- Otrzymane podziękowania: 71
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE GRUDZIEŃ 2015
MAMUSIE GRUDZIEŃ 2015
- Nefri
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ja dziewczyny mam dola, bo odebrałam wczoraj wynik gbs i niestety mam paciorkowca. W poprzedniej ciąży nie miałam. W środę mam wizytę to się wszystkiego dowiem, wole nie czytać za dużo w necie, bo już mi wpadły jakieś straszne historie w oczy

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- balbina
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1
Trzymaj się Nefri i nie myśl czarno. Nie mogą Ci przyspieszyć tego terminu cc?
Dziewczyny, nie mogę znaleźć żadnego sensownego kombinezonu zimowego dla dzieciątka. Macie już? Jeśli możecie polecić jakiś sklep to będę wdzięczna!
- Mastynka
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 0
Co myślicie o karuzeli do łożeczka z projektorem miałyście takie?Nie są one za tanie i nie wiem czy kupić zwykłą czy dołożyć i kupić taką allegro.pl/cotoons-karuzela-do-lozeczka-...lot-i5645972152.html
- MagdaM
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Współczuję... Aż strach jaki ja będę miała wynik, mam nadzieję, że wszystko dobrze. Trzymam kciuki żeby dobrze było u Ciebie i żebyś była spokojna.
Balbina ja mam po córce jeszcze kombinezon, taki zwykły z placyku

Mastynka karuzelke miałam i kupiłam teraz kolejna z projektorem, ale używane. Nie polecam Fisher price z misiami. Nudne, mało kolorowe i dźwięki mają niespecjalne.
www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.

- Mastynka
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Ja tez czekam na wynik za tydz w środę będę mieć...
Moja koleżanka przy paciorkowcu rodziła sn dwoje dzieci i żadne się nie zaraziło więc trzeba być dobrej myśli,z tego co pamiętam to miała jakieś antybiotyki a po porodzie dzieci miały robione badania.Także spokojnie nie ma się co denerwować na zapas
- Nefri
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mała82
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 6
My doataliśmy dwa kombinezoniki w spadku po kuzynie więc nie kupuję.
Mastynka ja jakoś nie jestem za tymi projektorami przy karuzelach, ale może się sprawdzają. My używaliśmy Fisher Price Rainforest i teraz chyba też taka będzie.
MagdaM te mam coraz większego stresa!!!!!!! A wygaduj się ile chcesz

Zuzu19 no faktycznie spore dzieciaczki, gdzie one tam się chowają w tym Twoim brzuchu?

Nefri ja z Filipem w ciąży miałam paciorkowca i też naczytałam się na necie przed wizytą, ale niepotrzebnie. Dostałam antybiotyk ale nic nie dało i na powtórce badania nadal był paciorkowiec. Ale ot nic groźnego, poprostu trzeba wiedzieć czy się ma czy nie. Ja przy porodzie miałam tego paciorkowca nadal.
Noooo mi już tydzień do terminu został! Zleciało jak nie wiem. Coraz bardziej się boję

- Nefri
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ja karuzele nad łóżeczku mam po Tymku, ale taka najzwyklejsza. Szczerze t w pierwszych tygodniach ona się w ogóle nie przydaje.
Kombinezon też mam po Tymku, kupiłam w mothercare w promocji i przyznam, że jest naprawdę super skrojony, ciepły i ogólnie zajebisty.
- Zuzu19
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Kochanie moje 15.11.12 :)

W tym świątecznym czasie życzę wam lekkich , szybkich porodów, łatwych połogów, przespanych nocy i szybkiej rekonwalescencji , zdrowych , duzych jedząco - spiacych dzieci przez najblizsze miesiace i w miare rodzinnych świąt

W Wwa popadało śniegiem, Maciej się uśmiał , ubrał się szybciej do przedszkola żeby już iść

Jak to jest z tym czopem ?? Hm w pierwszej ciazy to faktycznie był ten czop. taki ślimak

Ale się uśmiałam, wczoraj mąż przywiózł wałówkę od teściowej, sałątka kurczak w galarecie mniam mniam , siegam po miseczke z sałątką a za nia dwie czapeczki niemowlęce

- MagdaM
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Haha Zuzu szalona! Pomyślałam o tym samym, teraz nasz miesiąc - matko jedyna

Mała damy radę! Chyba

U nas wieje. Łeb urywa dosłownie. W piątek ktg, dziś ma przyjechać moje osobiste ktg, ciekawe czy przyjedzie... Jak tak, to będę się i Młoda sprawdzać

Poprzednio czop mi odszedł raz, taki wielki i bezbarwny glut. Teraz większe uplawy, ale kurcze no na moje oko raczej nie czop...
Do terminu om mam dziś 39tc czyli równo tydzień został, do usg 16 dni.
Aaaa i chyba (póki nie podpiszemy to nie uwierzę) mamy mieszkanie w Be...
www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.

- Mastynka
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Też Was tak bolą w nocy kości łonowe?Nie idzie wstać z łóżka z dnia na dzień boli coraz bardziej...
- balbina
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1
No to teraz będzie się działo:)
Ale macie przejścia z tym mieszkaniem Magda! Oby wreszcie to było to:)
Zuzu galante masz te bliźniaki! Brawo, zdrowe będą dorodne bobaski. A jakie imiona bo nie pamiętam czy pisałaś???
Czop mi odszedł chyba tydzień przed porodem. Glut to najlepsze określenie. Brązowawy chyba.
- Zuzu19
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Balbina imiona wybraliśmy Julian i Liliana.
To to co się wydobywa ze mnie jest mega geste i żółto zielone. No a jak wspomniałam w pierwszej ciazy był to ślimak hehe. nie wiem co to ale jest paskudne i zawsze takie rzeczy musza mi sie zaczynać PO wizycie u gina , nigdy przed zawsze po i zyj w niewiedzy
- Nefri
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Mastynka Mnie też tak boli i też ciężko mi przez to z łóżka wstać, ale to już od dawna. Dziwne, bo z Tymkiem tak nie miałam.
U mnie też bardziej obfite upławy, ale czop to to raczej nie jest, mam zresztą taką nadzieję.
Zuzu to Ty będziesz miała chłopaka i dziewczynkę bliźniaki? ale super!!!
- Zuzu19
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Już widzę jak malujemy paznokcie, chodzimy na zakupy, czeszemy sobie włosy, pijemy herbate z filizanek ... Taka tam fantazja mnie poniosła