BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwiec 2012

12 lata 8 miesiąc temu #351102 przez sister.anna
Koni ponoc ten Angelcare jest bardzo dobry, takze napewno bedziesz z niego zadowolona. Ja sama sie zastanawialam nad ta bardziej podstawowa wersja bez video monitora bo mieszkamy w mieszkanku a nie ja Ty z pieterkami.

Kurcze dziewczyny ostatnio padam na ryjek o 7 wieczorem.. ide spac bo juz nie daje rady. Dobranoc wszystkim ! :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 8 miesiąc temu #351137 przez Andzia
Hej dziewczyny. Urodziłam cięciem cesarskim w piątek o 7.45 w 34 tygodniu ciąży. Przyczyną było wypadające tętno mojej Gabrysi. Ja wyszłam ze szpitala wczoraj. Nasze maleństwo zaraz po porodzie zostało zabrane karetką do specjalistycznego szpitala dla wcześniaków w Lublinie. Narazie podłączona jest pod respirator. Ja dziś jadę do niej i pierwszy raz ją zobaczę. Natalia wiem co czułaś. Gabrysia ważyła 1730

12 lata 8 miesiąc temu #351138 przez blue01
Zycze ci Andziu,by mala dobrze sie sprawowala i szybko wyszla ze szpitala,gratuluje corci:)poza tym dzien dobry wszystkim

12 lata 8 miesiąc temu #351151 przez nati.olsztyn
Andzia Trzymam za Was kciuki:)musi być dobrze:)

Kobietki, ale się rozpisałyście, szalone:)
Ja wczoraj wyciągnęłam siostrę żeby załatwić ostatnie sprawki i zrobić zakupki przedślubno-przedporodowe.:)i jak wróciłam to już tylko Was troszkę poczytałam i padłam...

A wiecie, przestraszyłam się wczoraj na maxa- miałam trzy skurcze, ale takie dużo mocniejsze niż te bóle i spięcia co wcześniej, ale mam nadzieję, że to tylko te przepowiadające...oby:) no i potem całą noc bolał mnie brzuch i plecy jak przed @...

Byle do soboty, a potem niech się dzieje co chce...:)

12 lata 8 miesiąc temu #351159 przez magda__kielce
Andzia Gratuluje coreczki napewno bedzie wszystko dobrze trzymam kciuki zeby tak bylo wazne zeby myslec pozytywnie mala jest napewno silna istotka i bedzie szybciutko dochodzila do siebie
Ja rowiez witam o tak pieknym poranku i nieprzespanej nocy :)

12 lata 8 miesiąc temu #351185 przez chłopek
andzia gratuluje córeczki
nati nospe sobie weź, ja tez tak miałam ostatnio i gin mi nospe kazał brac wtedy

12 lata 8 miesiąc temu #351196 przez nati.olsztyn
Chłopek, dzięki! Ty brałaś no-spe jak bolało czy tak na stałe. Bo mi moja "cudowna" gin. kazała brać jak będę miała 10 bolesnych twardnieć na dzień,ale tak na prawde to nie wiem czy ona do konca wie co mowiła;)hehe, bo jak niby mam czekac az bedzie 10 i dopiero wziac? bez sensu mi sie to wydaje troszke;P)

12 lata 8 miesiąc temu #351210 przez chłopek
nati tylko jak bolało,tak mi lekarz powiedział, ale jak bardzo bolało bo jak szło wytrzymac to nie brałam

12 lata 8 miesiąc temu #351212 przez nati.olsztyn
No ja też nie przesadzam z lekami bo wiadomo im mniej się tego w siebie pakuje tym lepiej:) Dało się to jakoś wytrzymać, ale przez ten moment nie mogłam się ruszyć...

12 lata 8 miesiąc temu #351217 przez chłopek
nati no ja miałam tak w nocy nie mogłam sie obrócic, też staram sie nie brac leków

12 lata 8 miesiąc temu #351226 przez nati.olsztyn
Chłopek ja w nocy to tak mam, że tez nie mogę się obrócić z boku na bok, tak mnie w lewej pachwinie rwie jakbym miała tam otwartą ranę...ale zauważyłam że troszke lepiej jest jak śpię z poduchą między nogami

12 lata 8 miesiąc temu #351227 przez sister.anna
Andzia gratuluje coreczki ! Cale szczescie ze wszystko w pore sie udalo, napewno dojdziecie teraz szybko do siebie. Zdrowka dla Was obu!

A ja dzis mialam najgorsza nocke jak do tej pory, moze ze 3 godz spalam, od 3-5 totalna bezsennosc, az wstalam sie cieplego mleczka z miodem napic.. masakra prawie mialam wypadek samochodowy jadac do pracy.. :ohmy:

12 lata 8 miesiąc temu #351229 przez asia886
hej wszystkim:-)
Andzia gratuluje córeczki:-) ja też bym chciała juz mieć maleństwo przy sobie ale z drugiej strony niech jeszcze siedzi w brzuszku i dojdzie do odpowiedniej wagi i niech sie pcha na świat:-) dzisiaj miałam mieć wizyte w przychodni o 11 ale lekarz dziś nie może i przełozył na piątek na 9:00

12 lata 8 miesiąc temu #351230 przez nati.olsztyn
sister.anna A co się stało?

12 lata 8 miesiąc temu #351238 przez nati.olsztyn
Mały mnie gniecie gdzieś tam na dole że aż kłuje...ała... i do tego jeszcze od 20 minut ćmi mnie dół pleców i brzucha jak przed @...:( Macie tak czasem?

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka