- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE GRUDZIEŃ 2015
MAMUSIE GRUDZIEŃ 2015
- MagdaM
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

(Nie)dziękuję

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- mała82
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 6

- balbina
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1
A do tej Belgii to podróż samolotem??? Bo ja taki właśnie mam dylemat czy we wrześniu lecieć samolotem, jak myślicie? Wyjazd służbowy, bez problemu mogę zrezygnować i tak się głowię, bo jak nie pojadę to będę się czuła pewnie jak odrobinę przewrażliwiona kwoka, a jak pojadę to stres czy nie robię bąblowi krzywdy. Jak sądzicie?
Dziś mam wizytę!

W tę stronę to pewnie rzadko się pomyłki zdarzają prawda?
Pomysłów na imię męskie zupełny brak. Mąż coś się uparł na Jasia i już tak mówi cały czas o brzuchu... Może ulegnę, ale jeszcze próbuję wymyślać, chociaż w sumie Jan chyba ok. Widziałam że pisałyście jeszcze o Antosiu i Eryczku. Ja to w ogóle w podejmowaniu decyzji jestem cienka....
Mam już synka, który ma 3 lata i 8 miesięcy- widzę, że dokładnie tak jak MagdaM:) Jak Twoja córcia przyjęła radosną nowinę? Czeka, przeżywa czy na razie bez większych emocji?
- mała82
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 6
- MagdaM
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Balbina ja samochodem bo w samolot nie wsiądę

O!

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.

- balbina
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

- Nefri
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 71

MagdaM to znaczy, że Twoja córka jest cudem, a teraz czekasz na drugi i trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze. Nie masz łatwo na pewno, bo jestem rozumiem sama z córką, ale chociaż dobrze, że nie ma 1,5 roku, jak mój synek, bo przy takim małym to ciężko znaleźć czas na odpoczynek. Cukrzycę masz ciążową czy ogólnie?
Właśnie się zastanawiałam, czy to normalne, bo jedyne dolegliwości, jakie mam, to właśnie ból głowy, momentami straszny. Mi pomaga wypicie dużej ilości wody, nie łykam żadnych prochów.
- MagdaM
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Nefri tak sama. Oj dobrze, dobrze bo dużo rozumie, chociaż początki były trudne, bo mamusią musi się dzielić

Cukrzycę mam... ciążową, aczkolwiek teraz rozpoznana wcześniej i może się okazać, że jednak zostanie ze mną do końca, ale to zobaczymy.
Udało mi się przełożyć wizytę na 22 lipca - 2 dni przed urodzinami, więc musi być wsio ok

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.

- paalinkaa
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 3
Balbina witamy w gronie grudniowych mamusi

- balbina
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Ale radocha! I synuś też marzył o siostrze, no i tych różowych rzeczy nakupował, i z imieniem nie będzie problemu:)
A jeśli chodzi o samolot to lekarz trochę się krzywiąc powiedział że we wrześniu jeszcze mogę. Ale pomyślę. Bo lot to jedno, a leciałabym sama więc i waliza i ogólne przemieszczanie się w pośpiechu i hotel i dojazdy. Nie wiem:/
Dziewczyny, Wam też się tak nie chce gotować w tych ciążach?
- MagdaM
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Balbina super!! To gratulacje córci w takim razie

Dzień dobry

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.

- Nefri
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 71

Co do gotowania, to przyznam, że też mi się nie chce. Jest to o tyle dziwne, że normalnie uwielbiamy z mężem gotować a teraz to ja robię jakieś najprostsze dania a i tak nie mam weny, a mąż jak ma czas, to robi coś bardziej wyszukanego, bo tak to bym chyba tylko ziemniaki i makarony jadła. A tu jeszcze trzeba dziecku wymyślać coś, co by było smaczne i zdrowe... no ciężko jest
MagdaM
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- paalinkaa
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 3
Mam tez troche klina bo moja pacjentka jest pacjentka ginekolozki, ktora mnie tez prowadzi i ta nasza wspolna pacjentka pisze mi ze nie jest zadowolona z opieki. Jest w 39 tyg na patologii z podwyzszonymi probami watrobowymi i nasilajacym sie swedzeniem, a to moze wskazywac na cholestaze. I ponoc lekarka w ogole sie nie interesuje jej osoba, sama nie przyjdzie itp. Czekaja na pon i beda indukowac porod...
Nie wiem co o tym myslec ... Czy juz trzas portkami, zmieniac lekarza, nie mam pojecia

- malina219
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 5

Jeśli to jakis problem, ze tu dodaje to usunę

Pozdrawiam Was serdecznie i życzę zdrówka.
- MagdaM
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Paalinkaa a co Ty czujesz?? Bo kierować się opiniami innych, to trochę dziwnie. Wiesz, ja chodziłam kiedyś do lekarza, który miał super opinie. A potraktował mnie tragicznie. Skreślił na dzień dobry. A obecna lekarka ma znowu opinie złe, a dla mnie jest jak mama

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.