- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie czerwiec 2012
Mamusie czerwiec 2012
- Koni
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama"

Na początek to dużo zdrówka i uśmiechu oraz szybkiego zdobywania nowych umiejętności dla naszego pierwszego rocznego dzieciaczka Jasia

Nie mam ostatnio czasu siąść do kompa bo przez ten ząbek bo mały marudny

Dzisiaj nigdzie nie wychodzę bo i tak muszę czekać aż przyjedzie firma założyć roletę w pokoju Kacperka więc biorę się za sprzątnie bo inaczej spędzimy święta w brudnym mieszkaniu!
magda_kielce zdrówka dla Bartusia

Widzę że większość z dziewczyn zaraz się wyprowadza z Polski a mi się marzy tam wrócić ale wiadomo finanse i układanie sobie życia na nowo na to nie pozwalają

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- iwonka_wwa
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
U nas w sumie ok tylko jakoś Michaś w nocy nam się czesto budzi. I wstaje koło 6 czasem nawet przed :/ Ja to padam na pyszczek. A i jeszcze MIchaś nam znów dostał zaparć. Już było tak dobrze a teraz znów masakra, prezy się i prezy a robi tylko malusie bobki

natalia wszystkiego naj naj dla Jasia! Jak się urodzinki udały?
nataleczka nie gniewaj się, pamiętamy o Tobie, jak o każdej z grupy czasem tylko przy tylu postach coś może wypaść z głowy.
joanna
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
magda zdrówka dla Bartusia :*
madeline dzidostwo na pewno Wam cięzko bez mężów, ale szybko zleci. Przy naszych maluszkach ten czas tak zapierdziela że szok.
A i Michaś nauczył się po schodkach wspinać :O Mamy w salonie takie dwa schodki, więc jak szłam do kuchni na chwile czy do łązienki to go zostawiałam w salonie i wychodziłam. A teraz już buszuje po coałym domu i trzeba za nim ganiać

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Koni
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Koni
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Czyli ze wszystkich dzieciaczków tylko Kacper jeszcze się nie bardzo porusza tzn. w miejscu nie siedzi bo kręci się cały czas w kółko ale raczkować do przodu to nie chce stawać też nie bardzo

Biedny Michaś z tymi zaparciami

- magda__kielce
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Joanna mimo ze moj Bartek tez probuje chodzic nawet sie sam juz puszcza i robi kilka krokow to nie chce chodzic trzymajac sie czegos mamy takie autko duze i jakos mu nie podchodza takie pchacze wiec jak masz gdzie sprawdzic u jakies kolezanki to polecam
- dzidostwo
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 1
- Kasiulka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Iwonka ile już ząbków macie! Mi się nie udało jeszcze zrobić Suzi zdjęcia tak żeby było widać ząbki.
dzidostwo termin 22 listopada! Boże jak to pięknie! kolejny dzieciaczek na świecie będzie

- Joanna
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kochamy Cię nad życie:*
magda postanowiłam właśnie kupić Alicji ten pchacz, ponieważ polubiła chodzenie trzymając się budki leżaczka, także może się sprawdzi

iwonka szkoda synka

koni spokojnie, Twój synio też zacznie kombinować

dzidostwo to faktycznie nic się nie dowiedziałaś ;/ składki człowiek płaci, a guzik z tego ma

kasiulka bardzo mi się podoba ten pchacz

- Kasiulka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Ech ta czekolada, mają gest. Ja Ci powiem, że w mojej rodzinie podobne absurdy- Zuzi pradziadkowie odmówili nam przyjazdu na Chrzciny bo katar mieli i SWOJĄ PIERWSZĄ PRAWNUCZKE poznali 3 tygodnie temu dopiero, bo babka dostała wylew i się śmierci boi.Oczywiście z pustymi rękami. Nie wspomnę już o tym że męża dziadkowie Zuzię niemal złotem obsypuja i codziennie dzwonia... Głupio mi przed nim że mam takich idiotów w rodzinie..
- dzidostwo
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 1
ja nie należe do osób które wymagają prezentów, ciesze sie z odwiedzin a prezet to po prostu prezent.. a takie rozpieszczanie dzieci..ehh a co bedzie pozniej gdy beda sie domagac? a ktos powie nie??
Uważam, że liczy się to że się pamięta!
A co np. byście zrobili gdy np. Moja babcia miała 5 dzieci w tym 1 ma swoich- 3 drugie-5 trzecie- 3 czwarte- 2 i piate-3 ?
do tego dochodzi ze juz 5 z wnucząt ma swoje rodziny i po kilkoro dzieci??
to co miałą by zrobić tacy dziadkowie/ pradziadkowie??
czasem coś daje i dawałą, ale ważniejsze jest, że pomaga a przede wszytskim pamięta!
- Joanna
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kochamy Cię nad życie:*
- Koni
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Joanna dziękujemy z życzonka

A co do prezentów to my zająca nie obchodzimy i nigdy się u nas nie dawało prezentów z tej okazji.
- Kasiulka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Koni to się napracowałaś! Przede mną dziś podobne porządki, tylko że nasze mieszkanie to klatka dla szczurów - jedna łazienka, kuchnia, pokój i mini pokoik

- magda__kielce
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
My zaraz jedziemy do lekarza bo malemu nic nie przechodzi i zobaczymy co dalej
- Koni
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Kacperek dzisiaj pierwszy raz nie dostał cyca na dzień dobry

W nocy się nam osiusiał i musiałam go przebrać, martwilam się że jak się obudzi to nie będzie chciał spać ale grzecznie zasnął bez żadnej butli

magda też uważam że wnuki i dzieci powinno się równo traktować. Biedny Bartuś daj znać co u lekarza!
Joanna buziaki dla 9 miesięcznej Ali