BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwiec 2012

12 lata 7 miesiąc temu #376777 przez Koni
sister.anna zawsze jakaś godzinka snu małego będzie więc postaramy się wykorzystać ten czas :)

Madeline a może on się po prostu boi? Wiesz życie się zmieni, na jakiś czas będzie się trzeba poświęcić dziecku i koniec z zabawami i może to go przeraża? Różnie faceci reagują. Może zapytaj go czy on się boi i powiedz że innego wytłumaczenia na jego zachowanie nie widzisz.
Dobrze że jesteś na tyle silna że potrafisz olać ja to zaraz po kątach płaczę :(

chłopek no to czop odchodzi więc czas się szykować :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 7 miesiąc temu #376778 przez nataleczka_92
Joanna przepływów chyba mi nie sprawdzał,bo powiedział że po zwiększonej dawce leku ciśnienie trzyma się w normie. Zrobił ogólne usg i tu jest wszystko w porządku. Martwię się tylko tym że wynik na paciorkowca jest dodatni,ale mam nadzieję że tak jak mówił że jeśli dostanę antybiotyk to mały nie powinien się zarazić. Ja dziś się trochę narobiłam,najpierw obiad. I później poszliśmy na długi spacer nad rzekę, z powrotem ledwo wróciłam do domu bo tak mnie krzyż bolał. Madeline jak czytam o Twoim mężu to tak jakbym czytała o swoim,czekam z niecierpliwością kiedy będzie miał wolne żeby się choć trochę zajął oliwka itp, a on tylko się rozłoży przed telewizorem i tyle,a jak mu o tym mówię to on jeszcze z gębą do mnie,że po to ma wolne żeby odpocząć...ach szkoda gadać.

12 lata 7 miesiąc temu #376782 przez Joanna
nataleczka czyli teraz masz już ciśnienie poniżej 140/90 czy zdarzają się wyskoki?

12 lata 7 miesiąc temu #376783 przez Madeline

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 7 miesiąc temu #376784 przez nataleczka_92
Joanna jak na zaczelam brac trzy dawki dziennie tak cisnienie trzyma sie w normie,i wyskokow niema. a jak u Ciebie?

12 lata 7 miesiąc temu #376785 przez Joanna

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 7 miesiąc temu #376787 przez Joanna
nataleczka_92 u mnie też ciśnienie w miarę się trzyma,ale zdarza się że góra jest w normie a dół nieco podwyższony :blink:

12 lata 7 miesiąc temu #376788 przez nataleczka_92
Joanna moze te skoki sa tez przez to ze to juz koncowka i bardziej zestresowane jestesmy... cos w tym pewnie tez jest:) najwazniejsze ze maly zdrowy.

12 lata 7 miesiąc temu #376789 przez Madeline
Joanna dziękuję :kiss:

12 lata 7 miesiąc temu #376791 przez Joanna
nataleczka_92 żebyś wiedziała, nerwy swoje robią a ja jestem dosyć wyczulona i dużo mi nie trzeba żeby ciśnienie skoczyło :blink: moja córcia też jest zdrowa i to jest najważniejsze :kiss:

12 lata 7 miesiąc temu #376792 przez nataleczka_92
Madeline a jak mu powiedzialas zeby ten kolega nie przychodzil to co on na to?zrobil po swojemu? nie masz mozliwosci zeby np pare dni spedzic u swoich rodzicow??bys sobie odpoczela psychicznie w tych ostatnich dniach przed porodem..

12 lata 7 miesiąc temu #376794 przez nataleczka_92
Joanna u mnie tez hormony szaleja i wystarczy sekunda a ja juz potrafie wybuchnac,szczegolnie jak maz w domu.

12 lata 7 miesiąc temu #376796 przez Koni

12 lata 7 miesiąc temu #376801 przez Madeline

A teraz mykam już, bo kończy o 19 a ja mam zamiar spełnić to co mówiłam i idę do wyrka. Może nie spać, ale zamknę się w pokoju i będę czytać książkę. Może przemyśli swoje zachowanie. Do jutra kochane i jeszcze raz dzięki.

12 lata 7 miesiąc temu #376804 przez nataleczka_92
Madeline rozumiem o co chodzi,u mnie tez czesto slyszalam teksty a nie mowilam...
trzymam kciuki zebys wytrwala,i nie denerwuj sie tyle bo pozniej maluszek bedzie nerwowy,a cos o tym wiem...

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka