- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie czerwiec 2012
Mamusie czerwiec 2012
- Natalia^^
- Wylogowany
- rozmowna
Ja właśnie łapię oddech po ćwiczeniach. 10 min i zadyszka:-) no ale dzisiaj z aktywności fizycznej mam 25 min na rowerku i pół godzinny spacer Jestem z siebie dumna bo kiedyś nic bym nie robiła
Joanna a jaką masz prędkość ?? Bo może ja za szybko ćwicze?? ja mam średnio 21km/h
Blue to jest taki fajny czas kiedy dzieci robią sie takie mądre.
My dziś wychodzimy z domu żeby złamać trochę rutynę. Teściowa przychodzi do Jasia.
A teraz mykam się szykować
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- dzidostwo
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- blue01
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Natalka,ur.23.05.2012,2980 g,50 cm
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kochamy Cię nad życie:*
natalia trudno mi powiedzieć, nie rozpracowałam jeszcze licznika, wiem tylko jak ustawić czas, ale to też jeszcze nie to
pochwal się gdzie byliście
ja w końcu w łóżeczku, aktywny dzień dzisiaj był u lekarza wszystko w porządku, mam przyjść za rok na cytologię
w ogóle ugotowałam dzisiaj dla Ali na obiad tzw' drugie danie, ale coś jej nie podeszło i zwymiotowała wczoraj też, masakra normalnie...ledwo co wyprałam leżaczek i dzisiaj znowu, echh to moje dziecko
cieszę się, bo w sobotę przywiozą nam nową lodówkę
a jutro będzie akcja rozmrażania starej, bo inaczej nie zabiorą
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
allegro.pl/spiworek-do-wozka-kocyk-polar...lna-i3162879923.html
- rybka19834
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Ja od wczoraj mam jakieś zle śni jestem jakas taka bezsilna i wogole:/ najchętniej to bym sie odseperowala od swiata na conajmniej jedna dobę:/ chyba te przesilenie wiosenne tak na mnie działa :/ my wczoraj byliśmy na pobraniu krwi,ale moja pediatra jest taka zarabista i delikatna ze Mateo nawet nie poczuł kiedy go ukula jutro będę wyniki...poza tym wazy 20 funtów to jest chyba około 10 kg,kawał chłopa hehe .aha i lekarz powiedziała mi ze mam dawac mu wszystko juz do jedzenia...oczywiście z umiarem i nie dosłownie wszystko...ale mówiła ze zupę ze śmietana moze jesc bez obaw...więc dzis zaszalalam i Mateo zjadł rosół z kuleczkami:) kupiłam mu paczka i ze środka zjadł wszystko,taki ala jogurcik truskawkowy pitny i wlalam do kubeczka niekapka to ze smakiem wypił,jadł tez dzis ziemniaczki z kotletem z kurczaka oczywiście rozdziobanym:) a jutro na śniadanie planuje mu zrobic jajko na maśle i chlebek do tego...on juz nie chce mi jesc sloiczkow kaszel itd a skoro to chętnie wcina i nic mu sie nie dzieje to czemu nie
Koni taka rozlaka napewno dobrze wam zrobi moze jak wrócisz z pl to będzie dobrze;) kiedys wstawilas zdjecie pchacza- my mamy identyko i Mateuszek po całym domu zasuwa tym:) a kacperek??????
Kasiunia biedna zuzia u nas to krew pobierała cieniutka igielka z raczej - z dłoni.
Joanna fajny ten spiworek tez myślałam zamówić taki z bawełny na lato ale jest za drogi do mojego wózka i narazie sie wstrzymuje...ja to wymyśliłam teraz ze będę robic mateuszkowi zupke i wrzucać do tego kuleczki takie mielone z piersi z kurczaka...
Madeline daj znaka jak wrócisz:)
Dzidostwo OMG az mi ciary przeszły fajnie gratuluje jeszcze raz...oby wakacje zlecialy to juz z górki będzie
Blue i Natalia 3 mam kciuki za was;)
Aaaaa zapomnialabym mamy 2 zabki na dole widać je normalnie ale nie wybily sie jeszcze od góry...ok uciekam sie myć i spać.jutro i sobota do pracy :/ ale sie nie chce szok normalnie:(buziaki
- Koni
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama"
Ja się właśnie do pracy szykuje, miałam mieć wolne ale zapytali czy przyjdę więc się zgodziłam a dodatkowa kasa się przyda
Wczoraj mnie tak głowa bolala że 2 paracetamole nie pomogły i 2 kawy
Kacperek dał mi wczoraj poprasować swoje pranie i grzecznie siedział w foteliku i obserwował
dzidostwo gratuluje i śliczna fasolka albo fasolek
rybka to Mati już duży chłop i gratuluje ząbków
Zazdroszczę wam samozaparcia do ćwiczeń! Ja jak schudne jeszcze z 5kg to może też się wezmę za tą Chodakowską bo na razie to muszę schudnąć a waga stoi jak zaczarowana.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Uciekam buziaki
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
my już po śniadanku, ja zaraz wskoczę na orbitrek
Alicja póki co bawi sie w kojcu, potem mam prasowanie i chciałabym wyprać dywan - naniosę pianę, bo pomimo, że wietrzył się przez dobę na balkonie dalej czuć Ali wymiociny, wybaczcie za dobitność słowa
na dwór nie idziemy dzisiaj, zbiera się na deszcz może jutro pójdziemy, jak pogoda pozwoli
u nas prawdziwa wiosna, słoneczna zaczyna się od poniedziałku, yupi
aczkolwiek dzisiaj mamy już 8 stopni
koni skąd ja to znam, jak do mnie dzwonili z pracy i prosili abym przyszła doatkowo, to szłam, zawsze więcej pieniędzy dla nas
Kochana, trzeba być zawziętym w tych ćwiczeniach...ja sobie ubzdurałam, że latem będę paradować w ładnym kostiumie nadm morzem, na basenie i w trójkę będziemy się kąpać
to moje marzenie tak naprawdę
rybka to super, że Mateuszek ma ząbki, gratulacje pięknie zjada Ci, wbrew pozorom mamy już duże dzieciaczki, także mogą powoli próbować różnych rzeczy
za 2 tygodnie Alutka kończy 10 m-cy i wtedy można wprowadzać jogurty naturalne, serki, twarożki, kefiry itd. Ja sama jem takie produkty, więc Ala też będzie dostawać
dzięki, też mi się podoba ten śpiworek, przynajmniej nie będzie się zsuwał tak jak kocyk, a poza tym warto czymś wyłożyć wózek, bo zaraz byłby brudny, szczególnie jak nasz w jasnym kolorze
później do Was zajrzę ^^
- blue01
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Natalka,ur.23.05.2012,2980 g,50 cm
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kasiulka
- Wylogowany
- gadatliwa
dzidostwo jak to wspaniale zobaczyć usg bobaska! jak sobie radzisz kochana? jak sytuacja z teściami?
rybka my już też Zuzi podajemy wiele normalnych rzeczy - na śniadanie zjada plasterek, czasem więcej, szynki z indyka, oststnio podaliśmy jej nawet truskawkę, wszystko było dobrze jak się nic złego nie dzieje to można próbować gratulujemy ząbków!
Ja zapomniałam Wam napisać o tych wynikach krwi i usg. Na USG wszystko dobrze, badania krwi w porządku, mamy jedynie mały niedobór żelaza i dajemy teraz Zuzi syrop Ferrum. Za miesiąc kontrola krwi i wagi. Pani od usg zdziwiona była że na skierowaniu napisane "brak spodziewanego rozwoju fizycznego-niska masa". Według niej i nas zresztą też Zuzia to okaz zdrowia i wszystko ok, no ale lepiej już czasami przebadać dla pewności.
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
my leciemy za niedługo na spacerek, wiosna chyba już dziś zawitała nad morze
potem lodówkę przywiozą, super
miłego dnia mamcie
- Madeline
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje skarby dwa :*
- Otrzymane podziękowania: 13
Aktualnie czekam na meza az wroci z pracy. Ale jestem szczesliwa. Kurcze... Dawno tak sie nie stesknilam za mężem hehe wczoraj wieczorkiem bylismy na kręgach, było super. Pierwszy raz od urodzenia malego mamy czas tylko dla siebie. Matko, ale mi tego brakowało. Mam też to bardzo dużo pomoglo i bardzo do siebie sie zblizylismy Ciesze sie, ze tu przyjechałam.
Z drugiej natomiast strony strasznie tesknie za moim Olusiem... Pierwszy raz zostawilam na noc samego i w ogole na tak dlugo. Samego w "" bo jest z moja mama, ale mimo wszystko. Na szczescie je normalnie, w miare sypia ok choć budzi sie w nocy. Czuje, ze mnie nie ma. Ehh ale juz w poniedzialek wracam, we wtorek i w srode ide do pracy. W nocy jak przyjade wezme go do siebie do łóżka.
Jesli wszystko dobrze pojdzie to w lipcu tutaj wrócimy, w sensie ja z synusiem
Przepraszam, ze Wam nie odpisze, ale za duzo mam do nadrobienia, jak wroce to przeczytam.
Zapamiętałam z ostatniej strony zdjecie dzidzi Dzidostwo. Gratuluje slonce :*:*
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
też mi brakuje tego czasu wolnego, spędzonego sam na sam, ale po prostu nie mam z kim zostawić ALicji a przynajmniej osobom, którym mogłabym podrzucić Alę nie bardzo ufam
także wszędzie razem, aczkolwiek ostatnio jak wybyliśmy na godzinke, a Ala mogła zostać z naszą sąsiadeczką to odsapnęliśmy, bez kitu
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :)
- Otrzymane podziękowania: 143
Kasiulka Specjalizację robię z pielęgniarstwa neonatologicznego. Zaczęłam jak jeszcze w ciąży nie byłam, potem nie wiedziałam czy dam radę, ale jakoś się udało i wszystkie zjazdy i praktyki już za nami, jeszcze tylko najgorsze - egzamin państwowy jesienią.
Jak Wam dzień mija, Mamusie?