BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwiec 2012

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #613528 przez Joanna
natalia trzymam kciuki, zobaczysz za niedługo będą efekty :) nawet ważyć się nie musisz, po prostu spodnie będę Ci wisieć na tyłku :lol: :woohoo:
ja od jutra znowu wskakuję na stepper, może szybciej zrzucę kilogramy :silly: ale tym razem będę chodzić rano, ponoć lepsze efekty :blush: :blink:

ja właśnie nastawiłam pralkę, gotuję rosołek dla Ali i walczę z nią bo bawi się ze mną zamiast spać :woohoo: nawołuje mnie, a potem próbuje uciekać i uderza głową o łóżeczko :laugh:
jak tylko zaśnie wskoczę pod prysznic, ciepła kąpiel mmmm :blush:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

miłego wieczorku

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #613678 przez Natalia^^
Joanna no też pomysł :) za nic bym nie poszła.

Ja już nogami przebieram, mam nadzieję że cos warty jest ten sprzęt. :laugh: a już wogóle to nie moge sie doczekac ciepłych dni bo marzy mi się rower z Jasiem w krzesełku;-)

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #613811 przez Joanna
witam się jako pierwsza :lol:

jakie pustki, nie ma co czytać :woohoo:
dziewczyny gdzie się podziewacie? :blush:

Ala po śniadanku, od rana robi "kosi kosi' i wstaje w kojcu :kiss:

pogoda dzisiaj dopisuje, słoneczko świeci :side: po południu pojedziemy sobie n=do galerii, gdzie jest pełno sklepów :blink: mąż nadal szuka butów na wiosnę i może ja coś dla siebie wypatrząc, a co :silly: mam nadzieję, że w koncu uda nam się usiąść na jakąś kawkę w trójeczkę :laugh:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

buziaki

11 lata 9 miesiąc temu #614538 przez Natalia^^
O jacie Joanna!!! to wielki sukces:-) oby tak dalej!!
A ile to już czasu jak zmieniłaś odzywianie??

11 lata 9 miesiąc temu #614902 przez Joanna
natalia przez 3 miesiące zrzuciłam 9,5 kilograma dokładnie :blink:
przyrządzam różne, fajne posiłki, że nawet mąż mi trochę schudł a nie powienien :blush:
jest bardzo szczupły, więc muszę go lepiej karmić :lol:

a jak u Ciebie, radzisz sobie z codziennym jadłspisem, kombinuejsz? :)

my właśnie z kościoła wróciliśmy, zaraz wezmę się za obiad..a głowa mi pęka :angry: :(

11 lata 9 miesiąc temu #614934 przez Natalia^^
Joanna, z moją dieta teraz jakoś sobie teraz radzę, no zaparłam się. musze schudnąć dla siebie. tylko że przede mną długa droga. Ale teraz postanowiłam schudnąc 10 kg i sie nagrodzić a mianowicie zrobię sobie permanentne kreski na powiece. zrobiłąm sobie też zdjęcia przed odchudzaniem i co 10kg bedę powtarzac. Mam nadzieję że wytrwam. \

Nie jem słodyczy, piję wodę i gorzką zieloną herbatę. Nie jem słodyczy. na sniadanie bakalie z mlekiem 0,5 % na obiad coś lekkiego warzywa z duszonym miesem, na podwieczorek kisiel lniany z owocami a z kolacją to różnie bo czasem już nie mam ochoty ale czasem brokuły z odrobina masełka. No i teraz czekam aż złożą mi orbitrek i bede ćwiczyć.

Kochana pochwal się zdjęciem ja jestem bardzo ciekawa. No chyba że chcesz jeszcze poczekać z chwaleniem sie efektami :)

piękną mamy pogodę, Jasiu śpi z otwarym bakonem. Ahh może to w koncu wiosna???

11 lata 9 miesiąc temu #614999 przez Kasiulka
Dziewczyny chwalcie się koniecznie jak wyglądacie! Trzymam kciuki za Wasze postanowienia!

Ja się mało odzywam bo mąż chory na całego i musimy kombinować żeby nie zaraził małej.

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #615143 przez Joanna
kasiulka dużo zdrówka życzę dla Twojej rodzinki :kiss:

natalia życzę Ci dużo wytrwałości i dziel się z nami swoimi sukcesami, to bardzo motywuje :) przy okazji zrobię jakąś fotkę, aczkolwiek w pełni pochwalę się jak schudnę jeszcze z 7-8 kilogramów :woohoo:
ale najbezpieczniej byłoby schudnąć z 10 kilogramów jeszcze, wtedy miałabym zapas 2-3 kilogramów na ew. przytycie :laugh:

ojj tak, wiosna już jest na pewno, tylko musi na dobre zagościć :)

11 lata 9 miesiąc temu #615330 przez dzidostwo
Hej, czytam was, ale jakoś nie mam natchnienia żeby coś pisac, nie wiem czemu tak jakoś po prostu.. :)

Amelka próbuje wstawać, tzn usilnie próbuje.. nie odpuszcza sobie.. i kto wie być może będzie nie bawem chodzić, humork m, bawić się bardzo chęnie bawi..

Na spacerku dziś byłyśmy, cudo pogoda, kuzyn Męża dziś nas odwiedziła żeby się nam nie nudziło..

a tak to dzień mija za dniem, w tygodnu jakoś leci ale te weendy są straszne..

