BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwiec 2012

11 lata 8 miesiąc temu #618569 przez Koni
Cześć :)

Ja nie wyspana bo poszłam spać po północy a Kacper obudził się o 7 rano dostał butle i już było po spaniu bo zaraz zrobił kupkę :dry: A jak już widziałam że chce spać to nie dał się uspać tylko płakał więc podniosłam się z łóżka i dałam sobie spokój a teraz sobie drzemie.

Jak wstanie i zje obiad to zbieram się z nim na miasto.

Kasiulka a na co Zuzia miała wyniki? Ile teraz malutka waży?
My mieliśmy z rączki pobierane raz jak byliśmy w szpitalu do badań na alergie na mleko i Kacper się wił i płakał przeraźliwie a w PL pobierali nam z żyłki i nawet nie zauważył.

Nati.olsztyn ale Was się te choróbska trzymają najpierw ospa a teraz zapalenie płuc :( Zdrówka dla Was :*

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

dzidostwo daj znać jak po wizycie :) A rodzinka już zaakceptowała fakt że będzie drugi brzdąc?

iwonka to się w końcu wyspałaś :)

blue koniecznie pochwal się efektami nowej figury :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #618596 przez blue01
:laugh: heheh,pochwale sie ale za jakis miesiac

11 lata 8 miesiąc temu #619006 przez Kasiulka
blue Przez równe dwa miesiące ćwiczyłam codziennie, teraz już co drugi dzień, bo mąż wrócił na siłownię, więc raz ja ćwiczę, a raz on :)

koni Zuzia takie ogólne badanie krwi, waży 8500 czyli dla naszej pediatry za mało... WYniki odbierzemy dopiero jutro razem z USG, bo dziś już nie zdążyliśmy, było otwarte tylko do 14:30 ,a ja miałam uczelnię :dry:

iwonka
u nas sytuacja dokładnie ta sama wczoraj- wierciła się kręciła, ale nie dałam jej piersi i i tak zasnęła. Ale wciskała się żeby się przytulić do mnie chociaż. :)

Joanna oj ja znam tą marudność... Ale czego siędziecku nie wybacza :blush:

11 lata 8 miesiąc temu #619009 przez blue01
ja to mam kiepska forme,na razie udaje mi sie przetrwac pierwsze 20 min:)

11 lata 8 miesiąc temu #619015 przez Natalia^^
Koni to nie tak że potrafie go nazwać swoim chłopakiem tylko jest mi czesto głupio i wstyd że nie mogę powiedzieć mąż. Wielkorotnie była taka sytuacja że ktoś nazwał mnie jego żoną a on musiał sprostować "to nie jest moja żona" ahhh

11 lata 8 miesiąc temu #619132 przez Kasiulka
blue U mnie też tak było przez pierwszych kilka dni. NIe poddawaj się, a szybko zobaczysz efekty :)

Natalia rozumiem o co Ci chodzi... kurcze ciężka to sprawa.

11 lata 8 miesiąc temu #619418 przez dzidostwo
Hej dziewczyny !!

ZAbieram się za pisanie tego posta, i zabrać się nie mogę..

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

No to jutro wizyta u lekarza.. :) jedziemy już koło 12, bo z moją mamą bo też musi do lekarza do UP, a ja odebrać paszport i na 17 do lekarza, także czeka nas długi dzień, mam nadzieję, że niuniaczek nie będzie taki marudny i że nie będzie padać, bo dziś było fajniutko, ciepło słonko co jakiś czas świeciło no ale niestety padało co jakiś czas.. a mam nadzieję że jutro nie bęzie.. :) oby..

a z tego co zdążyłam przeczytać pytałyście o Madeline z tego co widziałam na fb to jutro bo jutro czwartek leci do męża.. i nie wiem czy to w ten czy nie.. ale chyba dlatego nie ma czasu.. w każdym razie tak mąż napisał w komentarzach do jej statusu :)

brzuch mnie tak dziwnie ciągnie.. a w ogle dziś wstałam tak gwałtownie od stołu, to tak mnie w brzuchu jakby skurcz złapał, że przez 2 minuty nie mogłam się ruszyć..

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=42640

11 lata 8 miesiąc temu #619432 przez Joanna
kasiulka Zuzia dobrze waży przecież, ciekawe czemu waga nie podoba się lekarzowi :unsure:

koni, natalia

natalia jak tam forma, podoba Ci się chodzenie na sprzęcie? ja jestem bardzo zadowolona, naprawdę :) dzisiaj ćwiczyłam rano 10 minut i wieczorkiem 20 minut ;)

11 lata 8 miesiąc temu #619438 przez Madeline
Hej kochane.

Bardzo, bardzo, bardzo przepraszam, że do was nie zaglądałam, ale nie miałam kompletnie czasu. Wybaczcie mi :)

Kochane ja jutro jadę do męża na weekend, wracam w poniedziałek :) Mały zostaje z moimi rodzicami, bo nie ma paszportu.

Uciekam spac, bo rano o 5:30 wyjazd.

Buziaki

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #619591 przez Koni
Cześć dziewczynki :)

Wybyłam dzisiaj z Kacperkiem na długi spacer a potem gadałam z koleżanką na skypie więc nie miałam czasu :)

Kacperek aż się rwał do komputera jak widział moją koleżankę i nawet zabawkami się nie chciał bawić cwaniak mały :)

Kasiulka mój Kacper w zeszłym tygodniu ważył 8610g więc ja nie widzę problemu :ohmy:

Joanna obyś miała rację :kiss:

Natalia teraz rozumiem o co Ci chodziło ale wierz mi czasem w takiej sytuacji w jakiej jesteśmy lepiej nie mieć tego papierka...

Madeline udanego weekendu! Będzie się działo oj będzie :lol:

dzidostwo ty uważaj na siebie bo przy dźwiganiu malutkiej to też jest obciążenie dla brzuszka!

Buziaki i dobranoc :kiss: Jutro rano do pracy :S

11 lata 8 miesiąc temu #619839 przez Joanna
Witam się jako pierwsza :lol:

dzisiaj pogoda do niczego, jutro ma padać :dry: aż nic się nie chce, brakuje mi dzisiaj energii :blush:

zaraz wskoczę na orbitrek, pochodze chociaż 10-15 minut :blink:
mąż jedzie zmienić opony na letnie, a jak wróci uciekamy na 14.00 do ginekologa

koni

dzidostwo daj znać co u lekarza :)

madeline szczęśliwej podróży :kiss:

11 lata 8 miesiąc temu #619897 przez Natalia^^
Dzien dobry,

Joanna ja tez mam dzis lenia. Ja ćwicze sobie wiezorami jak Jaś zasypia. Ale wzoraj byłam z koleżanka na spacerze po lesie trochę biegu trochę szybkiego spaceru pod górki było cięzko bo brak kondycji ale potem miałam satysfakcję. A na rowerku wytrzymałam 10 minut. A jak Twoje uda to znoszą?? Bo ja jak schodzę to mam wrażenie że mam jak z waty :laugh:

Koni ja jestem zdania że bedzie co ma być i uważam że szczęśliwa mama to szczęśliwe dziecko. Fajnie że jedziecie do Polski. :)

Dzidostwo dbaj o siebie :)

Madeline super że jedziesz do męża, napewno się stęskniliście :kiss:

11 lata 8 miesiąc temu #619989 przez Joanna
natalia spacery też robią swoje, ale ja nie lubię spacerować przy takiej nijakiej pogodzie jak dziś :blush: :silly:
ja nie mam żadnych zakwasów, jak schodzę to jestem trochę zmęczona, ale to wszystko :)
może już się 'wprawiłam' chodząc na stepperze ;) spokojnie, Ty również nabierzesz kondycji :)

lecę przygotować wstępnie obiad i prasować Alicji ubranka :side:

11 lata 8 miesiąc temu #620081 przez blue01
czesc:)ja codziennie teraz cwicze skalpel,dzis juz bylo o niebo lepiej choc troszke obolala:)nie zamierzam sie poddac:))

11 lata 8 miesiąc temu #620089 przez blue01
heh,Natalka w dziwnej kolejnosci osiaga rozne umiejetnosci,od dwoch dni zaczela mi pelzac,wczesniej tego nie robila,powoli uczy sie uzywac nog w pozycji na brzuchu,moze to kolejny krok do raczkowania?w lozeczku bez problemu staje i trzyma jedna reka:)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka