- Otrzymane podziękowania: 13
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie czerwiec 2012
Mamusie czerwiec 2012
- Madeline
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje skarby dwa :*
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :)
- Otrzymane podziękowania: 143
A powiedzcie, Kochane, jak tam Wasze przygotowania na przyjście maleństwa, pakowanie torby itp.? Ja dziś zaczęłam odkładać rzeczy które potem zapakuję do torby jak już będę mieć wszystko...
- Kasiulka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 0
okazało się ,że mam hemoroidy (ale nie takie na zewnątrz) i to one musiały mi pęknąć przy kucaniu, wysiłku, albo samoistnie.
Wybaczcie, że tak bezpośrednio to napisałam
- Hea
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Wiktorek- mój słodki cukiereczek;*
Dziewczyny lepiej z tym twardnieniem brzucha to spytajcie swojego gin bo u mnie powiedział że to groźne i przepisał mi leki i kazał leżeć...może u was to nic złego ale lepiej dmuchać na zimne i się spytać przy najbliższej wizycie
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gumis24
- Wylogowany
- rozmowna
- www.costa-brava-blog.blogspot.com.es
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gumis24
- Wylogowany
- rozmowna
- www.costa-brava-blog.blogspot.com.es
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Koni
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama"
Kasiulka gdzie wyczytałaś że może czop odchodzić na kilka tygodni przed? Ja słyszałam że na 2 tygodnie wcześniej odchodzi ale może się mylę?
Co do hemoroidów to na pewno nie to bo nic mnie tam nie boli a śluz się pojawił na papierze po podcieraniu, na wkładce nic nie miałam i w tym śluzie dość gęstym były takie delikatne żyłki nawet nie można tego nazwać krwią ale śluz miał kolor brunatny, potem już nic się nie działo wkładka czysta, śluz też a mały się rusza więc sama nie wiem Z tego stresu brzuch mi troszkę twardniał ale potem już przeszło (przepraszam za bezpośredni opis).
Mam nadzieje że to jednak nie czop a jakaś żyłka pękła z przemęczenia. Postanowiłam że teraz będę się więcej oszczędzać bo ta przeprowadzka dała mi nieźle w kość
Dzisiaj wyprałam 3 prania małego i poprasowałam zostało mi jeszcze jedno pranie na okres 0-3 miesięcy i reszta już takich większych które też muszę poprać bo na razie leżą i gracą łóżeczko a potem jeszcze wypiorę pościel małemu Siostra ma mi jeszcze wysłać paczkę z rzeczami po jej małym, kupimy wanienkę i nianię i już wszystko będzie
Może jutro kupię sobie piżamę do szpitala żeby mieć już na zaś i powoli zacznę pakować torbę.
gumis24 mi też czasami mały tak uwiera że nie mogę kroku zrobić i brzuch twardnieje. Pytałam o to położnej w szpitalu jak byłam w 28tc i stwierdziła że są to skurcze przepowiadające braxtona-hicksa i że to całkiem normalne bo organizm przygotowuje się do porodu, a to że mały ci czasami napiera to pewnie nie ma już miejsca bo mój czuje jak czasami główką uderza tam w dole a jak się przesunie to mi potrafi tak żołądek zmiażdżyć że mnie mdłości biorą
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- magda__kielce
- Wylogowany
- budujemy zdania
ale moj lekarz tez twierdz ze jest ok w poniedzialek mam wizyte to tez zamierzam dopytac bo mnie to martwilo , mam rowniez taki dziwny bol plecow podejrzewam ze to skurcze ale krzyzowe, i jak ktoras z dziwczyn pisala tez mnie boli jak na okres ale niejest to ciahly bol boli 10 min i przestaje
Za to ja dzis prawie wogole nie spalam maly troche dokuczal ale to nie on niedal mi spac tylko bol zeba i niewiem czy juz czekac do porodu czy isc to zrobic nienawidze leczyc zebow bez znieczulenia, niewiecie moze czy jest jakies dla ciezarnych??????????
- asia886
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Lenka 12.06.2012r kochamy cię:-*
- Kasiulka
- Wylogowany
- gadatliwa
Ja Zuzię też mam tak nisko czasami, że doszło do tego że jak idę siku to patrzę czy ona aby nie wystaje-wiem że to niedorzeczne Wszyscy mi mówią że mam bardzo nisko brzuch i zaczynam się martwić czy aby Zuzia nie chcę zrobić nam niespodzianki... Ile ja bym dała żeby to był już 37 tydzień.
asia886 też się nad tym zastanawiam.