Kasiulka dużo dużo zdrówka :*

Natalia podziwiam Cię tą chęć i zawziętośc :* trzymam kciuki :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=42640

11 lata 9 miesiąc temu #615480 przez Natalia^^
Ale mieliśmy piękną niedzielę

począwszy od tego że Jaś spał całą noc tz do 7.00 dostał mleko i spalismy prawie do 11,00 :cheer: :cheer:
później obiadek pranie i Jaś spał 2,5 h no szok:-), kolejno pojechalismy do mamy i byliśmy na 3 spacerkach. wróciliśmy Jaś zasnął już o 8.00 jak do tej pory jeszcze nie płakał na smoka wiec nie zapeszając może się poprawi bo nie wiem czy mówiłam ale mamy 3 ząbek. śmiesznie bo wyszła lewa dwójka u góry a jedynek ani widu ani słychu :lol:

Joanna dzidostwo dziękuję za wsparcie to jest jednak potrzebne :kiss:

11 lata 9 miesiąc temu #615487 przez Koni
Cześć dziewczyny ;)

Ja nie pisałam bo po prostu nie mam siły :dry: To przygotowywanie świąt dało mi w kość :angry:

kasiulka, iwonka ja was podziwiam za to spanie dzieci przy piersi. Ja jak karmilam Kacpra to starałam się go odkładać do łóżeczka bo bałam się że go zgniote w nocy albo że mi spadnie z łóżka dlatego uczyłam go zasypiac samemu i tu złotym środkiem okazała się podusia bo Kacper się do niej w nocy przytula i sobie ją cyca :)

kasiulka jak odstawianie Zuzi? Nam mija 2 tygodnie bez cyca :D
Zdrowia dla męża.

Joanna gratulacje! Czekamy na foto! A u mnie niestety 1,5kg więcej ale nie wiem czy przez święta czy przez zbliżający się okres.

Natalia gratuluje samozaparcia! Niecierpliwie czekam na efekty! Ile teraz wazysz i ile chcesz?

dzidostwo super że Amelka już zaczyna biegać ;) Kacper biega ale na czworaka :P a wstawać mu się nie chce :)

Uciekam spać bo jutro do pracy :dry:

11 lata 8 miesiąc temu #615889 przez Joanna
witam mamusie :)

ja dopiero co usiadłam :) rano szybkie zakupki, a potem wpadła do mnie znajoma z córeczkę, pogadałyśmy sobie :)
Alicja ma drzemkę, a ja w tym czasie umyłam łazienkę, wytarłam kurze w mieszkanku :blink:

natalia pięknie pospaliście :) my w sumie też nie narzekamy,bo wstałyśmy o 9.00 :side:

dzidostwo gratulacje dla Amelki :) nasza Alicja wstaje od 3 dni zarówno w kojcu jak
i w łóżeczku :)

koni

Kochane macie już takie 'normalne' butki dla dzieciaczków? mam na mysli oczywiście profilaktyczne obuwie...jeszcze do niedawna zakładałam Ali na zmianę z takimi pluszowymi papciami różne butki kupowane przez internet, ale ostatnio nic nie pasuje :S moja Niunia ma wysokie podbicie i koniec...zastanwiam się nad kupnem tych profilaktycznych butków, bo takie papcie już nie pasują na wiosnę mimo wszystko :blink: mam takie balerinki z ozodobną kokardką, ale one nadają się do zakładania do wózka, a jak zacznie chodzić musi mieć potrządne buty :silly:

zaraz wrzucę jakieś zdjęcie, ale powinnam zrzucić jeszszcze drugie tyle :blush:

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #615902 przez Joanna

Załączniki:

11 lata 8 miesiąc temu #616027 przez dzidostwo
Joanna moja Amelka ma takie chapetki po domu wiazane nad kostką z twardą podeszwą, i takie pełne, ma adidaski i takie niby sandałki ale takie pełne na rzep tez na kostce, i wtym chodZI juz od dłuższego czasu, bo jak chodzi po domku na nózkach czy jak jestesmy na spacerku a w ogole prosciej juz jej sie wstaje w bucikach i w ogóle, syper wygladasz..

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=42640

11 lata 8 miesiąc temu #616147 przez rybka19834
Hej kochane!!!
Dosyc długo mnie nie było z powodu braku czasu naprawdę...u nas dzis piekna pogoda 22 stopnie a jutro 25!!!!masakra.mateo wstanie i idzie y obowiązkowo do parku...wspolczuje wam z ta pogoda w pl:/

Joanna az biorę głęboki oddech normalnie bo schudlas jak cholera!!!!!!!!!! Naprawdę widać:) będziesz top model na wakacje ;) 3 mam kciuki za dalsza wytrwałość kochana:) co do bucikow to zamierzam kupić cos lepszego.u nas jest taki sklep ze mierzą stopke dla dziecka i dopasowuja butki,nie są tanie ale koleżanka mi mówiła ze są super miękkie ze podeszła tak samo takze napewno kupię takie...

Koni

Dzis mam lenia nie robię obiadu nawet ogarnęłam tylko chalupke troche i to wszystko:)
Jak u was z jedzeniem ????u mnie Mateo nie chce jesc zup moich i sloiczkow tak samo...jedynie co to serki kaszka i mleko a w międzyczasie chrupki kukurydziane :/ juz nie wiem co tu mu dawac:/ ok dziewczynki lecę sie szykować .

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka