BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwiec 2012

12 lata 7 miesiąc temu #374154 przez magda__kielce
Joanna śliczne!!!!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 7 miesiąc temu #374162 przez Madeline
Joanna łóżeczko jest śliczne i na pewno będzie jej się tam dobrze spało :D

12 lata 7 miesiąc temu #374166 przez Koni
Cześć dziewczyny :)

Kasiulka nie martw się tak jak dziewczyny piszą jakoś dacie sobie radę. Być może twoja mama zmądrzeje po porodzie i oszaleje na punkcie wnusi! Może chce Ci dać lekcję życia wiem głupie i nieoczekiwane ale może tak sobie pomyślała że teraz masz męża i on powinien się tobą opiekować ale nie sądzę że zostawi cię tak samej sobie i sprzedaż domu to nie takie chop siup więc głowa do góry dacie radę!

Joanna łóżeczko śliczne ja wciąż nie zrobiłam zdjęcia. Może dzisiaj mi się uda i też wstawię wieczorkiem ;)

12 lata 7 miesiąc temu #374174 przez magda__kielce
Powiem wam tak ze bez wzgledu na poglady waszych mam i to gdzie sa czym sie zajmuja i jakie macie z nimi stosunki naprwde cieszcie sie ze je macie bo nikt ich niezastapi a wszczgolnosci w okresie ciazy i kiedy dzidzia sie urodzi, ja oddalabym wszystko by moc pobyc z moja mama porozmawiac przez telefon cokolwiek uslyszec ja,zobaczyc a nawet sie pokłocic, naprawde doceniamy jak stracimy :(

12 lata 7 miesiąc temu #374181 przez magda__kielce
Lece na spacerek i obiadek do "tesciow" udanego,i spokojnego dnia zycze wszystkim mamusią

12 lata 7 miesiąc temu #374194 przez Kasiulka
JoannaPiękne łóżeczko :) Ślicznie się prezentuje na prawdę :)

Szkoła życia... Może i tak, tylko czemu na 2 tygodnie przed porodem taki numer? Chamstwo i tyle, tym bardziej, że dla nich te pieniądze które mi dawali to tyle co splunąć. Ale poradzimy sobie sami, nie mamy innego wyjścia.

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #374198 przez Koni
Kasiulka niestety nasi rodzice czasami nie zdają sobie sprawy jak ich zachowanie wpływa na nas :( Twoja mama pewnie sobie umyśliła że skoro postanowiłaś mieć dziecko i męża to powinnaś sobie poradzić sama, nie ważne że ma pieniądze. Mam tylko nadzieje że mimo wszystko zda sobie sprawę co zrobiła a ty się nie denerwuj. Jakoś sobie poradzicie, może teściowa zaopiekuje się malutko a ty pójdziesz do jakiejś pracy na pół etatu. Sama pisałaś że macie jakieś oszczędności, po prostu wykorzystajcie je teraz na pierwsze pół roku a potem będziesz się martwić o pracę. Ja też muszę wrócić do pracy po 6 miesiącach, nie ma mi kto tutaj pomóc żadne z moich rodziców ani męża do nas nie przylatuje więc jesteśmy zdani tylko na siebie. Jak mi dziecko zachoruje nawet nie mam się kogo zapytać o poradę ale wierzę że będzie dobrze i u Was tak będzie. Nie rezygnuj z mieszkania bo to nie ma sensu, powoli jakoś dacie sobie radę! Nie jesteś sama, masz męża który pracuje! Wiele rodzin żyje tylko z jednej pensji, może biedniej niż inni ale dają radę i Wy też dacie a jak Wam się to uda to uniezależnisz się od rodziców i będziesz mogła im pokazać że jesteś silniejsza niż im się wydawało :)

12 lata 7 miesiąc temu #374209 przez sister.anna
Kasiulka trzymaj sie kochana, faktycznie wiadomosc jak grom z jasnego nieba... A moze warto pogadac z jakims opiekunem na Twojej uczelni? Moze by Ci cos pozwolili robic z domu za jakies pieniazki? Jesli jestes tak dobra to napewno wykladowcy tez Cie cenia i moze jest ktos taki kto moglby Ci pomoc?

Ja mam sama duze plany rozwojowe w czasie rocznego zwolnienia macierzynskiego, moj dyro finansowy jest super facetem i zamierzam sie wiele od niego nauczyc jak juz Ala bedzie nieco wieksza no i jak sie sama do kupy poskladam ze zdrowiem nareszcie.

Czasem takie dramatyczne sytuacje jak u Was moga wyjsc tylko Wam na dobre, tego Wam kochana naprawde zycze. Wiek nie ma tu nic do tego. Widac ze jestes odpowiedzialna i dobra osoba, wierze ze sie Wam uda i trzymam kciuki.

Mamusie podziwiam Was bo wierze ze ten 9 miesiac daje w kosc. Juz niedlugo Wasze oczekiwanie sie zakonczy i zacznie sie wspanialy okres. Obserwujcie sie bacznie i odpoczywajcie poki mozecie, nozki na kanapie i objadajcie sie samymi pysznosciami :lol:

12 lata 7 miesiąc temu #374210 przez Kasiulka
Dziękuję Wam dziewczyny bardzo za słowa pokrzepienia, to dla mnie dużo znaczy :kiss: Wierzę gorąco że wszystko nam się ułoży. Teraz czekamy aż Zuzia się urodzi i wszystko na pewno będzie dobrze :)

12 lata 7 miesiąc temu #374217 przez Joanna
kasiulka dziewczyny mają rację, na pewno sobie poradzicie z mężem! zobaczysz, Zuzia doda Wam energii i radości do życia :)

12 lata 7 miesiąc temu #374223 przez Madeline
Pewnie, pozytywne myślenie to już pół sukcesu :D

12 lata 7 miesiąc temu #374224 przez Koni
Kasiulka a może jakieś stypendium skoro tak dobrze się uczysz? Na razie są wakacje więc spokojnie ciesz się córeczką będzie dobrze i tak jak piszę nie rezygnuj z marzeń i z planów zamieszkania tylko we troje dacie radę :kiss:

sister.anna jak się czujesz? Mam nadzieje że jest już coraz lepiej :kiss: Dawaj jakieś nowe fotki swojego maluszka :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 7 miesiąc temu #374246 przez chłopek
kasiulka a mama nie moze po prostu tobie domu przepisac zamisat sprzedawać ?

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #374249 przez Kasiulka
Dzięki dziewczyny :)

chłopek coś Ty, skoro znalazła kupca (a przecież domu nie da się sprzedać w jeden dzień) to musiała od bardzo dawna mieć w głowie plan sprzedania go. Nie mam na co liczyć. poradzimy sobie sami na pewno.

Stypendium dostaję cały czas :) Może i to nie są wielkie pieniądze ale przynajmniej regularne. Na pewno będę pisać podanie o różnego rodzaju zapomogi z uczelni itp.
Zarejestrowałam się też na portalach dla opiekunek do dzieci. Może coś się uda złapać.

Koni będę trzymała kciuki za owocność Twojej rozmowy :) bądź dobrej myśli :)

12 lata 7 miesiąc temu #374264 przez Madeline
Kochane ja już chciałabym móc tulić moje słoneczko :( Te ostatnie dni tak mi się dłużą, że chyba oszaleje :( Wam też?

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka