- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie czerwiec 2012
Mamusie czerwiec 2012
- dzidostwo
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
no ale się muszę jeszcez pomęczyć oby niedługo
to już kupe czasu.. a mi ledwo tydzień a tu już 5 tygodni
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Koni
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama"
- Otrzymane podziękowania: 0
Ja od jutra 6 dni wolnego Z jednej strony się cieszę ale z drugiej mam tak marne godziny że szkoda gadać prosić o więcej nie mam co bo jeszcze mi dowalą 2h i rozwalą na 4 dni pracy w godzinach w których mi się nie będzie opłacać eh...
Ja wszystko prawie sprzątnęłam tylko kuchnia i łazienka na dole mi zostały.
Dzisiaj naszykuje koszyczek na jutro i chyba babkę upiekę i może obiorę warzywa na sałatkę a jutro ugotuję i pokroje, muszę jutro zrobić sernik i mięsko upiec a pozostałą część jeszcze dziewczyny doniosą bo będą nasi przyjaciele na święta
A i zapomniałam od wczoraj Kacperek raczkuje
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kochamy Cię nad życie:*
mnie z kolei duma rozpiera, bo wczoraj Ala powiedziała "mama" i dzisiaj rano również
zaraz idę piec 2 ciacha, potem mięsko
na 12.00 idziemy do święconki, ale aura za oknem wcale nie motywuje i na pewno nie ma nic wspólnego z Wielkanocą
życzę Wam kochane wszystkiego co nalepsze, dużo zdrówka, radości z dzieciaczków, samych sukcesów i zadowolenia z życia
- Koni
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama"
Joanna dziękujemy
Ja poszłam spać po 1 bo wieczorem pogadalam z mamą bo miala urodziny a po pracy mieliśmy gości więc też nie moglam robic wiec późno zaczęłam robić i tak mi zeszło.
Też już mam koszyczek prawie gotowy Po 11 idziemy świecić. Jak wrócę ze święcenia to muszę upiec mięso i zrobić sernik i sałatkę a później posprzątać kuchnie.
Najlepsze życzenia i wesołej Wielkanocy dla Was i waszych rodzin
- blue01
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Natalka,ur.23.05.2012,2980 g,50 cm
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Madeline
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje skarby dwa :*
- Otrzymane podziękowania: 13
Wszystkim Waszym rodzinom i maluszkom zycze Wesolych Swiat
Joanna gratulujemy 2 zabka
- iwonka_wwa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ogółem troche podczytuje ale nie miałam kiedy sie odezwać. Michas cos nam sie przestawil i budzi sie w nocy co godzine. Pierwsze 2-3 razy poloze go (bo od razu staje w lozeczku) chwile pokwili ale usypia, a potem juz nie chce spqc, musze go wziac do cyca i juz nie moge odlozyc go bo sie budzi i ryk. I ja i maz padamy, nie wiem co sie fzieje, bo Michas jak mial 3 miesiace to juz cala noc nam przesypial, nie liczac jakichs zabkow czy cos. Wiecie czemu tak nagle sie tak mogl przestawic?
Ehhh....dopiero po sniadaniu, a ja juz objedzona ze pekam w szwach :/
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ale mamy wiosnę, co nie? za oknem sypie śnieg w zasadzie u nas zrobiła się zamieć, także siedzimy w domu
święta u rodziców spędziliśmy dobrze, znowu dostaliśmy pełno jedzenia
Ala uzbierała preznetów, dostała ubranka, grający fortepian, telewizorek z ruchomym
ekranem, pierwszą laleczką- małego noworodka, mięciutkiego, który woła "mama", chrapie, śmieje się itd. a od nas dostała ten pchacz-wózek
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Madeline
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje skarby dwa :*
- Otrzymane podziękowania: 13
Jak tam po swietach?
Ja objedzona i najedzona... Ciezko mi bylo w te swieta, bo bez meza... Ale nic to, musze dac rade.
Olus kombinuje wstawac jak tylko moze i gdzie tylko moze Agencik moj maly W lozeczku juz wstawanie to dla niego zadna przeszkoda, nawet w nocy jak sie obudzi to za chwile wstaje i wola, w lozeczku rowniez sobie chodzi naokolo i od jednej szczebelki do drugiej, oczywiscie tej szerszej
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Kasiulka
- Wylogowany
- gadatliwa
Wybaczcie że się nie odzywałam ale latamy między domem teściów a domem moich rodziców
Madeline gratuluję ząbka!
Joanna bardzo mi przykro że z tym stażem tak wyszło co za ludzie... Gratulujemy kolejnego ząbka
dzidostwo dacie radę! najważniejsze że nie jesteś sama , masz córcię także zajęć Ci na pewno nie brakuje musicie przetrzymać. Jak się czujesz? Kiedy masz teraz wizytę u lekarza?
Koni gratulacje !
- blue01
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Natalka,ur.23.05.2012,2980 g,50 cm
- iwonka_wwa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Joanna
.
Milego dzionka Wam zycze!
- Natalia^^
- Wylogowany
- rozmowna
od czego zacząć, może od tego że takich świat jeszcze nie miałam:-( wszyscy mieliśmy jelitówkę, Ja Łukasz Jaś. Nic nie pisałam bo zwyczajnie nie miałam siły. ahh mówia jak nie urok to sraczka Ale już dzis jest lepiej choć nadal rozwolnienie mamy.Plus że nie przytyłam w swięta:-)
U dietetyczki byłam ale narazie nic ciekawego nie było, jestem trochę niezadowolona. Kazała mi założyć dzienniczek i zapisywać co jem. Powiedziała tez że nie rozpisze mi diety, ze sama musze decydować co bede jadała. Dzis mam jej wysłać ten dzienniczek. Ale w sumie to niewiele jadłam przez te dni umówiłam się na wizytę 10.04. zobaczymy co mi powie dalej. Jak bede dalej niezadowolona pójdę do innej.
Joanna jaka masakra, wspólczuję. A Alunia to zdolna dziewczynka
- dzidostwo
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
Święta, święta i po świętach..!
Amelia włąśnie sobie drzemie, 2 razy dziennie od 1-2 godzinek..
a wstałyśmy dziś po 9 teraz sobie siedze, wstawiłam pranie, zaraz sobie powiesze, mam trochę prasowania Amelkowego i trzeba się za nie wziąć
dziś może znajoma przyjdzie na kawkę to sobie posiedzimy z dziewuszkami i na spacerek można dziś wyjść bo nawet słoneczko świeci
co do samopoczucia.. to z początku słabo mi się często robiło i spać mi się chciało, a teraz od dwóch dni jest mi lepiej.. nie mam aż takiej ochoty na sen ale skolei jak nie zjem czegoś to czuje jak bym miała wymiotować;/
Amelka mówi "tata" i "mama" chociaż woli bardziej wołać "tatę" niż "mamę" ale dziś robi postępy bo często dziś mnie już wołąła cwaniaczek, a jak rozmawia z tatą na skype to chce wejść w tego laptopa do taty a nie może
Mąż dostał pracę na stałe, w tym ygodniu jedzie się zrejestrować, i po mału szuka mieszkania, ale w między czasie złoży jeszcze aplikację do hausingu bo być może dostanie mieszkanie socjalne..
ale mi się tęskni..
idę coś zjeść, bo niby po śniadaniu ale czuję mały głód :