BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwiec 2012

12 lata 8 miesiąc temu #346876 przez nataleczka_92
a moj pepek nie wyszedl do konca,jest taki wypukly na rowno z brzuszkiem;)
Koni pieknie wygladasz:) i od ostatniego zdjecia brzusio urósł:)

magda__kielce co do pakowania torby to tak jak mowi Kasiulka musisz sie dowiedziec w szpitalu,bo jak ja rodzilam pierwszy raz to ubranka dla maluszka i kosmetyki sa w szpitalu,potrzebne sa tylko pampersy i chusteczki nawilzone. a dla siebie to bralam wszystko tzn. koszule,kapcie, podpaski po porodzie itd.

ja wizyte mam 26.04. ciekawa jestem tez ile maluszek juz wazy. a badania na HBS tez dostalam.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 8 miesiąc temu #346877 przez magda__kielce
Kasiulka a to poprostu musze udac sie do szpitala i zapytac?????jakos tak mi dziwnie czy moj lekarz powinnien wiedziec co i jak????? bo akurat niemam nikogo kto rodzil w tym szpitalu w niedawnym czasie

12 lata 8 miesiąc temu #346886 przez Kasiulka
Magda Kielce- dokładnie tak :) przyszliśmy z mężem dowiedzieć się co i jak, oprowadzili nas i uspokoili :) warto zrobić sobie taką wycieczkę :)
Koni-super wyglądasz :) też się postaram w najbliższym czasie zrobić zdjęcie brzuszka :)
Nataleczka 92-ja mam wizytę jutro a każda minuta mi się dłuży :) już się nie mogę doczekać :)

12 lata 8 miesiąc temu #346891 przez mamusia-85
Cześć!!!
Koni my spodziewamy się córeczki - Marty, w jednym poscie napisalam o tym...A co do suwaczka to robie co jakiś czas i znika mi...Moze tym razem sie uda ;)
Kasiulka dzięki bardzo za pocieszenie już się tak nie denerwuje, gdzieś tam wyczytalam, że ten wynik co mam ja to nie jest jeszcze cukrzyca, a nietolerancja glukozy i w razie czego bede miec powtorke testu i najwyzej jakas diete do konca ciazy takze oby bylo dobrze :blink:
Miłego dnia dziewczeta :)
Buziaki :kiss:

12 lata 8 miesiąc temu #346940 przez magda__kielce
No to czeka nas wycieczka :) a jak wasze przygotowania,bo moje jeszcze w proszku :( ale jescze chwilka i wezme sie do roboty,chyba jednak musze isc na zwolnienie i skoncentrowac swoje sily na przygotowaniach :) A ktoras z was jeszcze pracuje???

12 lata 8 miesiąc temu #346954 przez Madeline
Dziewczynki, wczoraj myślałam, że zwariuję :( Nie mogłam usnąć :( Otworzyłam okno, bo było mi tak gorąco i gdyby nie to, to chyba bym nie zasnęła w ogóle. Męczyłam się chyba ze dwie godziny :( I oczywiście w nocy co chwila się budziłam :(

Mój maluszek póki co spokojny :)

12 lata 8 miesiąc temu #346969 przez sister.anna
Madeline witaj w klubie nieprzytomnych ! :dry: U mnie to juz 2 dzien trwa, zdecydowanie za goraco mimo ze 18st w sypialni, za jasno, a to poduszka gniecie, a to wlasne tetno slysze, a to sie dusze, a to brzuch ciazy, od 2:30-4 nie moglam dzis oka zmruzyc. A potem jeszcze moj maz zaczal chrapac i dostal z lokcia bo komus sie musialo oberwac :lol:

Madga_kielce ja ciagle jeszcze pracuje, nie to zebym jeszcze liczyla ale zostalo mi 16 dni pracujach, do 11/05. Tyle ze ja w biurze siedze a nie chodze jak Ty czy Koni.

Koni brzusio bardzo zgrabne, postaram sie swoje wstawic w weekend. Ostatnio ogladalam zdjecia z 17 i chyba 25tyg i wydawalo mi sie wtedy ze jest wielki, ale teraz to urosl w sile dopiero :laugh:

12 lata 8 miesiąc temu #346977 przez magda__kielce
Niestety ja tez mam takie same problemy jesli chodzi o spanko a jak juz sie uloze to zaraz musze siku albo cos innego mnie denerwuje :(
sister.anna ja dokladnie tak samo planowalam ale juz sama niewiem czy do11.05 wytrzymam niby to niedlugo ale ostatnio jakos gorzej znosze zmeczenie

12 lata 8 miesiąc temu #346979 przez nati.olsztyn
Za mną też koszmarna nocka... niby coś tam spałam, ale budziłam się co chwile i nie mogłam miejsca znaleźć...okropność...fuuuj

Miłego dnia, Mamusie!:)

12 lata 8 miesiąc temu #347026 przez asia886
hey:-)
mam takie pytanie czy wasze ciąże teraz były planowane? Bo moja nie:-) ale bardzo się ciesze że jestem:-) moi rodzice pierwszy raz zostaną dziadkami:-) i my z mężem zbliżyliśmy się uczuciowo jeszcze bardziej do siebie :-)

12 lata 8 miesiąc temu #347042 przez nati.olsztyn
asia886 u nas był plan i celowanie w chłopca;)

12 lata 8 miesiąc temu #347044 przez sister.anna
U nas byla pewna swiadomosc ze to sie moze zdarzyc, ale zeby 2-3 dni po slubie??? :lol:

Znajomi czekaja po rok, niektorzy nawet trzy lata wiec stwierdzilismy ze zaczniemy probowac, a jak sie zdarzy to bedzie super. Nawet kupilam testy owulacyjne zeby sie lepiej poznac ze soba i... oddalam nie nieuzyte kolezance :)

12 lata 8 miesiąc temu #347048 przez nataleczka_92
asia886 moja ciaza byla planowana.
ja jestem na zwolnieniu od 8tyg ciazy dlatego ze pracuje w sklepie,dodam ze w markecie gdzie trzeba wszystko nosic itd.
tak wogole to chcialam sie pochwalic,ze moj mezus zrobil naszej corci prezent i kupil jej psa Westa;) jest caly bielusienki gtakze gdy pada deszcz na dworzu to roboty przy nim ale jest kochaniutki :P

12 lata 8 miesiąc temu #347050 przez nati.olsztyn
Mi dziś od rana co chwila całe nogi drętwieją...tak jakby zaczyna się w pachwinach i idzie w dół... Macie tak czasem?

12 lata 8 miesiąc temu #347072 przez nati.olsztyn
A teraz jeszcze ból głowy się dołączył, że aż mi słabo jak wstaje i co jakiś czas ból w dole brzucha i pleców jak przed okresem...Co za koszmarny dzień:( Mam nadzieję, że u Was lepiej...

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka