BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwiec 2012

12 lata 8 miesiąc temu #350711 przez Joanna
nati.olsztyn coraz więcej par rezygnuje z organizowania wesela, wcale się nie dziwię. Jeśli rodzice nie wspomogą finansowo, to jest bardzo ciężko wszystko samemu opłacić, a odkładać pieniądze można latami. Będziecie formalnie mężem i żoną :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 8 miesiąc temu #350715 przez Hea
Hej wszystkim :)

Strasznie się rozpisałyście aż nadążyć nie można :P

nati.olsztyn: gratulacje z okazji ślubu :) U nas też był jak na razie tylko cywilny z uroczystym obiadem, później zamierzamy wziąć kościelny z weselem za jakiś rok czy dwa jak mały podrośnie

iwonka_wwa: Witaj w naszym gronie :)

U mnie dziś spokojnie, mały kopie tak jak zwykle czyli czasem mocniej czasem słabiej. Chyba dziś wybiorę się do swojego gin, ale nie wiem czy dziś czy jutro. Ciekawa jestem co tym razem powie...oby było wszystko dobrze :)

12 lata 8 miesiąc temu #350729 przez chłopek
a mój maluch dzisiaj sie rozpycha a właśnie ma czkawkę

12 lata 8 miesiąc temu #350733 przez magda__kielce
My wesele organizowalismy prawie sami za wszystko placilismy, i nieoddalabym tego dnai za zadne skarby bylo wspaniale, nigdzie indziej tak sie niewybawilam jak na wlasnym slubie
nati.olsztyn niesteresuj sie bedzie wszystko dobrze:)

12 lata 8 miesiąc temu #350735 przez chłopek
magda my wesele mielismy sponsorowane przez moich rodziców ale tez było super wszystko tak jak chciałąm

12 lata 8 miesiąc temu #350740 przez magda__kielce
No ja sie musialm ograniczac z wielkoma rzeczami ale to i tak jeden z piekniejszych dni w moim zyciu

12 lata 8 miesiąc temu #350746 przez chłopek
no ja do tej pory suknie ślubną w szafie mam :)

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #350754 przez Kasiulka
Matko dziewczyny ale się rozpisałyście :D Musiałam trochę nadrobić zaległości :)

Wózek mamy taki(ten z żółtym): www.kocarky-tako.cz/kocarky/kocarky-x-jumper/x-jumper-hearts/# (wybaczcie ,że strona jakaś zagraniczna ale nie mogłam w necie znaleźć żadnych zdjęć)

Wielofunkcyjny z fotelikiem :) Zawsze o takim marzyliśmy :) :D Prezentuje się lepiej niż na zdjęciu :) Wstawiam Wam fotkę fotelika żebyście miały wyobrażenie o kolorystyce :P

Wczoraj kupiłam sobie te siateczkowe majtki poporodowe bo były w super-pharmie w promocji :) zapłaciłam jakoś 8 zł za 5 sztuk :)

Zuzia tradycyjnie bardzo ruchliwa :)
Muszę się pochwalić, że dostałam dziś kwiaty od mojego męża :)

A co do ślubu to ogromne gratulacje! To taki piękny dzień! :) Najpiękniejszy w życiu :) Gdybym mogła to chciałabym przeżyć go jeszcze raz :) Moja sukienka też w szafie chłopek ;) przepiękna (i droga strasznie ;/) czeka na nową właścicielkę :)

12 lata 8 miesiąc temu #350760 przez Kasiulka
Taka jest kolorystyka wózka :)
Załączniki:

12 lata 8 miesiąc temu #350770 przez Madeline
Ale dajecie dziś czadu z tym pisaniem :p Mój maluszek daje czadu aż mnie żebra bolą :(

Joanna ja w sierpniu kończę 22 lata :)

Wiecie co? Dziś się trochę podłamałam :( Bo była u mnie koleżanka z pracy na kawie i powiedziała, że przychodzi dziewczyna nowa do pracy, prawdopodobnie w zastępstwie za mnie :/ Ehh jestem na chorobowym od końca stycznia a już moja oddziałowa poszukała kogoś na moje miejsce :( Boję się, że jak będę chciała wrócić do pracy po macierzyńskim to nie będę miała już gdzie wrócić :( Ehh...

12 lata 8 miesiąc temu #350772 przez chłopek
kasiulka ja cos wątpie że moja suknia znajdzie nową włąścicielkę :) kazda chce kupić sobie nowa suknie a nie uzywana
a kolor wózka super

12 lata 8 miesiąc temu #350776 przez Kasiulka
chłopek zaczynam się obawiać że nie sprzedam tej sukni, a taka droga była... no trudno-jednorazówka :lol:

Joanna Madeline ja w styczniu skończyłam 22 lata :) Madeline nie martw się na zapas o pracę, nikt tak świńsko z Tobą nie postąpi nie martw się :)

12 lata 8 miesiąc temu #350782 przez Madeline
Kasiulka no właśnie nie wiem... Ostatnio dzwoniłam do oddziałowej by powiedzieć jej, że mam przedłużone zwolnienie to nie była zadowolona, a teraz się dowiedziałam, że poszła do kadr żeby poprosić o następną opiekunkę w trybie natychmiastowym, żeby została przyjęta. Ehh... Nie wiem :(

bydgoszcz.naszemiasto.pl/artykul/galeria...4e7fe38340e21031a7c0

Proszę niech każda z Was odda po 5 głosów (bo tyle można max. dziennie oddać) na Mega Park w Grudziądzu. Z góry dziękuję :)

12 lata 8 miesiąc temu #350786 przez Kasiulka
Zagłosowałam :)

Kurcze ludzie to świnie nieraz na prawdę... Ja nie rozumiem zachowują się czasem same jakby nigdy nie były w ciąży, a z reguły mają więcej niż jedno dziecko :( chamstwo!

12 lata 8 miesiąc temu #350787 przez magda__kielce
Moja sukienka tez wisi w szafie ale wcale nowa nie byla a jest przesliczna taka jaka sobie wymarzylam mialam sie w niej czuc wyjatkowo i tak tez bylo
Ja tez martwie sie o prace nawet nie o miejsce ale o moje klientki czy zostana w salonie czy wroca do mnie po moim powrocie czy je gdzies wetnie :( a niestety u mnie pensja zalezna od utargu :( ale zdrowko naszych bobaskow najwazniesze

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka