada ale dla mnie to lepiej bo tyle pyłków w powietrzu nie lata.
Moja córcia też ma taki album do 3 roku życia dostała na chrzciny .
Oglądam sobie już różne rzeczy dla maluszków ,tylko szkoda że za dużo ich nie moge kupić bo prawie wszystko mam po córci. Ale taki zestawik do wózka sobie kupie allegro.pl/komplet-minky-do-wozka-kocyk-...zka-i5342875598.html super są :)
A mam takie pytanie piszecie na jakimś jeszcze forum czy tylko tu ?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 10 miesiąc temu #982536 przez Patrizia
patruska91niech te plamienia znikaja i alergia !!! trochę teraz odetcnhiesz skoro tyle tego nie lata ja tez sie ciesze ze u nas polalo pare dni b tez tak pyliło nie wiem co ale na żółto i codziennie musiałam czyscic sofe na balkonie zeby na niej usiąść nie wspomne o oknach ale to maz akurat machnol :D
Kocyki sa przesliczne tez musze kupic :D
A jesli chodzi pytanie to ja tylko tu pisze a Ty patruska?

Ksawerek(*)

9 lata 10 miesiąc temu #982543 przez patruska91
Ja pisze czasami na ebobas ale mało i jeszcze do grupy na Facebooku dołączona jestem ale tam tez zbytnio nie pisze więcej to czytam co innne dziewczyny piszą ... Jakoś nie mam czasu na pisanie ,tam niektóre dziewczyny to cały czas prawie siedzą a ja to tam raz na dzień zaglądam :)

9 lata 10 miesiąc temu #982578 przez iwkaa
ja tez tylko tutaj zagladam tamta cała ciaże tutaj przesiadziałam :)
Patruska nie martw sie u Ciebie napewno tez plamienia w koncku ustopia ale dziwne ze nie wiedza z kąd one są. Byłaś może u innego ginekologa moze warto to z kims innym skonsultować.
Dzieki patrizia jestem dumna z mojej damy zreszta chyba jak kazda mama ze swojego dziecka. A ty pisałaś kiedys że to twoja druga ciąża masz córkę czy syna bo nic nigdy nie piszesz ???

9 lata 10 miesiąc temu #982580 przez Patrizia
iwkaa co do pytania to
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Ksawerek(*)

9 lata 10 miesiąc temu #982586 przez agadzie84

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Byłam dziś z mężem na małym rajdzie po lumpeksach i w efekcie kupiłam sobie 2 pary spodni ciążowych - jeansy i takie białe na lato:) zapłaciłam niecałe 30 zł za obie pary a stan jest niemal idealny i jeszcze jedne są od Esprita :ohmy:
I wygodne!!!

Też nie piszę na żadnym innym forum, ani też nie śledzę innych, natomiast czasem podczytuję na fb "Bekę z mamuś na forach" - niektóre uważam są dodawane niesłusznie, ale z innych naprawdę nie wiadomo czy śmiać się czy płakać :p

Wstawiam ostatnie zdjęcie Małego Żubra, w powiększeniu więc widać dość ładnie:)
Załączniki:

9 lata 10 miesiąc temu #982587 przez Patrizia
agadzie84 juz sie nauczylam z tym zyc jesli mozna tak powiedziec ..... ale przejdzmy do tych optymistycznych spraw :) zdjecie cudo sliczne wyrazne i jaki nosek widac ladny :)

Własnie jak siedziałam w PL to kupilam tylko jedne spodnie ciazowe w sklepie h&m bardzo je chwale sa super ale pozniej znalazlam wlasnie w lumpku oryginalne fajne spodnie ciazowe i dawalam za nie moze gora 20zl wiec naprawde sie oplaca, a co do mamu na fb to fakt jest sie czasem z czego posmiac :P :P :P

Wy tez macie ostatnio skleroze??? boze musze cos wymyslec na obiad bo zapomnialam odmrozic mieska coraz czesciej mam glowe w chmurach i o wszystkim zapominam

Ksawerek(*)

9 lata 10 miesiąc temu #982590 przez agadzie84
Nosek chyba zadarty, po mojej babci ;) a jakie będzie, zobaczymy jak się urodzi;)

Te jedne co kupilam to tez h&m i mega wygodne, teraz mama mi tylko skróci i powoli mogę zacząć nosić;)

U mnie z gotowaniem to dalej nic, ale fakt ze teraz w domu to moja mama nawet mnie nie wpuszcza do kuchni;) bo chce sama :p Fakt, ze mam o wiele lepszy i apetyt i samopoczucie i obawiam się ze wraz z powrotem do Hiszpanii znów wrócą dolegliwości... Nie wiem czy to wszystko nie było na tle psychologicznym, jet to bardzo możliwe. Póki co, cieszę się tym że jestem w domu :)

9 lata 10 miesiąc temu #982604 przez patruska91
agandzie super zdjęcie :) mi dziś mam kupiła leginsy bo już w dwie pary moich spodni może moge się tylko wcisnąć , a waga dalej stoi w miejscu (biodra mi się poszerzyły :D )
Patrizia ja też często o czymś zapominam tak jak ty :)

9 lata 10 miesiąc temu #982677 przez Patrizia
Hej Mamcie :)

Ja juz na nogach jakos spac nie moge ostatnio obudzilo mnie slonko w koncu pare dni deszczu wystarczy musze cos ogarnac mieszkanko i dzisiaj zabieram sie za pierogi tatus moj mi z PL przywiozl ser bialy wiec do dziela :)

Ksawerek(*)

9 lata 10 miesiąc temu #982706 przez iwkaa

Patrizia bardzo mi przykro i przepraszam że zapytałam.... nikt nie wie co ty czujesz
agadzie slodkie to twoje malenstwo moj gin nie umi robic ladnych zdjec zawsze sie spieszy mimo to ze to prywatna wizyta ale ogolnie jest bardzo dobry nie bede go zmieniac ze wzgledu na zdjecia :)
Powiem wam ze tez juz mam problem ze spodniami tylko 2 pary na gumce dzinsow ubiore reszta za ciasna nie chce brzucha meczyc a legginsy kupic teraz jakies fajne to tragedia musze wybrac sie do wiekszego miasta bo w tej mojej miescinie nic nie ma fajnego a spodnie typowo ciazowe tez mam ale to chyba za wczesnie bo maja wysokie pasy jeszcze na nie przyjdzie czas
Jutro ide na wesele i mam problem bo sukienki kie kupowalam a te co mam nie wiem czy sie zmieszcze wszystkie mam u mamy i dopiero dzisiaj wieczorem pojade to przymierze gorzej jak okaze się ze zadna nie bedzie to będą mnie czekac szybkie zakupy z rana
Patrizia pierogi robisz.... ja tez uwielbiam i jade do mamy na pierogi przyznam sie że sama jeszcze nie robiłam :) muszę kiedys spróbować

9 lata 10 miesiąc temu #982718 przez Patrizia
iwkaa to najwyzej bedziesz miala bieganie za sukienka ale trzymam kciuki zebys jednak nie musiala :)
jeszcze nie zaczelam tych pierogow uwielbiam je jesc ale robic juz nie tak bardzo jak robie to kuchnia w mace ja we wlosach ciasto nie wiem taka jakas rozczepana jestem :P teraz troszke sie ogarniam umylam wlosy robie brwii pozniej szybko poodkurzam i tak o 12 30 zaplanowalam robienie pierogow :)

Ksawerek(*)

9 lata 10 miesiąc temu #982756 przez agadzie84
Cześć dziewczyny:)
Patrizia też mam dziś pierogi, z tym że mama robi;)

Rany mamy iść dziś z mężem do moich znajomych a mi tak niedobrze dziś...ale idziemy, bo spotkania sobie nie odmówię, zresztą Juan jutro już wraca do domu, a ja jeszcze zostaję :D

Iwkaa pewnie że bez sensu zmieniać gina, moja tu akurat ma też dobry sprzęt no i małe się dość ładnie ustawiło;) Ale na pęcherz dalej naciska.
Powodzenia z sukienką, obyś nie musiała kupować;)

9 lata 10 miesiąc temu #983161 przez iwkaa
ja juz po weselu troszke po tańczyłam i sukienka dobra byla :)
a co tam u was co tu taka cisza????

9 lata 10 miesiąc temu - 9 lata 10 miesiąc temu #983180 przez Patrizia
iwkaa no to elegancko wszystko sie udalo i sie wybawilas :)

Ja wczoraj z mezem i znajomymi pojechalismy do parku rozrywki Bayern park bardzo fajny duzo dla dzieci atrakcji ja niestety nie moglam wsiasc na ani jedna karuzele ale bylam na to przygotowana a chociaz nie byla jedna na łabędziu sie przejechalam :P :P bylam zdesperowana wiec musialam chociaz je zaliczyc :P :P

No wlasnie gdzie sie dziewczyny podzaly slonko wyszklo i juz nikogo nie ma :) a n i wczoraj poczulam mjego babelka :D :D wiec jestem happy :)

Ksawerek(*)

Reklama

Bestsellery

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia