- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie czerwiec 2012
Mamusie czerwiec 2012
- nataleczka_92
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwka 23.08.2009 Filipek 12.06.2012 Skarbusie:*
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
- iwonka_wwa
- Wylogowany
- budujemy zdania
?Chłopek, Ty normalną kawe pijesz?
- nataleczka_92
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kochamy Cię nad życie:*
dziękujemy za miłe słowa mój mąż faktycznie wygląda młodo, a wczoraj skończył 26 lat
u nas nocka też super, Ala zasnęła po 21.00 przebudziła się na chwilkę koło 5.00 bo przypomniała sobie o smoczku i dalej spała do 6.15, zjadła i spaliśmy jeszcze do 10.00
po nocnej przerwie moje dziecko wypija całą małą butelkę na 160ml od MAMbaby. Mam też trzy butelki Lovi, ale odkąd Ala 'posmakowała' smoczka od tej buteli MAMbaby z apteki to tylko z niego pije bez nerwów, płynnie leci pokarm z kolei herbatkę pijemy z tego smoczka Lovi
nataleczka_92 muszę iść do rossmanna po pampersy to się zapytam o tą cenę mleka, bo kartę rossnę mam już od dawna wiesz, piesek to wspaniały towarzysz, daje dużo radości, dzięki opiece Oliwcia nauczy się czym jest odpowiedzialność naprawdę dobry pomysł, popieram wiadomo, że na początku będziecie musieli wspólnie opiekować się zwierzątkiem, ale jak pokażesz córce jak to się robi, to źle nie będzie, bo ile ona ma lat?
- nataleczka_92
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
nataleczka temat do przemyślenia , my mamy psa ale na łańcuchu po pierwsze za duzy jest po drugie to nie nasz dom i jak by moja babcia zobaczyla ze mam psa w domu to by codziennie o tym mówiła,a zreszta chyba tylko ja z nim bym wychodziła bo Ksawcio jest za mały
- Madeline
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje skarby dwa :*
- Otrzymane podziękowania: 13
- rybka19834
- Wylogowany
- pierwsze słowa
U mnie coraz lepiej,te mleko jest niesamowite,skończyły sie gazy przy których mati płakał,kupki są teraz żółte a nie zielone,także jestem zadowolona,pomimo odstraszajacej ceny będę je kupować...dopiero teraz odetchnelam i mamtroszke czasu dla siebie,chociaz maly i tak jest strasznie przyzwyczajony do rak:/ bo przez te kolki go nianczylam...jest taki słodki teraz śmieje sie i gaworzy,a wcześniej tylko prezyl sie i płakał:/ dzis byłam juz u księdza zaklepac chrzciny na 20 października a w środę jadę do restauracji zadatek dać...
Joanna super z was rodzinka!!!a alunia jest taka sliczna naprawdę jeśli mogę spytać to twój mąż ile ma lat????bo ma taka młoda buzke:)moj to juz stary koń 33 lata w tym roku...zawsze mu docinam ze jestem od niego młodsza a ze jemu to juz zmarszczki sie robią
Koni i nataleczka to jjest naprawdę przykre co przechodzicie ze swoimi mezami ...nie wiem czemu tak sie dzieje,ja juz wcześniej pisałam ze jak czytam nataleczki sytuacje to jest identyko jak było u mnie na początku!!!!prrzed ślubem był taki dobry i wogole,za to po diametralna zmiana nie wiedziałam co sie dzieje,Non stop kłótnie o pieniądze ze za duzo wydaje itd,pozniej urodziłam Dawidka niby sie cieszył ale absolutnie w niczym mi nie pomagał oczywiście wyzwiska tez były,jak sobie przypomnę to uwierzyć nie mogę,bo teraz jest taki kochany,pomaga mi loty dzieciach,jest czuły,nie klocimy sie praktycznie...moze dlatego ze jesteśmy juz 8 lat po ślubie i dotarliśmy sie nawzajem bo w tej chwili nie wyobrażam dobie życia bez niego:)także dziewczyny głowa do góry napewno wszystko sie ułoży i będzie ok;) [file/]
Wcześniej pisalyscie cos o prezentach za urodzenie dziecka,ja nie dostałam nic ale za to usłyszałam kilka miłych słów i to mi sprawiło niesamowita radość
Madeline jak tam z twoja produkcja mleka????zanika powoli????
- Koni
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama"
My już po obiadku, Kacper drzemie ale muszę go zaraz obudzić żeby się na miasto zebrać bo muszę pozałatwiać parę spraw przed wylotem.
nataleczka_92 ja bym się poważnie zastanowiła bo Oliwka jest jeszcze mała i może szybko stracić zainteresowanie pieskiem a obowiązek wychodzenia spadnie na ciebie i to nie jest raz dziennie tylko częściej
rybka19834 bardzo się cieszę że mleczko służy i w końcu Mati jest aniołkiem Widocznie ma nietolerancje laktozy i na innych mlekach się męczył.
Joanna męża masz młodziutkiego no i czekamy jeszcze na foty od fotografa!
A właśnie czemu inne dziewczynki się nie pochwalił zdjęciami z chrztu?
Madeline jak wizyta u Gin? Coś poradził na zatrzymanie laktacji?
chłopek ja piję inke i capuccino.
A w ogóle gdzie jest nati.olsztyn, blue, gumis? Dziewczyny odezwałybyście się co tam u Was!
- sister.anna
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Dziekuje Wam dziewczyny w ogole za odpowiedzi ad mojego marudzenia, widze ze niewiele z nas moze sie pochwalic naprawde czulym i myslacym mezczyzna, te ktorym faceci chca przychylic nieba i naprawde staraja sie je zrozumiec chyle czola. Wielkie to szczescie. No nic to, zyjemy dalej i dalej wychowujemy tych naszych panow, moze kiedys to jakis skutek przyniesie
Koni czy juz Ci troszke lepiej? A jak Kacperek przesypia nocki ostatnio? Mam nadzieje ze bedziecie mieli super wyjazd i ze tak jak piszesz da Wam to tez nieco dystansu i oby sie jak najlepiej miedzy Wami ukladalo
Madeline a czemu tak szybko rezygnujesz z karmienie? Mi to sie kurcze dopiero od 1.5mca wszystko ustabilizowalo na szczescie wiec super sie teraz karmii i to czesto wielka wygoda musze przyznac.
Joanna gratuluje udanych chrzcin, piekna z Was rodzina !
Nataleczka masz chyba jak najbardziej racje ze swoimi watpliwosciami...dwojka dzieci ( a momentami z zachowaniem Twojego meza to i trojka) i jeszcze pies?? Koni ma racje z tym straceniem zainteresowania hhmm trudny wybor ale jak mam byc szczera to mysl o ilosci obowiazkow ktore napewno spadna na Twoja glowe kochana.
A ja tez pije normalna kawke rozpuszczalna, ale nie wiecej niz 2 dziennie. Wczoraj sie nabzdryngolilam nieco winkiem ale wtedy juz sciagnelam mleko i wylalam, nie bede przeciez dziecka trula.
Milego dzionka Mamusie !
- nataleczka_92
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kochamy Cię nad życie:*
a jak u Ciebie? Maluszek bardziej spokojny na nowym mleczku?
a w ogóle udało mi się kupić w rossmannie 2 paczki pieluszek pampers active baby z tą kartą rossnę za 100 zł, a w zasadzie 192 sztuki za 96 zł, bo jeszcze odjęło 4%
nataleczka_92 a mleczko faktycznie można kupić za 39,90 zł ale enfamil 2,3,4, także Alutka jeszcze się nie załapuje, za 3 miesiące dopiero
piękna pogoda dzisiaj, byliśmy w parku, aż 2 godziny spacerowaliśmy jutro mamy z mężem rocznicę ślubu, zastanawiamy się jak ją uczcić
moja Ala dzisiaj znowu śmiała się w głos, robi to coraz częściej a ja nie mogę się nacieszyć
idę prasować
- nataleczka_92
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nataleczka_92
- Wylogowany
- mistrzyni słowa