BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwiec 2012

12 lata 7 miesiąc temu #372987 przez chłopek
madeline jak najczesciej zmianiaj pozycje po porodzie przejdzie to dretwienie ja spie tylko na prawym

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 7 miesiąc temu #372992 przez Kasiulka
WSZYSTKIE ROZPAKOWANE MAMUSIE DZIŚ DZIEŃ DZIECKA! WIĘC DLA WASZYCH MALUSZKÓW WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!

Dla naszych w brzuszkach zresztą tez :) Gdyby nie ta brzydka pogoda to pewnie pojechalibyśmy do kina na jakąś bajkę, ale kto wie, zobaczymy co będzie :)

martynka9996 jak dobrze pójdzie to będziesz miała cudowny prezent na dzień dziecka :) Też bym chciała dziś urodzić... ;)

Madeline mi też tak drętwieje wszystko ;/ ale przekręcanie się w nocy to koszmar.

12 lata 7 miesiąc temu #373000 przez chłopek
Kasiulka no pogoda jest tragiczna :( u mnie pada i zimno.

12 lata 7 miesiąc temu #373001 przez Madeline
Nie chce mi się jechać na to ktg. Kurczę ta pogoda mnie dobija :( Nic mi się nie chce, nawet spać. W nocy się obudziłam koło 3 i wielkie oczy. Ciężko było mi zasnąć :( Ehh...

12 lata 7 miesiąc temu #373004 przez Kasiulka
U mnie też właśnie tak pochmurnie, zimno, deszczowo... Ech... A muszę zaraz się zbierać do miasta (oczywiście MZK) zrobić zdjęcia do dyplomu i jakieś tam inne pierdoły załatwić z obroną. Szkoda że tego się nie da w jeden dzień ogarnąć :( Ja jak się dziś obudziłam to leżałam na plecach i już zawał od razu, teraz się będę pół dnia stresowała...

12 lata 7 miesiąc temu #373005 przez Madeline
Do tego jeszcze jakoś się źle czuję, bo mnie mdli i mnie czyści od rana. Jest dopiero po 9 a ja już byłam dwa razy, takie jakby rozwolnienie, sama nie wiem co to jest. :blush:

12 lata 7 miesiąc temu #373006 przez chłopek
znowu mi kuny gonia po strychu, masakra jakaś jak bym nie wiedziałą ze to one to bym pomyślałą ze mi ktoś po domu chodzi

12 lata 7 miesiąc temu #373007 przez Madeline
Chlopek kuny?

12 lata 7 miesiąc temu #373012 przez magda__kielce
No mamuski mamy juz czerwiec wiec jestesmy prawie u celu podrozy nasze maluszki znaczy
ja sie juz niemoge doczekac mam nadzieje ze moja dzidzia nie bedzie uparta i niebedzie chciala siedziec za dlugo w moim brzuszku
Trzymam kciuki zeby te bolesci wskazywaly porody i zebysmy wszystkie sprawnie i bezbolesnie urodzily ;)

12 lata 7 miesiąc temu #373014 przez Kasiulka
Madeline ja z tą toaletą mam tak od paru dni... A wcześniej to żeby się załatwić trzeba było takie kombinacje odstawiać, że szok :blush:

chłopek pierwszy raz w życiu słyszę o kunach na strychu :lol: ale numer! :lol:

magda__kielce też mam taką nadzieję, nie chcę przenosić, wolę troszkę przed czasem urodzić :)

12 lata 7 miesiąc temu #373015 przez Madeline
Dobra ja się biorę za siebie i się zbieram. Napiszę jak wrócę, nie mam pojęcia ile mi to zajmie.

Buziaki i miłego dzionka życzę :D

12 lata 7 miesiąc temu #373027 przez chłopek
co roku są, mam ich dosć , jak sie tu wprowadziliśmy i kiedyś byłam sama w domu myślałam ze uciekne bo ktos po strychu chodzi i dzwoniłam do taty,( to był jego rodzinny dom) i on mi mówi ze to kuny i od zawsze były na strychu, naprawde słychac jak by ktoś chodził.

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #373036 przez Joanna
Dzisiaj 1 czerwca i w końcu ubierzemy z mężem łóżeczko :)
koni jak Ty też już przystroisz łóżeczko to pochwal się, ja też postaram się wstawić jakieś zdjęcie tak jak obiecałam :lol:

Powoli możemy się rozpakowywać, w końcu zaczął się nasz miesiąc :blink:
Czekamy na wieści od mamuś, które są najbliżej terminu porodu:)

Mykam na śniadanko :)

12 lata 7 miesiąc temu #373076 przez magda__kielce
Ja dzis srednio sie czuje pogoda u mnie fatalna nawet nieda sie wystawic nosa na dwor, nawet niebardzo mam sie w co ubrac wszystkie za male z cieplejszych rzeczy

12 lata 7 miesiąc temu #373089 przez nataleczka_92
hej mamusie. tez bym juz chciala ubrac na razie kolyske,ale przy malej musze sie wstrzymac bo by zaraz kombinowala ze wejsc chce albo cos :silly:
no i wkoncu zaczal sie czerwiec i teraz co i raz bedzie pojawiala sie wiadomosc ze ktoras z nas urodzila:)
ja mam ciagle wysokie cisnienie ,wiec pewnie na wizycie lekarz cos zacznie z tym robic,jak sie okaze ze to niebezpieczne dla dzidzisia ,tymbardziej ze ciaza donoszonA

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka