BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwiec 2012

11 lata 8 miesiąc temu #616163 przez Kasiulka
Koni u nas postępów w karmieniu piersią nie ma 2-3 razy karmię Zuzię w ciągu dnia + noc przy piersi. Marzę żeby się wyspać, ale ten radosny ludzik wszystko mi rekompensuje :kiss:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Natalia to Jaś faktycznie musi śmiesznie wyglądać :) On to jest jednak rozkoszny chłopak :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Joanna jesteś super sexy laska tylko się nie poddawaj! Osiągniesz swój cel szybciej niż myślisz! Jestem pod ogromnym wrażeniem!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #616473 przez iwonka_wwa
Joanna super wyglądasz! 9,5kg w 3 miesiące to naprawdę bardzo dobry wynik. Ja zrzuciłam póki co 3kg, ale tylko dlatego że nie jjem kolacji, bo słodyczy nie udało mi się wyeliminować :/
Co do butków to my mamy takie z Bartka skórzane za kostkę, my nosimy bo musimy, ale jestem z nich bardzo zadowolona. Michaś na nie nie narzeka, nie wygląda żeby mu przeszkadzały, co więcej jak ma je na nóżkach to lepiej się trzyma podłoża jak stoi :)

koni a na jakiej podusi śpi Kacperek? Na takiej cieniutkiej czy jakiejś grubszej już?

natalia 3mamy kciuki za diete :)

rybka zazdroszczę pogody!

U nas Michaś w końcu zaczyna częściej raczkować (wcześniej już potrafił, ale nie bardzo mu się chciało), ale i tak woli pełzać :) Czołga się jak żołnierz na poligonie, a przy tym tak stuka tymi bucikami, że przynajmniej wiem gdzie jest..hehe

11 lata 8 miesiąc temu #616475 przez Koni
Cześć dziewczynki :)

Kacperek już śpi :) Ostatnio wstaje mi ok 9 rano! Normalnie chyba mu służy spanie w swoim pokoiku :)

Joanna bosko wyglądasz! Mi jeszcze wiele brakuje do takiej figury a przynajmniej z 5kg żeby choć troszkę podobnie do Ciebie wyglądać ale damy radę :)

Co do butków to my mamy z Clarksa ale na razie Kacperek nie ma w planach stawania więc jeszcze nie zakładamy :)

Kasiulka to dużo się jeszcze karmicie ale na pewno w końcu się odstawicie :)

rybka zazdroszczę lata!

11 lata 8 miesiąc temu #616490 przez Koni
Iwonka to jest taka cienka podusia od kompletu który mamy do spania :) Kacperek w nocy się przytula do niej o dosłownie ją cyca ale widzę że to mu dużo daje bo już nie raz by mi się bez niej obudził a tak sobie rączką w nocy do buźki przysuwa ale śpimy całą noc bez pobudki :)

Gratuluje 3 kg :)

Kacper też jak raczkuje to podłoga się trzęsie :lol:

11 lata 8 miesiąc temu #616499 przez Natalia^^
Hmm..

Joanna EKSTRA to mnie zmotywowało do większej pracy;-)

11 lata 8 miesiąc temu #616505 przez Natalia^^
a tak poza tym to chciałam się pochwalić 3 kg na minusie i tym że orbitrek przyjechał. ale kondycja beznadziejna 5 min i zdycham:-) ale czy to możliwe żeby przez 5 minut spalić 200 kalorii??

koni ty pytałaś ilę waże w momencie kiedy byłam u dietetyczki było 105 kg a wzrost 173:( No ale nie da się ukryć że ostatni czas zażerałam słodyczami w ilościach tonowych :ohmy:

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #616511 przez Joanna
dziękuję Wam za miłe słowa, naprawdę od razu wiara w człowieku się podbudowuje :kiss: :kiss:
od jutra trochę przycisnę, bo do wakacji dużo nie zostało, a chciałabym ubrać strój kąpielowy i iść nad morze, czy też na basen, to moje marzenie :) lubię się pluskać, ale zawsze wstydziłam się siebie B) :( a zabawa w wodzie z Alą i mężem to super sprawa byłaby:)

koni pokaż się, bo na pewno przesadzasz! dawaj fotkę

rybka masz wspaniałą pogodę, tylko pozazdrościć :woohoo: Kochana nie martw się, dzicieczki tak czasem mają...u mnie Alicja długo nie przepadała za kaszkami, teraz wcina aż się jej uszy trzęsą :laugh: ostatnio były gorsze dni, bo nie za bardzo chciała jeść obiadki nawet te słoiczkowe :S ale wszystko wróciło do normy, ostatnio wcina obiadki zrobione przeze mnie, a dzisiaj nie zdążyłam i dałam jej słoiczkowy to jadła z mniejszym apetytem :silly:
bardzo jej zasmakował rosołek z kluseczkami, także jutro ugotuję :) poza tym nam z meżem też smakuje :lol: kiedyś pediatra mi powiedział, że karmić tym co aktualnie dziecko chce jeść i tyle aż mu się odwidzi
także Ala wcina kaszki, jogurciki, obiady, szyneczkę, płatki owsiane,ryż, makaron, świeże jabłuszko, truskawki, maliny, a pałki kukurydziane pochłania itp świetnie sobie radzi, pięknie gryzie :)
iwonka 3 kilograny to super wynik przy Twojej figurce, ponieważ jesteś i tak bardzo szczupła :)

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #616516 przez Natalia^^
Już wiem to nie było 200 cal tylko 20 nie zauważyłam przecinka :blush: Ominęłam kilka postów nie wiem jak to się stao chyba jak pisałam coś nadrukowałyście:-)

Iwonka to ekstra 3 kg wiem jak to cieszy :laugh:

11 lata 8 miesiąc temu #616523 przez Joanna
natalia gratuluję, idziesz powoli do przodu i tak trzymać :)
ja chodziłam na stepperze to w 20 minut wychodzi jakoś 150 kcl z tego co pamiętam :woohoo:
muszę w końcu na niego wskoczyć, ale jakoś nie mam siły :side:

11 lata 8 miesiąc temu #616543 przez Koni
Joanna nie mam żadnego zdjęcia a teraz nie mam siły robić :( No ale jeszcze fajnie nie wyglądam jakby mi tak 5kg ubyło to już będzie super no ale muszę jeszcze nad tym popracować.

Natalia poproszę o twoją fotkę w całości bo ja nie mogę uwierzyć że ty tyle ważysz! To jest po prostu nie możliwe! Gratuluje 3kg i trzymam kciuki za dalsze sukcesy.

11 lata 8 miesiąc temu #616559 przez Joanna
koni

natalia ten orbitrek to super sprawa! czytam własnie i ludzie bardzo polecają tego typu sprzęt. Na stepperze chodzi się tak sobie, bo nie ma co zrobić z rękami, z kolei na rowerku ręce ma się sztwyno, a ja lubię być cała w ruchu, kiedyś miałam okazję spróbować :)
nagabuję mężna na kupno, hihi :lol:

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #616561 przez Natalia^^
Koni to moje foto specjalnie dla ciebie tylko z mokrą plamą na brzuchu :blush:

Joanna tylko jak już kupić to pożadny my zapłaciliśmy 1000 zł ale koło magnetyczne jest cięzkie ma albo 16 albo 18 kg. A i ważne żeby to był orbitrek magnetyczny a nie mechaniczny bo te mechaniczne hałasują. ten nasz jest bardzo cichutki.
Załączniki:

11 lata 8 miesiąc temu #616578 przez Koni

Natalia na zdjęciu trochę widać ale i tak nie 105kg :) A na innych zdjęciach wyglądasz rewelacyjnie więc nigdy bym nie powiedziała że aż tyle ważysz no ale głowa do góry zgubimy te kilogramy :)

11 lata 8 miesiąc temu #616739 przez Kasiulka
iwonka jak będziemy kupować buciki dla Zuziaka to też na pewno z Bartka, dużo pozytywnych komentarzy o nich czytałam :)

rybka u nas Zuzia wcale nie chce jeść kaszki, zupki je słabiutko, ale za to przez cały dzień po troszku coś jej tam podtykam. Cały dzień się kręci wkoło jedzenia Zuzi...

Dziewczyny wspieram Was wszystkie w dietach i ćwiczeniach :) Mi już jakiś czas temu stuknęły dwa miesiące z Ewą Chodakowską i muszę powiedzieć że mój brzuch (ta paskudna skóra) jest bez porównania lepszy. Dlatego się nie poddam i będę jeszcze ćwiczyć :)

11 lata 8 miesiąc temu #616799 przez Natalia^^
Kasiulka to super, jak bedziesz już dostatecznie zadowolona z efektów chwal się koniecznie:-)

U nas nocka w miarę, Jaś obudził się raz i wstał o 7.00. Ale za to od 9.00 znowu śpi więc troche posprzatałam i poćwiczyłam. No kondycja u mnie na poziomie zero :dry:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka