BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwiec 2012

12 lata 7 miesiąc temu #374265 przez Kasiulka
Madeline wiem co czujesz... Im dłużej czekam tym gorzej się czuję. Tyle dziewczyn już urodziło, marzę żeby Zuzia była już tutaj z nami. Tak bym chciała móc ją wziąć na ręce i tulić.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 7 miesiąc temu #374277 przez Joanna
Ja też bardzo chciałabym mieć już Alę w ramionach, czekam z niecierpliwością :kiss:
na szczęście to już tak blisko :)

12 lata 7 miesiąc temu #374279 przez nataleczka_92
Joanna łozeczko wyglada prześlicznie:)
Kasiulka dziewczyna maja racje, naoewno dacie rade a to wszystko moze drastycznie wygladac na razie...
ja dzis wieczorem mam zaplanowane "tulaski" z mężem:) ale jak to wyjdzie to niewiem. pragne juz urodzic a tu zadnych objawow:(

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 7 miesiąc temu #374283 przez Kasiulka
Co do tulasków z mężem to od jakiegoś czasu praktykujemy ;) na razie efektów nie widać, ale zobaczymy, może coś się zmieni niebawem :) Czekam z niecierpliwością na jakieś objawy :)

Tak sobie przeglądam dziś nasze zdjęcia ślubne i z podróży poślubnej... Za chwilę mamy rocznicę ślubu, a ja nie wiem gdzie ten czas uciekł! Podobno jak pojawiają się dzieci to biegnie jeszcze szybciej. Pierwszą rocznicę będziemy świętować już z Małą :)

nataleczka_92 najważniejsze żeby Twoja rodzinka była zdrowa, a reszta przyjdzie. I my i wy poradzimy sobie na pewno :)

12 lata 7 miesiąc temu #374287 przez nataleczka_92
Kasiulka tak zdrowie jest najwazniejsze.
a co do czasu to chyba to prawda ze z dzieckiem szybciej leci. ja nie pamietam kiedy zlecialo te 3 latka Oliwci:)
a co do porodu ostatnio slyszalam ze przysiady przyspieszaja ale robilam dwa razy po 10 i nic:(

12 lata 7 miesiąc temu #374291 przez Kasiulka
nataleczka_92 mi do porodu zostało 15 dni i mam nadzieję, że Zuzia się urodziła albo w dzień terminu albo troszkę przed, nie chciałbym przenosić bo wtedy to już bym chyba całkiem sfiksowała :D Już teraz się nie mogę doczekać, a dwa tygodnie po terminie to bym chyba padła :D

12 lata 7 miesiąc temu #374293 przez nataleczka_92
Kasiulka ja napewno chcialabym urodzic przed terminem. po terminie mozna spedzic czas w szpitalu czekajac na wywolanie porodu i nie zawsze sie udaje. czasme konczy sie na cesarce:(

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #374299 przez Koni
Dziewczyny prędzej czy później wszystkie urodzimy! Czerwiec dopiero się zaczął ;)

Mi się tak marzy żeby do 38tc urodzić ale jak już kiedyś pisałam to nie ode mnie zależy a od mojego synka :)

nataleczka_92 dobrze że masz macierzyński a potem pójdziesz na wychowawcze, mąż pracuje więc na pewno nie będzie tak źle :kiss:

A to królestwo mojego Kacperka :)

Załączniki:

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #374315 przez Joanna
koni równie śliczne łóżeczko, też widzę serduszka :) nasze dzieciaczki będą spały w nich bardzo smacznie :)
bardzo fajnie wygląda moskitiera :blink: zamawiałaś może cały zestaw przez allegro?:)
nataleczka_92 moja ginekolog mówiła, że tulaski najlepiej sprawdzają się jak już szyjka jest skrócona bądź widać rozwarcie, w przeciwnym razie, tak jak jest u mnie, że jestem pozamykana trzeba by było codziennie żeby naruszyć szyjkę skutecznie :laugh: także bierzemy się z mężem do roboty :)

Ja jutro zaczynam/kończę 37 tydzień ciąży, więc córcia może przychodzić na świat :blink:

12 lata 7 miesiąc temu #374319 przez chłopek
ale ładne łóżeczka, nasze nie jest takie ładne wiec nie wstawiam zdjęcia

12 lata 7 miesiąc temu #374322 przez Madeline
Ja też mam na dziś zaplanowane tulaski :) Mam krótką i miękką szyjkę, więc może coś zdziałamy :P

Koni łóżeczko jest śliczne :)

Mnie już trzeci dzień zgaga męczy, mam jej dość :ohmy: Szczególnie na wieczór :(

12 lata 7 miesiąc temu #374326 przez chłopek
madeline mnie zgaga męczy codziennie juz cała ciążę

12 lata 7 miesiąc temu #374328 przez sister.anna
Czesc kochane !

Haha widze ze wprowadzacie ciekawe metody "przyspieszania" i bardzo przyjemne :laugh: Mi kazali w szpitalu po schodach chodzic, po pol godzinie mnie nogi bolaly i dostalam zakwasow a szyjka jak byla tak zostala :silly:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 7 miesiąc temu #374339 przez Koni
Dziękuję dziewczyny :kiss: Zapomniałam tylko o jednym elemencie ale już dodałam tylko że już mi się nie chciało zdjęć robić :P Ma jeszcze być karuzela z niebieskich misiów ale mąż ją musi złożyć. Jak później małego przeniosę na swoje to będą jeszcze naklejki na ścianie a na razie nie będę ich wieszać :)

Joanna tak zamawiałam cały zestaw na allegro :P

Ja nie wiem jak wy macie siły na tulaski! Mnie tak w nocy boli krocze że nie mogę się ruszać a co dopiero jakby mnie tam mąż miał dotykać :ohmy: W ogóle to dziwne że mnie ten ból łapie w nocy a w dzień jest ok :unsure:

sister.anna teraz bez brzuszka to dużo łatwiej ale zobaczysz jak Ci te 6 tygodni zleci i w końcu będziecie spełniać swoje sny erotyczne ;)

chłopek chwal się łóżeczkiem! Wszystkie dla takich szkrabów są piękne więc czekamy na zdjęcie :side:

12 lata 7 miesiąc temu #374344 przez Joanna
koni ja również zamawiałam na allegro :) też mi zostały dwa obrazki do zawieszenia, ale muszę dokupić haczyki, wtedy mąż zawiesi :blink: firanki też zostawię dla niego :side:
z tymi tulaskami to bywa różnie...ja przez większość okresu ciąży miałam opory, ochota zdarzała się naprawdę rzadko...dopiero pod koniec ciąży wszystko przybrało na sile, na szczęście już można :) bo od 34 tygodnia wstrzymywałam się dla świętego spokoju, żeby nie wywołać czasem porodu :laugh:
więc jeśli w miarę jesteście na chodzie to korzystajcie, bo tak jak mówi sister.anna będzie potem ciężko...

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka