BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 3 miesiąc temu #532221 przez gabilee
satne kombinezon mam t45aki sam tylko niebieski :D a ciuszki slodkie , ale rozu co nie miara , fajnie masz z ciocia :)

pliszka super , ze udalo sie z Domem Narodzin :D

pati gratulacje

jadzia moj dzis szaleje :P

ja czuje sie wspaniale :D juz dlugo nie bylo mi tak dobrze w ciazy :)

licytuje kolyske :
allegro.pl/okazja-kolyska-lozeczko-simpl...isy-i2950095094.html
jeszcze 4 dni wiec nie wiem co z tego wyjdzie :P 1 raz w zyciu licytuje :D

no i kupilam przewijak w ikei :) jak skonczymy pokoj to wam fotki pokaze :)

a i na tapety czekam :
www.okazje.info.pl/okazja/dom-i-ogrod/ra...tm_campaign=sklepy24

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #532225 przez Dave
Jadzia - :kiss: :kiss:

Sylwia - świat jest malutki :side:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

12 lata 3 miesiąc temu #532232 przez gabilee
dave wpadaj czesciej :) :kiss:

jaki rozmiar koszuli kupilyscie ? ja normalnie 38 nosze i nie wiem czy l czy m wziac ?

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #532237 przez dominia
Jadzia my mieszkamy z rodzicami w dwupiętrowym domu :) pokój mamy na górze jeden .. bo w drugim siedzi moja siostra a głupio by mi było wywalić ją na dół bo na dole mój stary pokój jest wolny :) jeszcze kuchnie robimy, narazie tylko meble stoją i jest duży salon ze stołem taki na większe imprezy :)
Więc jakby nie patrzył to coś na górze jest nasze :) gniazdko też nie jest takie małe ale za 2,3 lata pewnie będzie nam ciasno ;) ale nie wiem czy będziemy siedzieć w Polsce bo teraz nie widzę żadnej przyszłości dla Mojej rodziny z takimi warunkami jakie tutaj panują :) po licencjacie będziemy coś myśleć :)

Sylwia ja właśnie chciałam bardzo wejść do pokoju z pełnym wyposażeniem, takim jakim chciałam :) i tylko ten telewizor został z takich wielkich wydatków :)

Gabilee licytuj może akurat się uda :lol:
Ja brałam koszulkę s/m i powiem Ci, że jest ok :) większa napewno by strasznie wisiała :)

12 lata 3 miesiąc temu #532240 przez andzia_zg
gabilee napisał:

dave wpadaj czesciej :) :kiss:

jaki rozmiar koszuli kupilyscie ? ja normalnie 38 nosze i nie wiem czy l czy m wziac ?

Ja na teraz do chodzenia z dużym brzuchem kupiłam L/XL żeby mi było luźno, a do karmienia po porodzie mam takie S/M i będą na bank ok, bo teraz nawet sie w nie wciskam, a przeciez po porodzie brzuch bedzie mniejszy.

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 3 miesiąc temu #532246 przez Dave
Hmmm.... z racji, że już mam jednego dziabonga, i drugi tuż tuż, to mogę się do aktualnej dyskusji dołączyć?? Tak od czasu do czasu :blink:

Gabilee - jeśli nie przytyłaś dużo to spokojnie M weź. Ja miałam dwie i wzięłam mi l i mniejsza była lepsza. Po porodzie nie wyglądałam jak w worku.

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

12 lata 3 miesiąc temu #532255 przez jadziatopol
Dave zawsze mozesz :)
Gabilee ja jestem teraz na prawde spora ...na pewno wieksza niz ty i wzielam L i jest ok. Wiec mozesz smialo zamowic M :)
Dominia to elegancko macie :) takie gniazdko na pewno wam na teraz wystarczy :) a macie jakies plany gdzie chcielibyscie wyjechac? macie rodzine gdzies?
Jej...ale mi sie spac chce po tych tabletkach...chodze nieprzytomna...oczy mi sie same zamykaja ;)

[/url]

12 lata 3 miesiąc temu #532259 przez xpatiiix3
Dominia kurde no to trochę długo jutro.. Biedna, ale jakoś wytrzymasz, troszkę się wymęczysz i nie spojrzysz się a będziesz już w domku ;) no z jednej strony mama ma rację z tym że gotówka się przyda a tv można spłacać sobie i przez rok :P Ja tez mieszkam w dwupiętrowym domku z mamą na górze bo dość spore mieszkanie no i na dole babcia, bo ciotka z córka już się wyprowadzają na swoje do bloku, no więc sobie będę sama z babcia miała wolne mieszkanie ;P

Gabilee to czekamy na zdjęcia ;) ja kupiłam l, a i tak nie wiem czy na piersiach nie będzie opięta jak spuchną, że tak powiem hehe a na teraz dobra jest nie patrząc na brzuszek tylko tak normalnie, bo to na po porodzie do karmienia :P

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]

12 lata 3 miesiąc temu #532261 przez kasia123m
Jadzia wazne ze nie ma zadnego zatrucia, a cisnienie jak w domu wychodzi ladne to pewnie jest ok...Fajnie ze sprawdzili czy plucka dzialaja juz i wiesz ze jak wyjdzie bedzie ok..:)

Michasia to macie przygody z tym malowaniem

dziewczyny sa wiesci od martyny.wiec leza w szpitaluz podejzeniem wielowodzia..nie znam sie na tych normach ale AFI miala 23 w momencie przyjecia do szpitala.zrobili jej mnustwo badan i najprawdopodobniej beda wywolywac porod...Jutro na obchodzie zapadnie decyzja.Pytala co u nas i czy juz ktoras pojechala rodzic:)jest w klinice w warszawie..Mowi ze warunki takie sobie ale czuje sie tam bezpiecznie i to najwazniejsze..:)

Dave ja zagladalam do Ciebie dwa dni temu hehhe..chyba Cie sciagnelam myslalmi..chcialam sprawdzic co i CIebie..odwiedzaj nas jak czesto chcesz:)

Gabille fajna kolyska.Moja rada nie licytuj i niepodbijaj ceny teraz...usiadz przed koncem aukcji i zaicytuj minute przed koncem...ja licytuje nawet pol i kazda aukcje wygrywam..oczywiscie wpisz wtedy maksymalna kwote jaka chcesz dac...np 350...a i tak wygrasz za pierwsza wieksza kwote..czyli jak ktos dal 250 to wygrasz za 251 mimo iz wpislas 350...uda sie napewnoP)

12 lata 3 miesiąc temu #532271 przez Satine0
Gabilee A jaki masz rozmiar?? Bo ja kazałam teściowej kupić 62 i on taki wieeeelkiii sie wydaje :)

12 lata 3 miesiąc temu #532276 przez andzia_zg
Kasia dzięki za informacje. Oby u Martyny się wszystko dobrze potoczyło. Trzymam kciuki :kiss:

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 3 miesiąc temu #532289 przez xpatiiix3
No to trzymamy kciuki za Martyne i czekamy na rozwój wydarzeń i wieści ;)

...
Aniołek [*]

12 lata 3 miesiąc temu #532297 przez dominia
Jadzia rodzinę mamy w Anglii i w Austrii ale jakoś tam mnie nie ciągnie ;) bardziej mi pachnie Norwegia .. w Niemczech też by mgło być .. jakby ktoś nam pomógł to byśmy otworzyli drogę gdzieś to innego kraju :)

Kasia miejmy nadzieję, że wszystko będzie ok z Martyną i maluszkiem :) trzymam kciuki za Nich :kiss:

Patii nie ma to jak w domu z ogrodem :)

12 lata 3 miesiąc temu #532303 przez xpatiiix3
Dominia no tak, czy grilla sobie zrobić czy ognicho jakieś i nie trzeba specjalnie jechać gdzieś do lasu czy co tak samo impreze można zrobić i to jednak na swoim, a nie w bloku, że cisza nocna obowiązuje tzn zależy jak sąsiedzi, u mnie nigdy nie narzekali :P hehe No i w lato można sobie wyjść do ogrodu posiedzieć z maluszkiem u mnie np dużo owoców rośnie to tylko prosto z krzaczków jeść albo czereśnie prosto z drzewa, aż sobie smaka narobiłam ;) hmm mniaaam :D

...
Aniołek [*]

12 lata 3 miesiąc temu #532304 przez dominia
Patii mi też narobiłaś smaka :lol: :blush: owoce są najpyszniejsze jak się je bezpośrednio zrywa i jeee :lol: :lol: mmm pycha :lol: :lol:
My wieczorami z lecie dużo siedzimy na polu na ławce :) aż za tym tęsknię :)

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka