- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie czerwiec 2012
Mamusie czerwiec 2012
- Kasiulka
- Wylogowany
- gadatliwa
A jak się mogę czuć?! jestem gruba, rozstępów to aktualnie nie mam chyba tylko na twarzy, pocę się przy każdym ruchu, jestem obleśna i styrana. te pytania mnie po prostu dobijają ;/
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Koni
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama"
Mam do terminu jeszcze 2,5 tygodnia a ciąże można przenosić do 2 tygodni więc nie wiem czego oni się spodziewają!
W ogóle to coś mi nie dobrze Zjadłam rano kabanosa i tak cały czas mi się nim odbija Poza tym strasznie czuję się zmęczona i śpiąca ostatnimi dniami czy wy też tak macie?
- Kasiulka
- Wylogowany
- gadatliwa
- nataleczka_92
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwka 23.08.2009 Filipek 12.06.2012 Skarbusie:*
- magda__kielce
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ja ledwo sie tocze zgaga mnie meczy siku co 20 min, spac nie moge czuje sie wykonczona
Skurcze jakies sa ale bez efektow
- Koni
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A co do spania to ja w nocy śpię dzisiaj nawet tylko raz wstałam na siusiu o 6 rano z tym że położyłam się o 1 w nocy no i obudziłam się po 9 ale jakoś mnie tak ścina od dwóch dni popołudniami Mam wrażenie jakbym miała zapaść w sen zimowym tylko jak ja się będę małym zajmować jak się urodzi?!
nataleczka_92 co za leki bierzesz? Mam nadzieje że Cię bóle wezmą na dobre
- iwonka_wwa
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Koni
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Problem w tym że ja nie lubię spać popołudniami i nawet jak mnie zamula to staram się nie spać bo później fatalnie się czuję
- nataleczka_92
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Koni
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja za brzuszkiem też nie ale za fikołkami małego na pewno
- magda__kielce
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ja niestety przrz cala ciaze mialam wszytkie mozliwe dolegliwosci wszystki doslownie
ale jak sobie myslee to jednak bylo mnostwo dni ktore bedzie sie pamietac do konca zycia
A jak sie dzis czujecie????? ja o dziwo malej ilosci snu nawet wyspana, moze dlatego ze sie pogoda poprawila u mnie dzis slonko swieci wiec wykorzystam na spacerek
Albo pojade do mamy na cmentarz i poprosze ja o wsparcie
Pozdrawiam zycze milego dnia i czekam ktora z nas zacznie pierwsza rodzic
- Kasiulka
- Wylogowany
- gadatliwa
Dziś pogoda cudowna i szykują się rozrywki - za kilka godzin przyjadą moi teściowie, może być wesoło ale damy radę Planujemy ich zabrać do ZOO, albo rejs tramwajem wodnym (żeby teściowa nie zaczęła mi grzebać w lodówce )
Noc wyjątkowo udana, odkryłam swoją receptę na sen - im później idę spać tym mniej chodzę do łazienki, lepiej dłużej pospać rano w moim przypadku Może nie jestem jakoś super ekstra wypoczęta, ale na pewno lepiej niż przez ostatnie dwa tygodnie
Też mi się wydaje, że zatęsknię za brzuszkiem, ba jestem pewna !!! Ciąża to na prawdę najpiękniejszy stan w moim życiu. Końcówka jest ciężka, ale przez te wszystkie miesiące było wspaniale Miałam szansę poznać mojego męża i siebie z innej strony. Nie zawsze starczało mi cierpliwości, ale jakoś nad sobą pracuję Jestem pewna, że kiedy tylko nasza sytuacja finansowa się jakoś znacząco poprawi postaramy się o drugiego Bobaska
nataleczka jak te kapsułki coś pomogą to ja lecę od razu do apteki! też czytałam o nich w necie, ale kurcze miałam nadzieję, że obędzie się bez specyfików.
W ogóle znalazłam super wypowiedź w internecie odnośnie porodu, podniosła mnie na duchu i myślę ,że warto przeczytać
forum.gazeta.pl/forum/w,585,13887486,0,_...olog_moje_rady_.html
Miłego dnia dziewczyny! Mam nadzieję, że u którejś z nas się coś zacznie dziś dziać! wtedy to już efektem kuli śniegowej wszystkie zaczniemy rodzić
- nataleczka_92
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kasiulka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Madeline
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje skarby dwa :*
- Otrzymane podziękowania: 13
U mnie noc prawie bezsenne, bo czekałam na męża aż wróci z pracy (bo okazało się, że to była impreza na której mój mąż jako menager musiał latać i wszystko przygotowywać z innym kierownikiem, a zabawa nie była dla pracowników tylko dla zorganizowanej grupy ludzi, którzy wynajęli miejsce tam gdzie mój mąż pracuję. Jakby od razu nie mógł mi o tym powiedzieć ) Także poszłam spać koło 2, a już od 8 nie śpię, bo mężowi zachciało się rannych tulasków Co nie powiem mnie pozytywnie zaskoczyło Teraz pojechał do pracy a ja jeszcze leżę w łóżku jakoś wstać mi się nie chce
Ja też kochane latam do wc w ciągu dnia co pół godziny, non stop mam wrażenie, że chcę mi się siusiu.
Iwonka dziś jest już lepiej, ale wczoraj to była masakra jakaś.
Kasiulka to miłego dnia wtedy życzę i mam nadzieję, że teściowa sobie dziś odpuści
Zaczynam wpadać w panikę, boję się porodu, tego co mnie tam czeka, tego co będzie po. Boję się, że mały będzie płakał i nie będę wiedziała jak mu pomóc. Będę bała się go wziąć na ręce żeby takiej małej kruszynce krzywdy nie zrobić. Boję się, że nie będę miała siły się nim zajmować, że będę złą matką Eh... Od wczoraj mam takie czarne myśli, że sama się ich boję. Mąż mówi, że dam radę, ale jakoś w to nie wierzę