BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwiec 2012

12 lata 6 miesiąc temu #382026 przez Koni
No u mnie tylko jakieś ćmienie jak na okres raz na ruski rok :dry: Mały się rusza i też czasami nie wiem czy to on czy jakieś twardnienie ale w sumie to nic się nie dziej :S

Moja koleżanka właśnie urodziła a termin miała na 25 czerwca B)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 6 miesiąc temu #382030 przez iwonka_wwa
Kochane, my wróciliśmy do domku i jestem padnięta. Stopy mam spuchnięte jak u hipopotama i na dodatek strasznie bolą. Już nie wiem co z tym robić :/

Maluszek mnie dzis kopał konktetnie,chyba też już mu corz trudniej wygodną pozycje znaleźć.

I na dodatek złapałam jakiegoś doła i płakać mi się chce, wszystko jest nie tak jak być powinno :/

12 lata 6 miesiąc temu #382032 przez Koni
iwonka_wwa stopy najlepiej pomoczyć to powinno troszkę pomóc :) A co do płaczliwości ja miałam tak 2 dni temu :angry: Okropny to stan ale przejściowy więc głowa do góry :blink:

12 lata 6 miesiąc temu #382041 przez iwonka_wwa
No właśnie próbowałam trzymać wysoko, polewać zimną wodą, nawet dziś taki wodny masażer do stóp od taty przywiozłam i nic nie pomaga, a boli :angry:
I mam nadzieję że to tylko stan przejściowy bo mam tylko ochotę krzyczeć "AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA"!!!

Ide się położyć, może jutro będzie lepiej.
Miłego wieczorku mamusie!!!

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #382045 przez gumis24
Mam pytanie do dziewczyn ktore maja juz maluszki ze soba czy rodzilyscie z mezem?polecacie czy wrecz przeciwnie?czy ktoras z Was korzystala z epiduralu?
ja wczoraj w nocy mialam mocne skurcze nawet myslalam ze to juz ale przeszlo...
Mnie tez wszyscy wypytuja kiedy W KONCU (ich slowa) urodze albo mowia "jeszcze nie urodzilas" albo "ja przenosilam 2 tygodnie ale nie chce cie straszyc"...nie ma co sie przejmowac.. B)

12 lata 6 miesiąc temu #382070 przez chłopek
gumis ja rozdziłam z mężem, bardzo mi pomógł, bo masował po plecach podawał wodę, no ale teraz nie chce isć powiedział ze to za duzo dla niego rodziłam 10 godz i on cały czas był ze mną,

u mnie tak jak u KONI czasem jakieś ćmienie jak na okres,mały cały czas się rusza,ale pierwsze przenosiłam to teraz pewnie tez

12 lata 6 miesiąc temu #382101 przez Koni
gumis24 ja co prawda nie rodziłam ale mój mąż powiedział że będzie ze mną ale na finał nie wchodzi a jak będzie zobaczymy :S Sama nie wiem czy to dobrze czy źle ale może to lepiej że nie będzie tego oglądał, przynajmniej go nie zwyzywam i nie będzie się musiał biedny stresować B) Zobaczymy :)
Co do epiduralu to ja Ci powiem że nie mówię tak ale też nie mówię nie, nie znam jeszcze tego bólu, nie wiem co się wydarzy ale jak będzie ostro bolało to nie będę zgrywać bohaterki i wezmę :silly:

iwonka_wwa kurczę to w takim razie nie wiem co może pomóc ale może ciepła kąpiel w wannie i wymoczyć się dobrze?

chłopek ty i tak jesteś bliżej jak dalej niż ja :) Ja pewnie jeszcze będę czekać a ty tulić maluszka :D A imię już wybraliście?

A mnie dalej głowa boli :angry:

12 lata 6 miesiąc temu #382111 przez chłopek
Koni nie mamy pomysłu na imię ale dzisiaj tak myśleliśmy o Marcelku albo o Oskarze i ja juz sama nie wiem

wiesz ja powoli sie nastawiam że maluszek nie bedzie się spieszył i urodzi się później, siostra mówi ze 23 czerwca :)

12 lata 6 miesiąc temu #382134 przez Koni
chłopek a czemu obstawia 23? Sprawdź znaczenie imion może to Ci pomoże wybrać :) Oba ładne :P

12 lata 6 miesiąc temu #382150 przez chłopek
Koni dzien taty jest 23 czerwca to maluszek tatusiowi prezent zrobi:) buziaczki ide spac

12 lata 6 miesiąc temu #382271 przez chłopek
Witam wsztstkie mamuski
co tu taka cisza rodzą wszystkie czy jak ?
u mnie dzisija ból podbrzusza i nic wiecej

12 lata 6 miesiąc temu #382311 przez Koni
chłopek ja jestem razem z Kacperkiem w brzuszku :)

No właśnie a gdzie reszta?

12 lata 6 miesiąc temu #382312 przez iwonka_wwa
Witam i ja.
U mnie dziś humor troszku lepiej, nóżki na szczęście też. Nadal w dwupaku i nadal nic się nie zapowiada. Idę do sklepu zażyć troszku wit D i po coś słodkiego :D

12 lata 6 miesiąc temu #382313 przez Koni
iwonka_wwa dobrze że samopoczucie już lepiej :) i nie nachodź się za bardzo coby nogi znów nie bolały :P

U mnie też cały czas cisza :dry:

12 lata 6 miesiąc temu #382318 przez Joanna
Cześć dziewczynki :)

u mnie też póki co cisza, byłam zrobić małe zakupy i padam...znowu upały wróciły, tragedia ;)
teraz muszę powiesić pranie i mam w planach jeszcze odkurzyć i umyć podłogi :blink: może coś mnie ruszy, hihi :laugh:

Miłego dnia mamusie :blink:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka