- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie czerwiec 2012
Mamusie czerwiec 2012
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kochamy Cię nad życie:*
ja od jutra znowu wskakuję na stepper, może szybciej zrzucę kilogramy ale tym razem będę chodzić rano, ponoć lepsze efekty
ja właśnie nastawiłam pralkę, gotuję rosołek dla Ali i walczę z nią bo bawi się ze mną zamiast spać nawołuje mnie, a potem próbuje uciekać i uderza głową o łóżeczko
jak tylko zaśnie wskoczę pod prysznic, ciepła kąpiel mmmm
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
miłego wieczorku
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Natalia^^
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
Ja już nogami przebieram, mam nadzieję że cos warty jest ten sprzęt. a już wogóle to nie moge sie doczekac ciepłych dni bo marzy mi się rower z Jasiem w krzesełku;-)
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
jakie pustki, nie ma co czytać
dziewczyny gdzie się podziewacie?
Ala po śniadanku, od rana robi "kosi kosi' i wstaje w kojcu
pogoda dzisiaj dopisuje, słoneczko świeci po południu pojedziemy sobie n=do galerii, gdzie jest pełno sklepów mąż nadal szuka butów na wiosnę i może ja coś dla siebie wypatrząc, a co mam nadzieję, że w koncu uda nam się usiąść na jakąś kawkę w trójeczkę
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
buziaki
- Natalia^^
- Wylogowany
- rozmowna
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
przyrządzam różne, fajne posiłki, że nawet mąż mi trochę schudł a nie powienien
jest bardzo szczupły, więc muszę go lepiej karmić
a jak u Ciebie, radzisz sobie z codziennym jadłspisem, kombinuejsz?
my właśnie z kościoła wróciliśmy, zaraz wezmę się za obiad..a głowa mi pęka
- Natalia^^
- Wylogowany
- rozmowna
Nie jem słodyczy, piję wodę i gorzką zieloną herbatę. Nie jem słodyczy. na sniadanie bakalie z mlekiem 0,5 % na obiad coś lekkiego warzywa z duszonym miesem, na podwieczorek kisiel lniany z owocami a z kolacją to różnie bo czasem już nie mam ochoty ale czasem brokuły z odrobina masełka. No i teraz czekam aż złożą mi orbitrek i bede ćwiczyć.
Kochana pochwal się zdjęciem ja jestem bardzo ciekawa. No chyba że chcesz jeszcze poczekać z chwaleniem sie efektami
piękną mamy pogodę, Jasiu śpi z otwarym bakonem. Ahh może to w koncu wiosna???
- Kasiulka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 0
Ja się mało odzywam bo mąż chory na całego i musimy kombinować żeby nie zaraził małej.
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
natalia życzę Ci dużo wytrwałości i dziel się z nami swoimi sukcesami, to bardzo motywuje przy okazji zrobię jakąś fotkę, aczkolwiek w pełni pochwalę się jak schudnę jeszcze z 7-8 kilogramów
ale najbezpieczniej byłoby schudnąć z 10 kilogramów jeszcze, wtedy miałabym zapas 2-3 kilogramów na ew. przytycie
ojj tak, wiosna już jest na pewno, tylko musi na dobre zagościć
- dzidostwo
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
Amelka próbuje wstawać, tzn usilnie próbuje.. nie odpuszcza sobie.. i kto wie być może będzie nie bawem chodzić, humork m, bawić się bardzo chęnie bawi..
Na spacerku dziś byłyśmy, cudo pogoda, kuzyn Męża dziś nas odwiedziła żeby się nam nie nudziło..
a tak to dzień mija za dniem, w tygodnu jakoś leci ale te weendy są straszne..
Kasiulka dużo dużo zdrówka :*
Natalia podziwiam Cię tą chęć i zawziętośc :* trzymam kciuki
- Natalia^^
- Wylogowany
- rozmowna
począwszy od tego że Jaś spał całą noc tz do 7.00 dostał mleko i spalismy prawie do 11,00
później obiadek pranie i Jaś spał 2,5 h no szok:-), kolejno pojechalismy do mamy i byliśmy na 3 spacerkach. wróciliśmy Jaś zasnął już o 8.00 jak do tej pory jeszcze nie płakał na smoka wiec nie zapeszając może się poprawi bo nie wiem czy mówiłam ale mamy 3 ząbek. śmiesznie bo wyszła lewa dwójka u góry a jedynek ani widu ani słychu
Joanna dzidostwo dziękuję za wsparcie to jest jednak potrzebne
- Koni
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama"
Ja nie pisałam bo po prostu nie mam siły To przygotowywanie świąt dało mi w kość
kasiulka, iwonka ja was podziwiam za to spanie dzieci przy piersi. Ja jak karmilam Kacpra to starałam się go odkładać do łóżeczka bo bałam się że go zgniote w nocy albo że mi spadnie z łóżka dlatego uczyłam go zasypiac samemu i tu złotym środkiem okazała się podusia bo Kacper się do niej w nocy przytula i sobie ją cyca
kasiulka jak odstawianie Zuzi? Nam mija 2 tygodnie bez cyca
Zdrowia dla męża.
Joanna gratulacje! Czekamy na foto! A u mnie niestety 1,5kg więcej ale nie wiem czy przez święta czy przez zbliżający się okres.
Natalia gratuluje samozaparcia! Niecierpliwie czekam na efekty! Ile teraz wazysz i ile chcesz?
dzidostwo super że Amelka już zaczyna biegać Kacper biega ale na czworaka a wstawać mu się nie chce
Uciekam spać bo jutro do pracy
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja dopiero co usiadłam rano szybkie zakupki, a potem wpadła do mnie znajoma z córeczkę, pogadałyśmy sobie
Alicja ma drzemkę, a ja w tym czasie umyłam łazienkę, wytarłam kurze w mieszkanku
natalia pięknie pospaliście my w sumie też nie narzekamy,bo wstałyśmy o 9.00
dzidostwo gratulacje dla Amelki nasza Alicja wstaje od 3 dni zarówno w kojcu jak
i w łóżeczku
koni
Kochane macie już takie 'normalne' butki dla dzieciaczków? mam na mysli oczywiście profilaktyczne obuwie...jeszcze do niedawna zakładałam Ali na zmianę z takimi pluszowymi papciami różne butki kupowane przez internet, ale ostatnio nic nie pasuje moja Niunia ma wysokie podbicie i koniec...zastanwiam się nad kupnem tych profilaktycznych butków, bo takie papcie już nie pasują na wiosnę mimo wszystko mam takie balerinki z ozodobną kokardką, ale one nadają się do zakładania do wózka, a jak zacznie chodzić musi mieć potrządne buty
zaraz wrzucę jakieś zdjęcie, ale powinnam zrzucić jeszszcze drugie tyle
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dzidostwo
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- rybka19834
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Dosyc długo mnie nie było z powodu braku czasu naprawdę...u nas dzis piekna pogoda 22 stopnie a jutro 25!!!!masakra.mateo wstanie i idzie y obowiązkowo do parku...wspolczuje wam z ta pogoda w pl:/
Joanna az biorę głęboki oddech normalnie bo schudlas jak cholera!!!!!!!!!! Naprawdę widać będziesz top model na wakacje 3 mam kciuki za dalsza wytrwałość kochana:) co do bucikow to zamierzam kupić cos lepszego.u nas jest taki sklep ze mierzą stopke dla dziecka i dopasowuja butki,nie są tanie ale koleżanka mi mówiła ze są super miękkie ze podeszła tak samo takze napewno kupię takie...
Koni
Dzis mam lenia nie robię obiadu nawet ogarnęłam tylko chalupke troche i to wszystko:)
Jak u was z jedzeniem ????u mnie Mateo nie chce jesc zup moich i sloiczkow tak samo...jedynie co to serki kaszka i mleko a w międzyczasie chrupki kukurydziane :/ juz nie wiem co tu mu dawac:/ ok dziewczynki lecę sie szykować .