BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwiec 2012

12 lata 8 miesiąc temu #350650 przez nati.olsztyn
Mój Synuś jak na swoje możliwości to jest dziś dość delikatny...pewnie daje mi odsapnąć po wczorajszych harcach:)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #350654 przez Joanna
nati.olsztyn u mnie ostatnio codziennie Ala jest bardzo aktywna, oczywiście nie non stop, ale z tego co zauważyłam to lubi wiercić się rano i w ciągu dnia, nawet jak ruszam się to potrafi nieźle kopnąć :)

12 lata 8 miesiąc temu #350655 przez magda__kielce
Moj synus tez dzis dosc ruchliwy ale w zasadzie takkki jest codzinnie

12 lata 8 miesiąc temu #350656 przez Joanna
magda_kielce powoli przyzwyczajam się do tych silniejszych ruchów, jeszcze niedawno były takie dni,kiedy malutka była mniej aktywna, a innego dnia bardziej :)

12 lata 8 miesiąc temu #350658 przez asia886
MY WÓZEK MAMY WYBRANY TAK JAK PODAŁAM WCZESNIEJ ALE BOJĘ SIĘ GO ZAMÓWIĆ TERAZ JAKOŚ BOJĘ SIĘ O MOJE MALEŃSTWO I JAKOŚ WYOBRAŻAM SOBIE ŻE COŚ SIĘ STANIE NIEDOBREGO

12 lata 8 miesiąc temu #350660 przez asia886
moja malutka rozpycha się że szok:-) cieszę się bardzo że ja mam pod swoim serduszkiem:-) chociaż na początku nie byłam przekonana co do ciąży było dużo obaw co rodzice powiedzą nasz związek trwał 6 miesięcy i miałam 22 lata chociaż zawsze chciałam mieć dziecko ale jak widać wszystko doskonale sie układa

12 lata 8 miesiąc temu #350661 przez Joanna
asia886 nie obawiaj się złego, trzeba być pozytywnie nastawionym:) nasze dzieciaczki już są na tyle duże i dosyć dobrze rozwinięte, że powinnyśmy być spokojne :)

12 lata 8 miesiąc temu #350663 przez sister.anna
Czesc Dziewczyny !

Ale sie rozpisalyscie, juz nawet nie mam szansy nadgonic ;)
Fajnie ze u Was dobrze i ze maluszki harcuja na calego.

Witam wszystkie nowe Mamy !

U mnie to samo, dzisiaj mala jest grzeczna bo sie biedactwo zmeczyla kopaniem mamy 2 noce z rzedu :dry: Bylam u lekarza poloznej w szpitalu dzisiaj, coreczka jest glowka w dol, choc to jeszcze nic ostatecznego. Wczoraj sie bawilysmy i zginalam jej nozke naciskajac brzuszek tam gdzie stopke wypchnela :lol:
Jeszcze 12 dni pracy i szczerze mowiac juz padam na ryjek. Naprawde ciezko sie robi.

Madeline i Koni widze ze sie super zorganizowalyscie z przygotowaniami, ja w ten weekend piore i prasuje bo meza nie ma wiec sobie akurat wszystko spokojnie porobie. Tydz pozniej czekaja nas generalne porzadki, pranie dywanow, malowanie i dekorowanie sypialni. Juz sie oboje nie mozemy doczekac zeby domek byl gotowy dla naszej kruszynki.

Koni ja tez w kolko spie na plecach, ewentualnie na pracym boku, lewy mi kompletnie nie pasuje. Ten typ widac juz tak ma ! A jestes potem obolala czy cos sie dzieje?

12 lata 8 miesiąc temu #350665 przez Joanna
asia886 widzisz, ja w sierpniu skończę 23 lata :) a planowaliście maleństwo?:)
my z mężem najpierw chcieliśmy troszkę sami pomieszkać, a potem zaczęło nam brakować tej małej osóbki...niestety u nas łatwo nie było, ponieważ pierwszą ciążę straciłam :( jednak dosięgnął nas cud, ponieważ dosłownie po 3 tygodniach od straty zaszłam w kolejną ciążę :)
dlatego nasza Ala jest tak bardzo wyczekiwana :P

12 lata 8 miesiąc temu #350673 przez nati.olsztyn
Joanna Mój Mały też w zasadzie bez przerwy fika, tylko raz na kilka dni ma takie momenty spokoju że przez parę godzin tylko mnie smyra:) Jestem ciekawa czy też będzie tak aktywny jak już się urodzi...:)

12 lata 8 miesiąc temu #350674 przez Joanna
Też jestem ciekawa jakie będą nasze pociechy po porodzie... :)

12 lata 8 miesiąc temu #350676 przez Joanna
nati.olsztyn tak teraz patrzę na Twój suwaczek, wychodzisz za mąż?:)

12 lata 8 miesiąc temu #350682 przez nati.olsztyn
Tak, w najbliższą sobotę jest ten wielki dzień! A stresa mam jak nie wiem co;)

12 lata 8 miesiąc temu #350686 przez Joanna
nati.olsztyn wspaniale, ile ja bym dała, żeby przeżyć ten dzień jeszcze raz :)
pamiętam, że byłam zestresowana, ale najbardziej jak już stanęłam z moim lubym przy wejściu kościoła i miałam przejść przez środek...serce myślałam, że mi wyskoczy :laugh:
będziesz miała normalne wesele, czy bardziej przyjęcie przez wzgląd na dziecko?:)

12 lata 8 miesiąc temu #350703 przez nati.olsztyn
My bierzemy tylko cywilny. Bo dla nas to że jesteśmy razem to już jakbyśmy mieli ślub:), ale chcemy mieć formalnie wszystko unormowane:)
Ja zawsze denerwowałam się przed publicznymi występami a teraz to już w ogóle masakra:)
A wesela nie robimy tylko obiad w naszej ulubionej restauracji:)a potem kolacja u rodziców...:)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka