BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwiec 2012

12 lata 7 miesiąc temu #373593 przez nataleczka_92
hej mamusie.
a ja znow bez humoru i checi do niczego...:(
od rana wstalam z okropnym bolem glowy(z reszta jak codzien) , do tego biegunka, i znow mnie mdli ledwo zeby moglam umyc. gorzej sie czuje niz na poczatku ciazy bo teraz ten ogromny brzuch mi ciazy i powoli zaczynam lapac dola i chcialabym juz urodzic bo mam dosc tego wszystkiego....

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 7 miesiąc temu #373595 przez chłopek
joanna u nas tez ostatnio były tulaski :) nie wiem czy mi nie odchodzi ten czop, bo strasznie gęsty śluz mam tylko że nie przebarwiony krwią, w pierwsszej ciązy tak nie miałam

12 lata 7 miesiąc temu #373598 przez nataleczka_92
Chłopek u mnie od paru dni tez duzo sluzu,szczegolnie jak sie rano podcieram... ale w pierwszej ciazy odchodzil trzy dni i bylo go tak mnostwo ze musialam podpaske podkladac i mial nie przyjemny zapach... ale wiadomo co ciaza to inaczej.

12 lata 7 miesiąc temu #373600 przez iwonka_wwa
nataleczka a kiedy masz wizytę u lekarza? Bo to aż dziwne, zeby tak codziennie głowa bolała i ten brak apetytu to też już dłuższy czas chyba masz? Powinnaś to może z lekarzem skonsultować. A nie może to być od tych leków na nadciśnienie które bierzesz?

12 lata 7 miesiąc temu #373603 przez nataleczka_92
iwonka_wwa wizyte mam w srode. no wlasnie od dluzszego czasu nie mam apetytu i tak sie zle czuje. od lekow to podejrzewam ze nie bo gdyby to przez leki to juz wczesniej byloby cos nie tak. bo biore je od okolo 28tyg ciazy a znowu nie chce panikowac i nie potrzebnie jechac na IP

12 lata 7 miesiąc temu #373608 przez Madeline
Hej kochane :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Pod wieczór łapały mnie dość bolesne skurczę, ale były nieregularne i po dwóch godzinach przeszły. Także ja pewnie jeszcze poczekam sobie troszku :)

A o to zdjęcia naszego łóżeczka (kombinowałam jak mogłam, by się zmieściło w kadrze :P ) :
Załączniki:

12 lata 7 miesiąc temu #373609 przez Madeline
Drugie :
Załączniki:

12 lata 7 miesiąc temu #373611 przez Madeline
No i trzecie (może coś tam zobaczycie) :
Załączniki:

12 lata 7 miesiąc temu #373613 przez nataleczka_92
Madeline lozeczko wyglada przepieknie. jeszcze do tego te misie na scianie...:) cudnie

12 lata 7 miesiąc temu #373618 przez chłopek
madeline mój mąż też pracuje u prywaciarza i dostanie 2 tyg urlopu przy Ksawciu tez dostał, wiec to zalezy od człowieka czy pójdzie na rękę

12 lata 7 miesiąc temu #373627 przez Madeline
Chlopek ja mam nadzieję, że oni jeszcze zmienią zdanie i dadzą mu te wolne :(

Nataleczka dziękuję :)

12 lata 7 miesiąc temu #373628 przez chłopek
madeline jak sie urodzi maluszek to o ile sie nie myle to mu sie nalezy 7 dni wolnego, musze sie mamy dopytać, zreszta zwasze sobie tacierzynski moze wziąść

12 lata 7 miesiąc temu #373629 przez iwonka_wwa
Madeline śliczne to łóżeczko, a z tymi misiami na ścianie to wogóle super. Twój bobasek na pewno będzie miał słodkie sny. Na jego miejscu już bym z brzuszka uciekała :)

A z pracodawcami niestety tak jest - pracownik ma być w 100% dyspozycyjny w godzinach pracy i po godzinach, ale jak potrzebuje czego w zamian to pracodawca ma gdzieś :/

12 lata 7 miesiąc temu #373634 przez Madeline
No właśnie chcieliśmy by wziął 2 tyg tacierzyńskiego, ale powiedzieli, że mu tyle nie dadzą, bo jest otwarty sezon i będzie potrzebny. A dyskutować za dużo też nie ma co, bo go jeszcze zwolnią :( Mam cichą nadzieję, że zmienią jeszcze zdanie :(

Kochane ja nie ubierałam ani kołderki ani podusi, bo z mężem stwierdziliśmy, że kołderka jest za ciężka a pod główkę włożymy mu pieluszkę tetrową lub jakiś delikatny kocyk, a będzie przykryty innym kocykiem w chłodniejsze dni. Wy też tak robicie, czy jednak ubieracie kołderki i podusie?

12 lata 7 miesiąc temu #373639 przez chłopek
madeline ja sie musze mojej mamy dopytac jak to jest, wydaje mi sie ze powinni mu dac.
martynka urodziła wysłała mi zdjecie ale nie mogę odebrac bo cos mam z ustawieniami

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka