BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwiec 2012

12 lata 7 miesiąc temu #377167 przez Kasiulka
chłopek a długo trwało to krwawienie? bo u mnie znowu zobaczyłam na papierze. ale nie taką świeżą.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 7 miesiąc temu #377177 przez Koni
Kasiulka może Ci czop odchodzi?

No to pięknie Polska gra :D Mamy GOLA!!!

12 lata 7 miesiąc temu #377190 przez chłopek
kasiulka ja miałam do wczoraj, tyle że u mnie taka świeża był,

12 lata 7 miesiąc temu #377208 przez Kasiulka
chłopek ile dni to trwało?

12 lata 7 miesiąc temu #377210 przez chłopek
kasiulka w środę po badaniu sie pojawił wiec dwa dni

12 lata 7 miesiąc temu #377216 przez Kasiulka
chłopek dzięki że odpisałaś. w takim razie na razie nie zaczynam panikować. ale powiem Ci że strachu się najadłam, jak wczoraj po tym badaniu zobaczyłam na wkładce krew :ohmy: nikomu tego nie życzę.

Koni to akurat chyba po badaniu, chociaż kto wie ;)

12 lata 7 miesiąc temu #377222 przez chłopek
no ja sie nie najadlam strachu tylko juz sie zaczełam cieszyc ze mi czop odchodzi i szybciej poród mnie czeka bo to była krew ze śluzem

12 lata 7 miesiąc temu #377248 przez Kasiulka
to u mnie nie... takie zwykłe krwawienie po badaniu. a czop to już chyba jakiś czas temu mi odszedł.

12 lata 7 miesiąc temu #377257 przez magda__kielce
My po kibicowaniu bardzo pobudzeni w szczegolnosci maluszek ;)
Na dal czekam ze jakis rozwoj sytuacji sie zacznie ale narazie nic ciekawego sie nie dzieje

12 lata 7 miesiąc temu #377274 przez asia886
Część dziewczyny:) ją cały czas dopatruje się oznak porodu. Termin mam na 10,14. I cały czas lekkie skurcze w dole brzucha. A dziś doszło że mnie mocno boli i rozpycha między kroczęm a odbytem sorki za słowa- też tak macie? Plecy też mnie bolą.

12 lata 7 miesiąc temu #377277 przez nataleczka_92
Kasiulka jakby odszedł Ci czop to akcja porodówą by się zaczęła. Mnie tak zaczął krzyż boleć na wieczór że wstać nie mogłam,myślałam że coś się może zacznie a tu nic:( ASIU ja też bardzo często mam takie bóle. Tak jak powiedział mój gin organizm przygotowuje się do porodu. Dlatego te wszystkie bóle.

12 lata 7 miesiąc temu #377280 przez Kasiulka
u pierworódek czop może odejść na kilka tygodni przed porodem nawet :( chciałabym żeby już się zaczęło i było po wszystkim, to czekanie mnie dobija. niby do terminu jeszcze 10 dni,ale zaczynam się już bać że przenoszę. :(

asia886 też mam takie bóle od jakiegoś czasu.

prędzej czy później urodzimy ,ale to czekanie już jest za ciężkie :( żeby choć któraś z nas teraz urodziła, to na pewno poprawiło by atmosferę ;)

12 lata 7 miesiąc temu #377287 przez nataleczka_92
A ja znowu mam tak,że jak czytam że którąś z was urodziła to i ja bym już chciała od razu. Choć oczywiście i tak chce bo już ciężko mi wytrzymać z tymi wszystkimi bólami.

12 lata 7 miesiąc temu #377315 przez iwonka_wwa
Mi po południu humor się poprawił, ale rano to była masakra. Ryczałam bez powodu...tzn może przez hormony i to, że ta ciąża trwa i trwa i staram się nie nakręcać, ale tak już blisko terminu i samo tak mi się na myśl nasuwa, że może w końcu dziś coś zacznie się dziać....ale widze że pod tym względem u nas wszystkich podobnie.

My wybraliśmy się na mecz do centrum...tłumy, krzyki, śpiewy...ja troszku odżyłam. Chociaż miałam wrażenie, że mój maluszek bardziej kopie i sie wierci niż Ci nasi piłkarze ;P

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Kochane, trzymam kciuki, żeby coś się już zaczeło u którejś dziać. Bo jakoś wcale w tym czerwcu nie chcą nam maluszki wychodzić.

12 lata 7 miesiąc temu #377322 przez nataleczka_92
Hej mamusie. Ja tak rano,bo wogóle spać nie mogę. Zgaga mnie potworna męczy. Już wypiłam pół litra mleka i nic nie przechodzi. Rennie też wzięłam i nic:( na dodatek tak się w nocy zestresowałam, zdążyliśmy się położyć i zasnąć a tu przed 24godziną ktoś dzwoni do drzwi ,otwieram a tu policja. Okazało się że mężowi ktoś wybił szybę w samochodzie... No masakra jakaś. Z tych nerwów wogóle zasnąć nie mogłam. IWONKA masz rację tu już czerwiec a jeszcze żaden maluszek się nie urodził

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka