- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- listopad 2015
listopad 2015
- patruska91
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Mama Zosi
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- iwkaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kocham moją księżniczkę
- Otrzymane podziękowania: 2
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
iwkaa to trzymam kciuki za dziewczynkę skoro celowałaś wiec sie uda ja o tym nie mam zielonego pojęcia
Zgada mnie tez ostatnio dopada ale nie jest jeszcze meczaca wiem ze mleko pomaga i wypijam szklanke lub kakao i jest oki
- agadzie84
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
Jak Wasze samopoczucie?
Strasznie swędzą mnie cycki, i znów zaczęły rosnąć, muszę jak najszybciej zaopatrzyć się w nowe staniki, bo moje już prawie do niczego
A tak ogólnie - mam lenia
Czytam książki, oglądam seriale i w sumie tylko pobieżnie ogarniam w domu.
Jutro się wezmę za większe porządki.
Smarujecie się już czymś na rozstępy?
Przyznam się, że nie kupowałam żadnych specjalnych kremów, tylko codziennie po porannym prysznicu, zanim jeszcze się wytrę, smaruję brzuch, biodra i piersi oliwką, taką zwykłą, dla niemowlaków. I powiem Wam - dawno nie miałam tak gładkiej skóry! A rozstępów póki co (tfu tfu!!) ani śladu:) Więc póki co, nic nie kupuję, skoro najtańsza metoda przynosi efekty;)
Ale słyszałam też że można uniknąć rozstępów smarując się kremem na blizny (ale np. taki Cepan strasznie dla mnie jedzie cebulą) albo olejkiem jojoba.
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja dzis wstałam z bólem pleców no masakra zastanawiam sie czy nie kupic czasem tej poduch rogala duzo dziewczyn chwali
agadzie84 ja poprzednia ciaze smarwałam sie oliwka dla dzieci z Johnsona i na sam koniec wyszedl mi tylko jeden rozstep i to moze mia niecałe 1,5cm teraz smaruje sie czerwonym garnierem bo oliwka mi sie skonczyla i musze tu poszukac w rossmanie jak narazie tez jest dobrze nic nie peka no i ja tez musze sie zaopatrzyc w stanik bo juz mi nie wygodnie, a tak tez mam lenia zaraz biore sie za siebie trzeba wlosy umyc ułożyc moze w koncu zeby wygladac jak kobieta a porzadki tez jutro zaczynam bo w srode przylatuje siostar mojego z naszym chrzesniakiem wiec mieszkanko trzeba ogarnac bo znajac zycie przez 2 tyg ich pobytu nic sie nie zrobi
- agadzie84
- Wylogowany
- rozmowna
Właśnie, ja również zastanawiam się nad rogalem, chyba sobie kupię jak w PL będę, mojego kuzyna żona miała podczas ciąży i mówiła, że rewelacja.
Ale fajnie, gości będziesz miała:)) Mój brat wyjeżdża już w poniedziałek wieczorem ale 4.07 rodzice będą. A potem tylko 2,5 tygodnia i do Polski:) Na miesiąc. A potem jak wrócę to długo nie pojadę - już chyba trochę ciężko będzie z brzuchem a i podróż męcząca. A potem z takim maleńkim Żubrem to ciężko będzie, trzeba odczekać do któregoś miesiąca...
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ciesze sie ze przylatuja a dla malego troche atrakcji mamy w planach legoland, zoo, oceanarium, parki rozrywki i oczywiscie basen jesli bedzie pogoda a nich sie maly wyszaleje tak daleko go mamy
- MlecznaMama
- Wylogowany
- gadatliwa
- PINK FLOYD - LEARNING TO FLY
- Otrzymane podziękowania: 17
- agadzie84
- Wylogowany
- rozmowna
Też mam daleko swoją chrześniaczkę, 15.07 kończy 5 lat, jak będę w sierpniu to z zaległym prezentem małą odwiedzę
I jej brata też, młody ma 8 lat, też w lipcu kończy... super dzieciaki są, jak się kochają to na zabój, jak kłócą to na amen ale jedno za drugim w ogień by skoczyło:)
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
agadzie84 to wpadaj ale nie wiem czy ty znalazlabys woly czas w swoim kalendarzyku u Ciebie tez caly czas ktos jest umowimy sie za rok jak nasze dzieciaki beda na swiecie a matki sie wybawia na karuzelach
- agadzie84
- Wylogowany
- rozmowna
A w parku rozrywki szczyt moich możliwości to słoniki;)
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
agadzie84 to teraz moim szczytem też były łabądki
godzinny spacerek za mna i do domu pod taka górke że aż sie zmeczyłam teraz siedze i wypoczywam kakao wypite i tak kminie co by tu na kolacje hmmmm
- agadzie84
- Wylogowany
- rozmowna
Iwkaa właśnie, odezwij się!
Na kolację jakiś jogurt zjem, jakoś nie mam ochoty na nic bardziej konkretnego.
Ostatnio namiętnie pożeram owoce, głównie brzoskwinie, nektarynki i ufo:)
Ogólnie jakoś tak zaczęło mnie odpychać od fastfoodów, a ciągnąć do warzyw i owoców, to jest na duży plus, bo wcześniej różnie z tym bywało.
A mój mąż robi przepyszne gazpacho. Na upalne dni rewelka, jeśli chcecie to napiszę jak zrobić takie andaluzyjskie:)
- MlecznaMama
- Wylogowany
- gadatliwa
- PINK FLOYD - LEARNING TO FLY
- Otrzymane podziękowania: 17
a na karuzelę też bym się przeszła ale na taką wiecie... starej generacji, jak w przedszkolach kiedyś były, już dawno takiej nie widziałam.
ja tam Wam nie chcę tu SPAMOWAĆ, ale ja chętnie zobaczę ten przepis na gazpacczo Serdeczne pozdrowienia
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mleczna mama moj to caly czas gada ze Eustachy nie wiem czy on mi na złość a ja sie jakos nie sklaniam do tego imienia i tak sie przemarzamy ja mowie ze Leon a on ze Eustachy a znajac zycie bedzie calkiem inne nie mozemy dojsc d porozumienia dla dziewczynki mielismy Zuzka a chlopak hmmm nie wiem