- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie czerwiec 2012
Mamusie czerwiec 2012
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kochamy Cię nad życie:*
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- mamusia-85
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Nie wyobrażamy sobie życia bez Martusi :):*
- Otrzymane podziękowania: 0
U mnie juz w rodzinie obstawiaja kiedy urodze, bo ja nie mam jednego terminu wiec nic nie wiadomo. Tak naprawde po 12.06 moge juz rodzic, bo to bedzie juz 38 tydzien, moja mama mowi, ze ma przeczucie, ze urodze18,19 06., czyli dwa, jeden dzien przed pierwszym terminem 20.06, moj maz mowi, ze 23.06. na dzien ojca czyli trzy dni przed drugim terminem 26.06., a rownie dobrze moze byc to 21, 22, 24 czy 25, a moze nawet 30.06., bo to bedzie cztery dni po drugim terminie
Ahhh juz wszyscy sie nie mozemy doczekac kiedy to bedzie
- iwonka_wwa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mam nadzieję, że Wy i wasze maluszki te w brzuszkach i te już poza spędziłyście miły dzień pomino okropnej pogody.
Ja dziś wstałam lewą nogą i od rana miałam ochotę na wszytskich wrzeszczeć. Na 13.20 miałam wizytę w szpitalu, bo potrzebowałam zwolnienia do pracy. Pomimo umówionej wizyty naczekałam się ponad 2h bo jakiś lekarz na urlopie i przyjmowała lekarka swoich i jego pacjentów Myślałam że kogoś tam normalnie walne! Doczekałąm się swojej kolejki po 15:00. Jak wracałam zaczął się już szczyt popołudniowy, więc kolejnie 2h prawie wracaliśmy do domku. Masakra!!! Maluszek chyba też doświadczył moich nerwów bo wyjątkowo niespokojny dziś był. Do tej pory wypina mi się z każdej strony.
blue sliczna ta Twoja dzidzia! Przyznam szczerze, że troszku zazdroszę że masz już ją przy sobie i że taka grzeczniusia! Lepiej przyczep czerwoną kokardkę, bo tyle komplementów na jeden dzień, żebyśmy nie zauroczyły
sister.anna kochana, strasznie Cie urządzili w tym szpitalu, namęczysz się bidulko. Mam nadzieję, że to już ostatnia Twoja wizyta w szpitalu. A ten środek którym tak Cię urządzili to właśnie to znieczulenie zewnątrzoponowe?
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- mamusia-85
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Nie wyobrażamy sobie życia bez Martusi :):*
Moj maz juz chrapie w najlepsze, a ja nie mam sie komu wygadac...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- iwonka_wwa
- Wylogowany
- budujemy zdania
- magda__kielce
- Wylogowany
- budujemy zdania
czytam wasze posty i czuje jakbym czytala dokladanie o swojej sytuacji z tesciowa ostatnio tak mnie wyprowadzila z rownowagi ze sie uplakalam az w koncu kazlam sie jej nie wtracac, jestem juz przyzwyczajona do niej niestety to nie pierwszy kiedy jest w naszych relacjach zle ale bywalo jeszcze gorzej,wiec mam nadzieje ze te jezcze gorsze nie wroca.Moja tesciowa chcialaby miec kontrole nad wszystkim a jak ktos ma inne zdanie to juz jej nie po nosie i sie obraza lub tworzy jakies intrygi byle by sie ktos z kims poklucil,Jedyne czego wam zycze i radze to jesli mieszkaja z wami lub wy z nimi starajcie sie jak najmniej dyskutowac z nimi i olewac to co mowia.Ja mieszkalam przez2 lta i na poczatku bylo super a potem horrror Ja nie bylam jej dluzna bo jestem osoba z niewypazonym jezykiem,ale niepozulcie wejsc sobie na glowe to wasze zycie nie jej wasze dziecko
- Kasiulka
- Wylogowany
- gadatliwa
Mamusie, które urodziłyście ostatnio powiedzcie mi jedną rzecz - jak Wam idzie karmienie piersią (czy w ogóle nią karmicie)? Tyle się naczytałam o tych kłopotach w karmieniu, że pojęcia nie macie i trochę się boję czy będę umiała Małą karmić. (Pewnie to głupie pytanie dla Was, wybaczcie )
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wczoraj po wielkich trudach ubraliśmy z mężem łóżeczko dla Alci, napatrzeć się nie możemy jak będę miała chwilę to wrzucę zdjęcie, a jak u Ciebie koni, też się tyle namęczyłaś?
Dzisiaj od rana jestem w sumie u teściów, wczoraj tyle rzeczy zrobiłam, że kręgosłup mało mi nie odpadł, czułam ucisk w krzyżu, myślałam że zaraz urodzę ciśnienie wieczorem też skoczyło więc dla świętego spokoju mąż odstawił mnie do rodziny a sam pojechał do pracy.
Mam nadzieję, że będę miała w miarę spokojny dzień z Malutką
Cieszę się, że wyniki z wymazu na paciorkowca są dobre.
Miłego dnia życzę mamusie
- Kasiulka
- Wylogowany
- gadatliwa
Miłego dnia dziewczyny
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
- iwonka_wwa
- Wylogowany
- budujemy zdania
chłopek strasznie mi przykro, najgorzej jest jak już się na coś nastawisz, zaplanujesz, a ktoś Ci te plany zepsuje.
Ja dziś już w lepszym humorze - oficjalnie zaczynam/kończe 37tc (jak kto liczy ), więc czas masowania brzuszka, cycków i tulasków z mężem czas zacząć..hehe
Miłego dzionka Wam życzę!
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- iwonka_wwa
- Wylogowany
- budujemy zdania
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa