- Otrzymane podziękowania: 13
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie czerwiec 2012
Mamusie czerwiec 2012
- Madeline
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje skarby dwa :*
Mój synus spał dziś od 21 do 3 z tym, ze o 24 obudził się na chwilę, ale przewrocilam go na boczek, dałam smoka i spał dalej. A od 6 mieliśmy wspaniały pokaz dźwięków jakie tylko mój synek może wydać. Obudził nas, a my smialismy się z jego koncertu. Uwielbiam takie pobudki z rana. Teraz dostał butle i padł zmęczony bez lulania
My mamy problem z ciuszkami, bo jestem pierwsza matka od 10 lat z mojej i męża strony, wszyscy powydawali już ciuszki. A żeby kupić nowe to trzeba fortunę wydac! Stwierdzilam, ze jak już mam coś kupić to niech to będzie pajacyk, wygodne i tylko jedna rzecz. Bo jeśli chodzi o "dorosłe" ciuszki to rozmiarowo mam na teraz i na kilka miesięcy jeszcze. A takich typowo do spania nie mam
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
- nataleczka_92
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwka 23.08.2009 Filipek 12.06.2012 Skarbusie:*
- Otrzymane podziękowania: 0
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja chodze na ciucholandy naprawde duzo fajnych ciuchów mozna znalezc, a pajacy i spiochów mam duzo ale strasznie zadko mu zakładam, wole ubrac spodnie i jakąś koszulke
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kochamy Cię nad życie:*
u nas nocka też w porządku, tyle że Ala jadła już o 3.40 a potem spałyśmy tylko do 8.30 mnie znowu rozbolał ząb, jestem na drugiej tabletce przeciwbólowej i mam nadzieję, że mi przejdzie łudzę się cały czas, że wytrzymam do 15 listopada na nfz...
ja odkupuję ciuszki dla Alicji na allegro typu next, early days itp te firmy robią ubranka super jakościowo, nic się nie dzieje po praniu, absolutnie nic! mam też swój ulubiony komis, w który też od czasu do czasu wstawiam ubranka za małe na Alę i też zawsze coś dokupuję nowy mam kombinezon, kurtkę na jesień z 5-10-15, ciepły polarek z uszkami, dwa komplety dresów które dostałam i kilka ciuszków
dobra, czas się zbierać na dwór pogoda pokazuje dzień bez deszczu, trzeba korzystać poza tym Ala chyba zrobiła kupę, bo niemiło pachnie
buziaki:*
- nataleczka_92
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwka 23.08.2009 Filipek 12.06.2012 Skarbusie:*
- Madeline
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja chyba przejże allegro z ciuszkami
- Kasiulka
- Wylogowany
- gadatliwa
my też odkupujemy ciuszki z allegro i ciucholandów
- sister.anna
- Wylogowany
- pierwsze słowa
U nas dzisiaj szary i ponuro, pewnie znowu bedzie lalo czyli typowo angielska pogoda.
Alusia dzisiaj albo chrapie albo marudzi na zmniane i wcale jej sie nie dziwie.
Pisalam Wam jakis czas temu ze moja lalunia sie nie smieje wcale, no wiec na dzien przed ukonczeniem 4 miesiaca udalo mi sie ja rozsmieszyc po raz pierwszy tanczac z nia Bamboleo Gypsy Kings A wczoraj przed kapiela wariowalam z nia i pierdzialam jej ustami po brzuszki i sie normalnie chichrala moja kochana myszka. Cos niesamowitego !! Ma taki smieszny glosik, jakby jeszcze nie wyrobiony i troche jakby chrumka przy tym
Mi wlosy tez masakrycznie wypadaja, na bokach mi sie przerzedzily czesciowo i jak sie zobaczylam na zdjeciu ze zwiazanymi wlosami to wygladam jakbym miala zakola !! Nie jestem tam lysa ale tak to wyglada jakby.. masakra. Dobrze ze moj maz jest malo spostrzegawczy.
A Was tez juz bola nadgarski od noszenia naszych grubaskow? Bo ja niestety zaczynam czuc chociaz Alicja ok 6500 dopiero wazy...ale kazda moja kumpela miala taki sam problem z tym i nosily takie opaski uciskajace.
- asia886
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Lenka 12.06.2012r kochamy cię:-*
- Natalia^^
- Wylogowany
- rozmowna
A muszę pochwalić Jasia nauczył sie przekręcać z plecków na brzuszek. a juz myslałam ze sie nie nauczy. to dość póżno ale dajemy mu rezerwę 2 miesięcy.
I Dzis usiadł w foteliku, szok. pokaże później zdjecie. szok muszę uważać zeby nie wywrócił sie razem z fotelikiem
- Madeline
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A ja zapomniałam Wam się pochwalić, że mój niuniek też już przekręca się z brzuszka na boczek i od wczoraj gada jak najęty. Teraz potrafi dobre pół godziny gadać bez przerwy No i z czego najbardziej się cieszę to od wczoraj ŚWIADOMIE łapie za jakąś zabawkę. Wczoraj leżał u siebie w leżaczku i trzymałam gryzak przed nim i po kilku próbach złapał ją Kilka razy powtarzałam czynność i za każdym razem ją złapał Mój zdolniacha
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja tez dzieciom ciuchy na ciucholandach kupuje
- asia886
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Lenka 12.06.2012r kochamy cię:-*
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa