- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie czerwiec 2012
Mamusie czerwiec 2012
- Koni
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama"
Ja nie wyspana bo poszłam spać po północy a Kacper obudził się o 7 rano dostał butle i już było po spaniu bo zaraz zrobił kupkę A jak już widziałam że chce spać to nie dał się uspać tylko płakał więc podniosłam się z łóżka i dałam sobie spokój a teraz sobie drzemie.
Jak wstanie i zje obiad to zbieram się z nim na miasto.
Kasiulka a na co Zuzia miała wyniki? Ile teraz malutka waży?
My mieliśmy z rączki pobierane raz jak byliśmy w szpitalu do badań na alergie na mleko i Kacper się wił i płakał przeraźliwie a w PL pobierali nam z żyłki i nawet nie zauważył.
Nati.olsztyn ale Was się te choróbska trzymają najpierw ospa a teraz zapalenie płuc Zdrówka dla Was :*
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
dzidostwo daj znać jak po wizycie A rodzinka już zaakceptowała fakt że będzie drugi brzdąc?
iwonka to się w końcu wyspałaś
blue koniecznie pochwal się efektami nowej figury
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- blue01
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Natalka,ur.23.05.2012,2980 g,50 cm
- Otrzymane podziękowania: 1
- Kasiulka
- Wylogowany
- gadatliwa
koni Zuzia takie ogólne badanie krwi, waży 8500 czyli dla naszej pediatry za mało... WYniki odbierzemy dopiero jutro razem z USG, bo dziś już nie zdążyliśmy, było otwarte tylko do 14:30 ,a ja miałam uczelnię
iwonka u nas sytuacja dokładnie ta sama wczoraj- wierciła się kręciła, ale nie dałam jej piersi i i tak zasnęła. Ale wciskała się żeby się przytulić do mnie chociaż.
Joanna oj ja znam tą marudność... Ale czego siędziecku nie wybacza
- blue01
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Natalia^^
- Wylogowany
- rozmowna
- Kasiulka
- Wylogowany
- gadatliwa
Natalia rozumiem o co Ci chodzi... kurcze ciężka to sprawa.
- dzidostwo
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
ZAbieram się za pisanie tego posta, i zabrać się nie mogę..
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
No to jutro wizyta u lekarza.. jedziemy już koło 12, bo z moją mamą bo też musi do lekarza do UP, a ja odebrać paszport i na 17 do lekarza, także czeka nas długi dzień, mam nadzieję, że niuniaczek nie będzie taki marudny i że nie będzie padać, bo dziś było fajniutko, ciepło słonko co jakiś czas świeciło no ale niestety padało co jakiś czas.. a mam nadzieję że jutro nie bęzie.. oby..
a z tego co zdążyłam przeczytać pytałyście o Madeline z tego co widziałam na fb to jutro bo jutro czwartek leci do męża.. i nie wiem czy to w ten czy nie.. ale chyba dlatego nie ma czasu.. w każdym razie tak mąż napisał w komentarzach do jej statusu
brzuch mnie tak dziwnie ciągnie.. a w ogle dziś wstałam tak gwałtownie od stołu, to tak mnie w brzuchu jakby skurcz złapał, że przez 2 minuty nie mogłam się ruszyć..
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kochamy Cię nad życie:*
koni, natalia
natalia jak tam forma, podoba Ci się chodzenie na sprzęcie? ja jestem bardzo zadowolona, naprawdę dzisiaj ćwiczyłam rano 10 minut i wieczorkiem 20 minut
- Madeline
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje skarby dwa :*
- Otrzymane podziękowania: 13
Bardzo, bardzo, bardzo przepraszam, że do was nie zaglądałam, ale nie miałam kompletnie czasu. Wybaczcie mi
Kochane ja jutro jadę do męża na weekend, wracam w poniedziałek Mały zostaje z moimi rodzicami, bo nie ma paszportu.
Uciekam spac, bo rano o 5:30 wyjazd.
Buziaki
- Koni
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama"
Wybyłam dzisiaj z Kacperkiem na długi spacer a potem gadałam z koleżanką na skypie więc nie miałam czasu
Kacperek aż się rwał do komputera jak widział moją koleżankę i nawet zabawkami się nie chciał bawić cwaniak mały
Kasiulka mój Kacper w zeszłym tygodniu ważył 8610g więc ja nie widzę problemu
Joanna obyś miała rację
Natalia teraz rozumiem o co Ci chodziło ale wierz mi czasem w takiej sytuacji w jakiej jesteśmy lepiej nie mieć tego papierka...
Madeline udanego weekendu! Będzie się działo oj będzie
dzidostwo ty uważaj na siebie bo przy dźwiganiu malutkiej to też jest obciążenie dla brzuszka!
Buziaki i dobranoc Jutro rano do pracy
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dzisiaj pogoda do niczego, jutro ma padać aż nic się nie chce, brakuje mi dzisiaj energii
zaraz wskoczę na orbitrek, pochodze chociaż 10-15 minut
mąż jedzie zmienić opony na letnie, a jak wróci uciekamy na 14.00 do ginekologa
koni
dzidostwo daj znać co u lekarza
madeline szczęśliwej podróży
- Natalia^^
- Wylogowany
- rozmowna
Joanna ja tez mam dzis lenia. Ja ćwicze sobie wiezorami jak Jaś zasypia. Ale wzoraj byłam z koleżanka na spacerze po lesie trochę biegu trochę szybkiego spaceru pod górki było cięzko bo brak kondycji ale potem miałam satysfakcję. A na rowerku wytrzymałam 10 minut. A jak Twoje uda to znoszą?? Bo ja jak schodzę to mam wrażenie że mam jak z waty
Koni ja jestem zdania że bedzie co ma być i uważam że szczęśliwa mama to szczęśliwe dziecko. Fajnie że jedziecie do Polski.
Dzidostwo dbaj o siebie
Madeline super że jedziesz do męża, napewno się stęskniliście
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja nie mam żadnych zakwasów, jak schodzę to jestem trochę zmęczona, ale to wszystko
może już się 'wprawiłam' chodząc na stepperze spokojnie, Ty również nabierzesz kondycji
lecę przygotować wstępnie obiad i prasować Alicji ubranka
- blue01
- Wylogowany
- budujemy zdania
- blue01
- Wylogowany
- budujemy zdania